Спецрежим НДС с/х

Розділ V ПКУ
Бабушка
Гений
Гений
Дякував (ла): 139 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення Бабушка »

павло56 писав:
петрович писав:спасибо за полезную ссылку для с-г виробникив , только не ясно как заполнить загальну декларацию , какой рядок , и додаток 4 как правильно заполнить
Якщо у Вас немає оборотів по Заг Декларації заповнюйте як завжди І в пакеті прилучіть Дод 4.В додатку є спец таблиця де вказуєте скільки вернути грошей з електронно (першого відкритого рахунку призначеного тепер для Загальних деклар) на поточний і вквзується реквізити поточного рахунку.
з
Доброго дня! а я зрозуміла так : із ел. рахунка який працював в липні тобто рахунок відкритий в грудні 2014р. та поповнений в липні для реєстрації податкових накладних буде використовуватись : якщо по спец.декларації за липень буде заповнено рядок 25.2, то сума із цього рядка повернеться нам на рахунок ПДВ для цільового використання , якщо сума на ел. рахунку буде меншою то поповнювать згідно декларації за липень ,не потрібно, зарахується поповнення нового ел.рахунка поповненого в серпні, якщо сума на ел.рахунку буде більша за нарахування в липні , то цю переплату,зарахують в оплату по декларації за серпень і т д. Виправте мене будь ласка , боюсь що я все неправильно зрозуміла нововведені зміни , ДЯКУЮ

павло56
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 182 рази

Повідомлення павло56 »

Бабушка писав:
павло56 писав:
петрович писав:спасибо за полезную ссылку для с-г виробникив , только не ясно как заполнить загальну декларацию , какой рядок , и додаток 4 как правильно заполнить
Якщо у Вас немає оборотів по Заг Декларації заповнюйте як завжди І в пакеті прилучіть Дод 4.В додатку є спец таблиця де вказуєте скільки вернути грошей з електронно (першого відкритого рахунку призначеного тепер для Загальних деклар) на поточний і вквзується реквізити поточного рахунку.
з
Доброго дня! а я зрозуміла так : із ел. рахунка який працював в липні тобто рахунок відкритий в грудні 2014р. та поповнений в липні для реєстрації податкових накладних буде використовуватись : якщо по спец.декларації за липень буде заповнено рядок 25.2, то сума із цього рядка повернеться нам на рахунок ПДВ для цільового використання , якщо сума на ел. рахунку буде меншою то поповнювать згідно декларації за липень ,не потрібно, зарахується поповнення нового ел.рахунка поповненого в серпні, якщо сума на ел.рахунку буде більша за нарахування в липні , то цю переплату,зарахують в оплату по декларації за серпень і т д. Виправте мене будь ласка , боюсь що я все неправильно зрозуміла нововведені зміни , ДЯКУЮ
Перший ел рахунок выдкритий в грудні2014р діє тільки для Загальної декларації і він не буде обслуговувати Спец декларацію. Для неї відкрито новий рахунок в Казначействі (29.07.15р)На ньому повинна бути сума не менше чим задекларована в 25.2 рядку Спецдекларації. А щоб у Вас не пропала сума з першого ел рахунка заповніть дод 4 до Загальної декларації.

петрович
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 31 раз

Повідомлення петрович »

подскажите пожалуйста если загальна декларация за июль пустая , но на возврат денег с електронного счета надо подать декларацию вместе с додатком 4, то поправьте меня если что не так : в декларации надо заполнить рядок 23,2 , а в додатку 4 таблицу про кошти на ел.рахунку гр.1 , гр.4, гр5 , сомневаюсь про графу 4 . ну и само собой заполняем номер счета куда вернуть деньги. При таком заполнении в Медке отключила автомат.заполнение иначе не дает так заполнить Правильно ли я заполнила , в налогову еще не отсылала?

КЛЕР
УченикУченик

Повідомлення КЛЕР »

на горячей линии сказали, что ответа на вопрос возврате средств со старого счете спецрежимщикам еще нет

павло56
Оракул
Оракул

Повідомлення павло56 »

петрович писав:подскажите пожалуйста если загальна декларация за июль пустая , но на возврат денег с електронного счета надо подать декларацию вместе с додатком 4, то поправьте меня если что не так : в декларации надо заполнить рядок 23,2 , а в додатку 4 таблицу про кошти на ел.рахунку гр.1 , гр.4, гр5 , сомневаюсь про графу 4 . ну и само собой заполняем номер счета куда вернуть деньги. При таком заполнении в Медке отключила автомат.заполнение иначе не дает так заполнить Правильно ли я заполнила , в налогову еще не отсылала?
Якщо оборотів по Заг декларації не було то рядок 23,2 не заповнюйте ,а в додатку 4 заповнюється гр1 і гр5 а гр 4 не заповнюється

павло56
Оракул
Оракул

Повідомлення павло56 »

КЛЕР писав:на горячей линии сказали, что ответа на вопрос возврате средств со старого счете спецрежимщикам еще нет
Гаряча лінія -не Закон , Прогавите в декларації за липень дод 4 .то будите довго і нудно їх вертати.

петрович
Гуру
Гуру

Повідомлення петрович »

БОЛЬШОЕ СПАСИБО ЗА ПОМОЩЬ, а подскажите еще в декларации в графе данные банка в котором открыто счет номер ЕДРПОУ указывать свой или банка

павло56
Оракул
Оракул

Повідомлення павло56 »

петрович писав:БОЛЬШОЕ СПАСИБО ЗА ПОМОЩЬ, а подскажите еще в декларации в графе данные банка в котором открыто счет номер ЕДРПОУ указывать свой или банка
В котрій Декларації ? Спеціальній ,чи в додатку 4 до ЗагальноЇ?

петрович
Гуру
Гуру

Повідомлення петрович »

в загальной декларации

павло56
Оракул
Оракул

Повідомлення павло56 »

петрович писав:в загальной декларации
В Загальній декларації рядок де вказується № рахунку не заповнюється ,а в додатку 4 вказуються реквізити поточного рахунку вашого підприємства.

Відповісти

Повернутись до “ПДВ”