Спецрежим НДС с/х

Розділ V ПКУ
Nin4ka
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 112 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Nin4ka »

one--** писав:Підкажіть будь ласка, при імпорті дод4 з OPZ в соту, він має бути прикріплений до загальної декларації? бо до скороченої не підкріпляється??
До загальної. В спец. деклар. нет такой возможности.
Только что отправила заг. дек.+ дод. 4. Пришли 2 кв. В Витяге уменьшилась стр. 2, 5. Буду ждать 5 января)

one--**
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 103 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення one--** »

ох, вас можна привітати))) Ще хочу перестрахуватись !!! Ви в дод.4 - графу 4 і 5 заповнювали?Бо читала, що 4 не потрібно?

Nin4ka
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 112 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Nin4ka »

one--** писав:ох, вас можна привітати))) Ще хочу перестрахуватись !!! Ви в дод.4 - графу 4 і 5 заповнювали?Бо читала, що 4 не потрібно?[/quote
Спасибо, конечно, но пока ещё не с чем) Наша держава всё может)Так что успокоюсь я наверно только на Рождество!
Заполняла и 4 и 5! В налоговой конкретного ответа не дали, в Все про бух. обл. написано: лучше уточните у инспектора!!!!! Но я взвесив все за и против, не стала перечить программе и заполнила 2 гр. У меня пол. 1 гр=4гр.=5 гр., вторая строка прописью и сумма такая же цифрами. Но перед подачей увеличила рег. лимит, что бы хватило, и с начала подала спец. декл, а потом загальну.

Nataska
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 37 разів

Повідомлення Nataska »

Татьяна Т. писав: Если продаете собственную с/х продукцию, в номере в соответствуещей клеточке "2". Это если я, как поняла, СФГ - это Вы. А если нет - то как обычному предприятию.
А если продаем основное средство, то что "2" ставить не нужно?

Бабушка
Гений
Гений
Дякував (ла): 139 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення Бабушка »

one--** писав:Підкажіть будь ласка, при імпорті дод4 з OPZ в соту, він має бути прикріплений до загальної декларації? бо до скороченої не підкріпляється??
Звичайно , до скороченої деки цей додаток непередбачений , раніше писали про заповнення і подачу цього додатка ,всі сільгоспники які в липні перераховували для реєстрації податкових за липень , повертали кошти через заг.деку додаток 4 . Погортайте сторінки

Бабушка
Гений
Гений

Повідомлення Бабушка »

Nataska писав:
Татьяна Т. писав: Если продаете собственную с/х продукцию, в номере в соответствуещей клеточке "2". Это если я, как поняла, СФГ - это Вы. А если нет - то как обычному предприятию.
А если продаем основное средство, то что "2" ставить не нужно?
Якщо податкова виписана на реалізацію інших товарів ,послуг основ.засобів (не продукції власного виробництва ) через дроб 2 не ставимо і перераховуємо кошти для реєстрації цієї податкової на загальний електр.рахунок , включаємо до заг.деки

Ророчка
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 23 рази

Повідомлення Ророчка »

Я вибачаюсь за можливо тупе запитання. ФГ на спецрежимі купило трактор, ПДВ включили в скорочену декл., а якщо буду продавать цей трактор то ПДВ в загальну? Чи потрібно буде і ПК відсторнувати з скор. декл.?

Бабушка
Гений
Гений

Повідомлення Бабушка »

Ророчка писав:Я вибачаюсь за можливо тупе запитання. ФГ на спецрежимі купило трактор, ПДВ включили в скорочену декл., а якщо буду продавать цей трактор то ПДВ в загальну? Чи потрібно буде і ПК відсторнувати з скор. декл.?
Доброго дня! все Ви правильно розумієте , а відкоригувати податковий кредит Ви можете якщо з дня покупки не більше одного року ( хоча і першому півріччі 2015 року було 180 днів ) і якщо трактору менше року Ви відображаєте це в питомій вазі за заг.декою в додатоку 9 спец.деки , якщо більше року то основні засоби які перебували на балансі більше року не відображаються в питомій вазі, якщо Вам потрібно зробити цю операцію , підтвердіть мої слова пунктами закону , бо на моїй памяті стільки раз ці закони змінювались, що на сьогодні актуальне ,я можу помилятись

Casablanka
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 26 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення Casablanka »

Добрый день. Подскажите пожалуйста фермерское хозяйство покупает камень для реконструкции склада, можем ли мы добавить этот кредит в скорочену декларацию? Спасибо огромное за помощь.

Бабушка
Гений
Гений

Повідомлення Бабушка »

Casablanka писав:Добрый день. Подскажите пожалуйста фермерское хозяйство покупает камень для реконструкции склада, можем ли мы добавить этот кредит в скорочену декларацию? Спасибо огромное за помощь.
У Вас склад використовується в господарській діяльності за видом діяльності вирощування зернових і т д., то чому кредит з ПДВ Ви думаєте куда поставить , все що придбавається для гос. діяльності відображається в податковому кредиті , якщо не використовується в гос. діяльності то в останній день місяця потрібно нарахувать умовні зобовязання

Відповісти

Повернутись до “ПДВ”