А це питання зараз вже регулює лише постанова КМУ, а норми закону вже закінчили свою дію, в тому числі і ті, які визначали роботу додаткових електронних рахунків до 31 січня для платників, що декларуються помісячно, і які хтось в ДФС чи казначействі цинічно порушив.voko писав:що первинне: Закон, чи дишлоПерепрошую, Закон, чи постанова Кабміну.
Спецрежим НДС с/х
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 140 разів
-
- Высший разум
На сьогодні гаряча лінія повідомляє, що відповіді нема, вони не можуть навіть відповісти, а чи можна використовувати ці кошти на виробничі потреби.fgrubin писав:Поки що буду телефонувати кожен день на гарячу лінію ДФС, а далі буде видно. Можна звісно й проплатити за щось на виробничі потреби, але ж хотілось би не порушувати вимоги постанови КМУ.

-
- Высший разум
- Дякував (ла): 219 разів
- Подякували: 323 рази
Складається враження, що ви хочете випросити дозволу перерахувати ці кошти у Держбюджетfgrubin писав:На сьогодні гаряча лінія повідомляє, що відповіді нема, вони не можуть навіть відповісти, а чи можна використовувати ці кошти на виробничі потреби.fgrubin писав:Поки що буду телефонувати кожен день на гарячу лінію ДФС, а далі буде видно. Можна звісно й проплатити за щось на виробничі потреби, але ж хотілось би не порушувати вимоги постанови КМУ.

Наприклад я витратив їх на міндобриво, виписав керівнику довіреність на отримання, пішов умив руки і забув.
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 64 рази
Ага, на рівному місці проблему зробили))voko писав:Складається враження, що ви хочете випросити дозволу перерахувати ці кошти у Держбюджетfgrubin писав:На сьогодні гаряча лінія повідомляє, що відповіді нема, вони не можуть навіть відповісти, а чи можна використовувати ці кошти на виробничі потреби.fgrubin писав:Поки що буду телефонувати кожен день на гарячу лінію ДФС, а далі буде видно. Можна звісно й проплатити за щось на виробничі потреби, але ж хотілось би не порушувати вимоги постанови КМУ.
Наприклад я витратив їх на міндобриво, виписав керівнику довіреність на отримання, пішов умив руки і забув.
Вам #handshake
-
- Высший разум
Якщо маєте достатню аргументацію стосовно того, що дивіденди - це сільськогосподарське товаровиробництво, то вперід! З музикоюfgrubin писав:Просто хочу на поточний рахунок їх закинути і виплатити дивіденди.

-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 64 рази
після перерахування кошти стають знеособленими (не цільовими) і не має потреби дотримуватися цільового призначенняvoko писав:Якщо маєте достатню аргументацію стосовно того, що дивіденди - це сільськогосподарське товаровиробництво, то вперід! З музикоюfgrubin писав:Просто хочу на поточний рахунок їх закинути і виплатити дивіденди.
-
- Высший разум
З нашими дорогими фіскалами... Я би похукав на холодну воду.Kassy79 писав:після перерахування кошти стають знеособленими (не цільовими) і не має потреби дотримуватися цільового призначенняvoko писав:Якщо маєте достатню аргументацію стосовно того, що дивіденди - це сільськогосподарське товаровиробництво, то вперід! З музикоюfgrubin писав:Просто хочу на поточний рахунок їх закинути і виплатити дивіденди.
-
- Высший разум
Але ж ви вирішили не слідувати п. 4 Постанови КМУ і замість прямої вказівки про перерахування залишків зі спецрахунку на поточний, витратили їх на виробничі потреби з 2604.voko писав:Я би похукав на холодну воду.
А отже порушення вже у вас є і начебто за це штрафів не передбачено, але всяке може бути ...