Я, напевно, не правильно висловилася. Поставка відбулася на 12 тис, оплатити я маю теж 12 тис.( мова йде про поточний рахунок). Тепер повертаємося до спецрахунка: податкова постачальника на 12000 (ут.ч.2000 ПДВ) після реєстрації у ЄДРП поповнить 2000 на мій спец рахунок.Тюша писав:Все деньги заходят на ваш р/счет. Это вы, когда будете регить НН своим покупателям, если не будет достаточных средст(посчитанных по формуле) для регестрации НН, будете загонять на свой спец.счет средства с расчетного счета.Ольга М.Д. писав:Доброго дня, а ще до цього у мене виникає питання: постачальнику платити з ПДВ чи без Пдв. Тобто настало 01 січня 2015 р. ,02 січня мені постачальник поставив товару на 12000 грн з ПДВ, сума 2000 Пдв після реєстрації накладної падає на мій спец рахунок. Відстрочка оплати у мене 7 днів. Тобто 9 січня я маю оплатити йому 12000 грн. Виходить , що я ті кошти зі спец рахунку повертаю вже з поточного?
А если вы товар не продали, а просто получили, у вас не возникает никаких НО по НДС и перегонять на спецсчет ничего не надо.
От тепер висновок із поточного рахунка оплату за товар я проведу із ПДВ, тобто 12 тс, у т.ч. ПДВ 2000 грн. Тобто фактично оплативши товар, я у тій сумі поверну 2000 ПДВ. Так виходить?