Спецрежим НДС с/х
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 23 рази
Колеги, підкажіть. При здачі липневої деки(с.г.) додаток 2 перенесла в рядок 20.2 і далі в 21,22,22.1,24. Я думаю, що на цю суму повинен збільшитись мій реєстраційний ліміт, але сьогодні на всяк випадок зробила запит, а там 0,00. Можливо я щось не те наваяла? Чи можливо мені потрібно було перенести це в загальну декларацію, але ж податкові в мене в с.г. декларації? Дуже прошу підкажіть, я розумію, що я провтикала, але не знаю як виправитися.#wall#
-
- Гений
- Дякував (ла): 139 разів
- Подякували: 120 разів
Доброго дня! можливо я Вас неправильно зрозуміла , но додаток 2 до спец.деки неподається, тільки до загальної.Ророчка писав:Колеги, підкажіть. При здачі липневої деки(с.г.) додаток 2 перенесла в рядок 20.2 і далі в 21,22,22.1,24. Я думаю, що на цю суму повинен збільшитись мій реєстраційний ліміт, але сьогодні на всяк випадок зробила запит, а там 0,00. Можливо я щось не те наваяла? Чи можливо мені потрібно було перенести це в загальну декларацію, але ж податкові в мене в с.г. декларації? Дуже прошу підкажіть, я розумію, що я провтикала, але не знаю як виправитися.#wall#
-
- Мудрец
В мене січнева декларація була з мінусом (р.24) і цей мінус станом на 01.02.2015 я вказала в Д 2. В липневій декл. я його перенесла в р.20.2, 21, 23, 23.3 і 24. Я вже зрозуміла що зробила не правильно, але як правильно не знаю, підкажіть як правильно і як мені потрібно виправити все, будь ласочка, буду дуже вам вдячна.
Добрый день,коллеги!!Подскажите пожалуйста как сдать уточненки по бюджетной декларации за март-май месяцы (мы с/х предприятие, на едином налоге 4-я группа) сдаем две декларации спецрежим и бюджетную.Smile
-
- Гений
Я можу Вас не правильно розуміти , но я так думаю що Ви не врахували в лютому січневий мінус по спец.деці рядок 24 , на мій погляд я б подала уточнені деки за лютий ,березень, і т д до правильного результату останього звітного періоду,з іншого боку якщо подать один уточнений за лютий випривить рядок 24 у вересні , потім в звітній за вересень урахувать уточнені показники думаю теж помилки небуде , так як в середині цього періоду донарахування небуде та й штрафу немаРорочка писав:В мене січнева декларація була з мінусом (р.24) і цей мінус станом на 01.02.2015 я вказала в Д 2. В липневій декл. я його перенесла в р.20.2, 21, 23, 23.3 і 24. Я вже зрозуміла що зробила не правильно, але як правильно не знаю, підкажіть як правильно і як мені потрібно виправити все, будь ласочка, буду дуже вам вдячна.
-
- Гений
А звітні загальні деки за ці періоди були подані ? якщо ні то потрібно подавать звітні та платить штраф за несвоєчасну подачу , якщо подавали то подаєте уточнені тільки галочку ставить що це дека 110ANNNNA писав:Добрый день,коллеги!!Подскажите пожалуйста как сдать уточненки по бюджетной декларации за март-май месяцы (мы с/х предприятие, на едином налоге 4-я группа) сдаем две декларации спецрежим и бюджетную.Smile
-
- Мудрец
у мене кожен місяць є р. 24 тий самий, що і в січні (підприємство на даний час діяльності не здійснює) подаю пусту деку, тільки переношу кожен місяць р.24, але чому він у мене не попав у "реєстраційну суму", завтра піду у податкову і буду пальці в двері вставлять інспекторші, яка це все разом зі мною наваяла.