Я не радив би цього робити. А банк пропустив цей платіж? У витязі кошти повинні з’явитись до кінця дня. Або через кілька днів, як було в січні зі спецрежимом, наприклад.nata19121982 писав:Подскажите можно ли со спецсчета оплатить на 3751рахунок?(я вже кинула эти деньги на 3751 а их нет в витяге)что делать не знаю
Спецрежим НДС с/х
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 219 разів
- Подякували: 323 рази
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 49 разів
- Подякували: 3 рази
Да,гроші списалися,но га ел.рахунок не поступили,чим мені це грозить,які штрафиvoko писав:Я не радив би цього робити. А банк пропустив цей платіж? У витязі кошти повинні з’явитись до кінця дня. Або через кілька днів, як було в січні зі спецрежимом, наприклад.nata19121982 писав:Подскажите можно ли со спецсчета оплатить на 3751рахунок?(я вже кинула эти деньги на 3751 а их нет в витяге)что делать не знаю
-
- Профи
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 1 раз
MaxeHbka писав:Відкриваєте реєстр в режимі редагування, виділяєте всі накладні спочатку вкладці Отриманні або Видані, виділяєте усі Ctrl+A і видаляєте Ctrl+Y. Те саме робите в іншій вкладці. Накладні знову з'являться у вкладці Відсутні у реєстрі. Тоді додаєте накладні до Загальної декларації.luch07 писав:Підскажіть,будь ласка, в МЕДКу створила по податковим накладним реєстр, але поставила "тип" скорочений. як виправити помилку і перенести податкові в реєстр для "загальної"#cray# #help#
Дуже вдячна вам.
-
- Высший разум
На мою думку суми ПДВ, які ми акумулювали на рахунку 2604 повинні бути використані виключно за цільовим призначенням. Перерахування з цього рахунка на 3751 не є таким. Кілька сторінок тому у цій темі ми вже обговорювали, колега fgrubіn, наприклад, вважає, що після 01.01.2017 р. дотримуватись такого правила не обов’язково.nata19121982 писав:Да,гроші списалися,но га ел.рахунок не поступили,чим мені це грозить,які штрафиvoko писав:Я не радив би цього робити. А банк пропустив цей платіж? У витязі кошти повинні з’явитись до кінця дня. Або через кілька днів, як було в січні зі спецрежимом, наприклад.nata19121982 писав:Подскажите можно ли со спецсчета оплатить на 3751рахунок?(я вже кинула эти деньги на 3751 а их нет в витяге)что делать не знаю
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 140 разів
З 2604 гроші потрібно перерахувати на поточний рахунок.
А щодо цільового призначення, то на сьогодні немає жодної діючої норми закону, яка регламентує використання цих коштів за цільовим призначенням.
От чим керуватись сьогодні при визначенні цільового призначення?
А щодо цільового призначення, то на сьогодні немає жодної діючої норми закону, яка регламентує використання цих коштів за цільовим призначенням.
От чим керуватись сьогодні при визначенні цільового призначення?
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 49 разів
- Подякували: 3 рази
я теж так вважала поки не почитала вчора форум,скажіть а на які штрафи розраховувати,бо не можу знайти в неті де чітко написано скільки штрафvoko писав:На мою думку суми ПДВ, які ми акумулювали на рахунку 2604 повинні бути використані виключно за цільовим призначенням. Перерахування з цього рахунка на 3751 не є таким. Кілька сторінок тому у цій темі ми вже обговорювали, колега fgrubіn, наприклад, вважає, що після 01.01.2017 р. дотримуватись такого правила не обов’язково.nata19121982 писав:Да,гроші списалися,но га ел.рахунок не поступили,чим мені це грозить,які штрафиvoko писав: Я не радив би цього робити. А банк пропустив цей платіж? У витязі кошти повинні з’явитись до кінця дня. Або через кілька днів, як було в січні зі спецрежимом, наприклад.
-
- Высший разум
nata19121982 писав: я теж так вважала поки не почитала вчора форум,скажіть а на які штрафи розраховувати,бо не можу знайти в неті де чітко написано скільки штраф
1) ДПСУ уточнила, що санкції за нецільове використання «спецрежимних» коштів, зокрема, можуть застосовуватися, якщо закумульована на спецрахунку сума ПДВ не спрямована на відшкодування суми податку, сплаченої (нарахованої) постачальнику на вартість виробничих факторів, а також на інші виробничі цілі (за наявності залишку);
2) Не вважатиметься порушенням цільового використання, якщо сільськогосподарське підприємство декларує до сплати на спецрахунок суму меншу, ніж фактично сплачує та використовує за цільовим призначенням (слід зазначити, що у разі зайвого або помилкового перерахування коштів на спецрахунок зазначені кошти поверненню не підлягають // підрозд. 130.34 ЄБПЗ);
3) Якщо сільськогосподарське підприємство занижує суму ПДВ у декларації з ПДВ (скороченій), то відповідальність за нецільове використання не настає. Застосовується лише штраф за самостійне визначення податковим органом суми податкового зобов’язання (п.123.1 статті 123 ПКУ).
Підкажіть будь ласка!!! До загальної декларації за січень подаємо дод 2,дод 5, більш ніякі додатки не потрібно? в січніі всього 1 отримана под.накладна та ряд.21 за грудень заповнений.
-
- Высший разум
У мене ще був додаток 1 - через розрахунок коригування. А так більш нічого - Декларація, додаток 2, додаток 5.петрович писав:Підкажіть будь ласка!!! До загальної декларації за січень подаємо дод 2,дод 5, більш ніякі додатки не потрібно? в січніі всього 1 отримана под.накладна та ряд.21 за грудень заповнений.