НЕТ электронному администрированию НДС с 01.01.2015

Розділ V ПКУ
ren
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 1151 раз
Подякували: 446 разів

Повідомлення ren »

иск писав:
иск писав:
ren писав: Если вам будет нужно после 1/07 зарегистрировать нн на 1200 грн, и у вас во 2 стр витяга - 0 , то да - вам надо пополнить ндс-ный счёт в казначействе на 200 грн.
у меня у вытяге в тр.2 вообще "-" ,то тогда мне вообще ничего не надо пополнять?
уточню "-" - минусовая сумма
Надо чтобы во 2 строке была положительная сумма,равняющаяся или больше сумы ндс в нн, которая подлежит регистрации. В Вашем случае должно быть 200 грн или больше.

иск
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 585 разів
Подякували: 77 разів

Повідомлення иск »

ren писав:
иск писав:
иск писав: у меня у вытяге в тр.2 вообще "-" ,то тогда мне вообще ничего не надо пополнять?
уточню "-" - минусовая сумма
Надо чтобы во 2 строке была положительная сумма,равняющаяся или больше сумы ндс в нн, которая подлежит регистрации. В Вашем случае должно быть 200 грн или больше.
спасибо т.е необходимо перечислять 200 грн., получается,что сейчас все будут стараться регистрировать НН все в июне ? и еще вопросик получаю я НН июньскую а зарегистрирована в июле в т.ч 15 дн.могу ли я ее включить в НК июня?

nikosbud
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 422 рази

Повідомлення nikosbud »

Я так понимаю нам не дают 15 дней на регистрацию июньских НН????

Щоб своєчасно зареєструвати податкові накладні в Єдиному реєстрі податкових накладних, платники ПДВ повинні обов’язково подбати про наявність коштів на електронних рахунках в системі електронного адміністрування ПДВ, - звертають увагу в Головному управлінні ДФС у Волинській області.
Наявність коштів на таких електронних рахунках – неодмінна умова для безперешкодного користування електронною системою адміністрування ПДВ, що з 1 липня 2015 року працюватиме в звичайному, а не тестовому режимі.
Якщо сума, визначена відповідно до пункту 200-1.3 ПКУ (реєстраційна сума), буде меншою, ніж сума податку в податковій накладній, яку платник повинен зареєструвати в ЄРПН, то платник повинен перерахувати потрібну суму коштів із свого поточного рахунку на свій електронний рахунок.
Збільшення реєстраційної суми може бути забезпечене також за рахунок отриманих податкових накладних, зареєстрованих в ЄРПН, та сум ПДВ, сплачених під час ввезення товарів на митну територію України.
Відповідно до вимог законодавства, на електронні рахунки в системі електронного адміністрування ПДВ платники податку зараховують кошти з власного поточного рахунку платника, відкритого в банківських установах, самостійно.

Oska1302
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 403 рази
Подякували: 326 разів

Повідомлення Oska1302 »

nikosbud писав:Я так понимаю нам не дают 15 дней на регистрацию июньских НН????

Щоб своєчасно зареєструвати податкові накладні в Єдиному реєстрі податкових накладних, платники ПДВ повинні обов’язково подбати про наявність коштів на електронних рахунках в системі електронного адміністрування ПДВ, - звертають увагу в Головному управлінні ДФС у Волинській області.
Наявність коштів на таких електронних рахунках – неодмінна умова для безперешкодного користування електронною системою адміністрування ПДВ, що з 1 липня 2015 року працюватиме в звичайному, а не тестовому режимі.
Якщо сума, визначена відповідно до пункту 200-1.3 ПКУ (реєстраційна сума), буде меншою, ніж сума податку в податковій накладній, яку платник повинен зареєструвати в ЄРПН, то платник повинен перерахувати потрібну суму коштів із свого поточного рахунку на свій електронний рахунок.
Збільшення реєстраційної суми може бути забезпечене також за рахунок отриманих податкових накладних, зареєстрованих в ЄРПН, та сум ПДВ, сплачених під час ввезення товарів на митну територію України.
Відповідно до вимог законодавства, на електронні рахунки в системі електронного адміністрування ПДВ платники податку зараховують кошти з власного поточного рахунку платника, відкритого в банківських установах, самостійно.
та они-то дают 15 дней, но уже по формуле выходит

Unnak
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 395 разів
Подякували: 49 разів

Повідомлення Unnak »

Якщо діє 15 днів для реєстрації ПН, то я можу виписувати ПН 01.07 на суму 1000,00, і ,отримавши ПК 14.07, на суму 1000,00,зареєструвати свою ПН ?

Zla-ta
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 16 разів

Повідомлення Zla-ta »

А как быть если товар будет отгружен 01.07, заказчик клянется что в течении недели заплатит 50%, соответственно с этих денег я 20% смогу закинуть на счт, а если не оплатит до 15.07? Как быть? У нас денег нет. Регистрировать без денег я не смогу, а за просрочку что будет?

ren
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 1151 раз
Подякували: 446 разів

Повідомлення ren »

Zla-ta писав:А как быть если товар будет отгружен 01.07, заказчик клянется что в течении недели заплатит 50%, соответственно с этих денег я 20% смогу закинуть на счт, а если не оплатит до 15.07? Как быть? У нас денег нет. Регистрировать без денег я не смогу, а за просрочку что будет?
Штрафы за проссрочку зависят от количества дней. Вариант - можно не регистрировать никогда). Хотя может быть и за это будут штрафовать. В любом случае в декларацию вы обязаны включить это налоговое обязательство и заплатить деньги по результатам отчёта.

иск
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 585 разів
Подякували: 77 разів

Повідомлення иск »

ren писав:
Zla-ta писав:А как быть если товар будет отгружен 01.07, заказчик клянется что в течении недели заплатит 50%, соответственно с этих денег я 20% смогу закинуть на счт, а если не оплатит до 15.07? Как быть? У нас денег нет. Регистрировать без денег я не смогу, а за просрочку что будет?
Штрафы за проссрочку зависят от количества дней. Вариант - можно не регистрировать никогда). Хотя может быть и за это будут штрафовать. В любом случае в декларацию вы обязаны включить это налоговое обязательство и заплатить деньги по результатам отчёта.
а если не регистрировать НН , то клиент не сможет включить в НК?

Татьяна ТС
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 370 разів
Подякували: 1089 разів

Повідомлення Татьяна ТС »

Вносити зміни в договори, брати передплату в розмірі 20%, вішати на покупця грошову відповідальність і все #g_dance#
Ну звичайно до кожного свій підхід, чи дорог вам цей клієнт

nikosbud
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 422 рази

Повідомлення nikosbud »

Oska1302 писав:
nikosbud писав:Я так понимаю нам не дают 15 дней на регистрацию июньских НН????

та они-то дают 15 дней, но уже по формуле выходит
имела ввиду регистрацию июньских НН без пополнениясчета:(

Закрито

Повернутись до “ПДВ”