Спецрежим НДС с/х

Розділ V ПКУ
Татьяна Т.
Гений
Гений
Дякував (ла): 218 разів
Подякували: 139 разів

Повідомлення Татьяна Т. »

павло56 писав:
Татьяна Т. писав:Подскажите, пожалуйста, сельхозники, если мы нанимаем комбайн для уборки своей продукции и заправляем его своим дизтопливом, являемся ли мы плательщиками акцизного налога? Что-то об этом в 2016 году говорилось, я не могу найти.
Щоб стати цим платником потрібно було зареєструватись минулого року .тепер цей платіж відмінено. Щоб не нарватись на штраф варто переписати договір.на оренду комбаайна ,або списати солярку на інші обєкти.
Спасибо за ответ. Я беру на бух.обслуживание предприятие, которому оказывают услуги по уборке. Как они это оформляли, я еще не видела. Мне только в телефонном режиме описали, чем занимаются. Как оформляли раньше, предпочитаю не заморачиваться. Хочу знать, как делать мне в последующем. Как я поняла, в этом году без разницы, как написан договор: аренда или услуга. Можно списывать? Спасибо.

luch07
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення luch07 »

Підскажіть,будь ласка, в МЕДКу створила по податковим накладним реєстр, але поставила "тип" скорочений. як виправити помилку і перенести податкові в реєстр для "загальної"#cray# #help#

MaxeHbka
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 6 разів

Повідомлення MaxeHbka »

luch07 писав:Підскажіть,будь ласка, в МЕДКу створила по податковим накладним реєстр, але поставила "тип" скорочений. як виправити помилку і перенести податкові в реєстр для "загальної"#cray# #help#
Відкриваєте реєстр в режимі редагування, виділяєте всі накладні спочатку вкладці Отриманні або Видані, виділяєте усі Ctrl+A і видаляєте Ctrl+Y. Те саме робите в іншій вкладці. Накладні знову з'являться у вкладці Відсутні у реєстрі. Тоді додаєте накладні до Загальної декларації.

KNM
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення KNM »

За січень подаємо лише одну декларацію з ПДВ - загальну?

Kassy79
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 64 рази

Повідомлення Kassy79 »

KNM писав:За січень подаємо лише одну декларацію з ПДВ - загальну?
так

Kassy79
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 64 рази

Повідомлення Kassy79 »

Колеги, підкажіть, як ваші податкові трактують, якщо заповнений рядок 21 у декларації за січень додаток 2 подавати?
наша податкова каже, що не потрібно, так як ми були спецрежимниками...

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

Kassy79 писав:Колеги, підкажіть, як ваші податкові трактують, якщо заповнений рядок 21 у декларації за січень додаток 2 подавати?
У мене по загальній декларації у попередні місяці був 21 рядок, здавав додаток 2, то й за січень здав, включивши до нього залишки зі спецрежимної. Ще ніхто нічого не каже, бо щойно здав, але друга квитанція прийшла без зауважень.

Бабушка
Гений
Гений
Дякував (ла): 139 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення Бабушка »

voko писав:
Kassy79 писав:Колеги, підкажіть, як ваші податкові трактують, якщо заповнений рядок 21 у декларації за січень додаток 2 подавати?
У мене по загальній декларації у попередні місяці був 21 рядок, здавав додаток 2, то й за січень здав, включивши до нього залишки зі спецрежимної. Ще ніхто нічого не каже, бо щойно здав, але друга квитанція прийшла без зауважень.
В " Баланс-агро" пишуть якщо заповнений рядок 21 заг.деки , то потрібно подавати додаток 2 та при заповненні обєдинити обидві (загальну+ спеціальну) за попередні періоди

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

Бабушка писав:
voko писав:
В " Баланс-агро" пишуть якщо заповнений рядок 21 заг.деки , то потрібно подавати додаток 2 та при заповненні обєдинити обидві (загальну+ спеціальну) за попередні періоди
Та й Медок буде сваритись, якщо зауважить неспівпадіння 21 рядка декларації і додатка 2.

nata19121982
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 49 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення nata19121982 »

Подскажите можно ли со спецсчета оплатить на 3751рахунок?(я вже кинула эти деньги на 3751 а их нет в витяге)что делать не знаю

Відповісти

Повернутись до “ПДВ”