Мені також потрібно подати уточнюючу. Ще її ніколи не робила. Підскажіть, будь ласка, мені потрібно вивести з декларації померлих і внести їх спадкоємців, як це зробити який взагалі порядок заповнення уточнення по декларації? може є якісь ссилки на статті?Julidem писав:Я не буду подавать, так как ДФС может много чего рекомендовать, а на практике, как мы все знаем, до ума дело будут доводить задним числом.#rtfm# А нам это выльется головной болью. Согласна с постом выше от павло56, новые формы используются в след. отчетном периоде. След период это 2016 год. Так к чему они прикопаются? Я собираюсь подавать уточненку к старой форме на новые оформленные договора. Посмотрим что споют#hunter#владуся писав:Подскажите ,стоит ли подавать до 10.10.2015г.декларацию по единому налогу 4 гр.,так как это рекомендует ДФС , какие могут быть последствия при её не подачи.
Спецрежим НДС с/х
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 8 разів
-
- Гений
- Дякував (ла): 139 разів
- Подякували: 120 разів
В відомостях ставлю знятий договір по померлому орендодавцю за мінусом кількість га , за спадкоємцем заводжу новий договір , в декларації ці договора невідображаються , знаю що це незовсім правильно у відомостях потрібно відображать інформацію про діючі та зареєстровані договори , а зняті просто за уточненою не показувать , но як тоді вспомнить чому подана уточнена .Юлия 08 писав:Мені також потрібно подати уточнюючу. Ще її ніколи не робила. Підскажіть, будь ласка, мені потрібно вивести з декларації померлих і внести їх спадкоємців, як це зробити який взагалі порядок заповнення уточнення по декларації? може є якісь ссилки на статті?Julidem писав:Я не буду подавать, так как ДФС может много чего рекомендовать, а на практике, как мы все знаем, до ума дело будут доводить задним числом.#rtfm# А нам это выльется головной болью. Согласна с постом выше от павло56, новые формы используются в след. отчетном периоде. След период это 2016 год. Так к чему они прикопаются? Я собираюсь подавать уточненку к старой форме на новые оформленные договора. Посмотрим что споют#hunter#владуся писав:Подскажите ,стоит ли подавать до 10.10.2015г.декларацию по единому налогу 4 гр.,так как это рекомендует ДФС , какие могут быть последствия при её не подачи.
Наразі мені теж портрібно подать уточнену , хочу по старій формі но незнаю чи податкова в своїй програмі виключила приймання старої форми з початком дії нової , боюсь буде непроходить , якщо хтось подасть і пройде будь ласка повідомте ,ОК
-
- Оракул
- Дякував (ла): 28 разів
- Подякували: 182 рази
Особисто такого ніколи не роблю. Додатком податківці не користуються.Хіба від того що Ви поміняєте прізвище ,зміниться величина податку?Юлия 08 писав:Мені також потрібно подати уточнюючу. Ще її ніколи не робила. Підскажіть, будь ласка, мені потрібно вивести з декларації померлих і внести їх спадкоємців, як це зробити який взагалі порядок заповнення уточнення по декларації? може є якісь ссилки на статті?Julidem писав:Я не буду подавать, так как ДФС может много чего рекомендовать, а на практике, как мы все знаем, до ума дело будут доводить задним числом.#rtfm# А нам это выльется головной болью. Согласна с постом выше от павло56, новые формы используются в след. отчетном периоде. След период это 2016 год. Так к чему они прикопаются? Я собираюсь подавать уточненку к старой форме на новые оформленные договора. Посмотрим что споют#hunter#владуся писав:Подскажите ,стоит ли подавать до 10.10.2015г.декларацию по единому налогу 4 гр.,так как это рекомендует ДФС , какие могут быть последствия при её не подачи.
-
- Мастер
- Дякував (ла): 57 разів
- Подякували: 11 разів
Я тоже не делаю такого. Кто знает как нужно правильно отображать информацию в додатке по умершим и наследникам?павло56 писав:Особисто такого ніколи не роблю. Додатком податківці не користуються.Хіба від того що Ви поміняєте прізвище ,зміниться величина податку?Юлия 08 писав:Мені також потрібно подати уточнюючу. Ще її ніколи не робила. Підскажіть, будь ласка, мені потрібно вивести з декларації померлих і внести їх спадкоємців, як це зробити який взагалі порядок заповнення уточнення по декларації? може є якісь ссилки на статті?Julidem писав: Я не буду подавать, так как ДФС может много чего рекомендовать, а на практике, как мы все знаем, до ума дело будут доводить задним числом.#rtfm# А нам это выльется головной болью. Согласна с постом выше от павло56, новые формы используются в след. отчетном периоде. След период это 2016 год. Так к чему они прикопаются? Я собираюсь подавать уточненку к старой форме на новые оформленные договора. Посмотрим что споют#hunter#
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 55 разів
- Подякували: 25 разів
я так тоже не делаю, умерших( действ.договора) отражаю по ФИО умерших. Недавно один пайщик уходил и другого регистрировали, кол-во га одинаковое, в ГНИ мне сказали, что можно не делать уточнения, на след.год уже новые списки дадите.Julidem писав:Я тоже не делаю такого. Кто знает как нужно правильно отображать информацию в додатке по умершим и наследникам?
-
- Ученик
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
У меня вопрос по дивидентам членам фермерского хозяйства 4 группа (ФСП) выплачиваем дивиденты согласно личному кладу в хозяйства в % соотношении от чистого дохода в конце года. По какой ставке облагать ПДФО 5% или же 15%? А писмо ДФСУ №17056/6/99-99-15-03-01-15 от 12.08.2015 вообще привело в замешательство. Надо что ещё и авансовые платежи платить? Откликнетесь кто с этим сталкивался- я в этой теме очень и очень плаваю. ПОМОГИТЕ!!!
-
- Гений
- Дякував (ла): 139 разів
- Подякували: 120 разів
Доброго дня! У вас засновник фізична особа в цьому випадку авансові платежі несплачуємо (авансові платежі сплачуємо при нарахуванні девидентів іншій юридичній особі)Ирина 75 писав:У меня вопрос по дивидентам членам фермерского хозяйства 4 группа (ФСП) выплачиваем дивиденты согласно личному кладу в хозяйства в % соотношении от чистого дохода в конце года. По какой ставке облагать ПДФО 5% или же 15%? А писмо ДФСУ №17056/6/99-99-15-03-01-15 от 12.08.2015 вообще привело в замешательство. Надо что ещё и авансовые платежи платить? Откликнетесь кто с этим сталкивался- я в этой теме очень и очень плаваю. ПОМОГИТЕ!!!
В 2015 році девіденти оподатковуються 20% ПДФО та 1,5% військового збору для виплат фіз. особам, а яка сума нарахувань приймає рішення засновник або загальні збори і необовязково чекати до кінця року є прибуток засновник може його використати на свій розсуд.
Я нараховую засновнику та членам господарства дохід за їхню працю у фермерському господарстві, оподатковую 15% до 12180,00 та 20% свише плюс 1,5 % військового збору .
А загалом це завишена ставка оподаткування девідентів стрибок із 5% в 2014 році відразу на 20 % в 2015 році завеликій, якщо враховувати кількість підприємств які працюють "по чорному" і нічого неплатять , то ми похоже і за ці підприємства тепер платимо ? Куди наші виші дивляться?