і жду подлянки від ДФС-ників

однозначно, буде. не сумніваюсь

Я вирішила, що друга половина Листопада будуть всі податкові з пдвNelli-Nelli писав: ↑08 грудня 2022, 13:21Я не хочу їх пільги коряво прописаної!![]()
![]()
![]()
і жду подлянки від ДФС-ників![]()
однозначно, буде. не сумніваюсь![]()
Ділюсь.Yuliaso писав: ↑08 грудня 2022, 14:28Хто як вирішив робити, поділітьсяСпойлер
Я вирішила, що друга половина Листопада будуть всі податкові з пдв![]()
Я ніде не можу знайти жодного нормального розяснення чи маю я право на пільгу, чи не маю.
Те, як консультує податкова, вибачте, на голову не натягнеш.
Вкотре телефоную на гарячу лінію ДФС і відповідь єдина: назва товару і код уктзед мають чітко співпадати з Постановою №1260.
Тобто назва товару РОЗЕТКА - це повне співпадіння з Постановою, а РОЗЕТКА 2550 black - це не спывпадіння![]()
Другий тиждень смикається око від нервової перенапруги.
І я розумію,що у будь-якому випадку я зроблю невірно.
Хоч зроблю всі податкові з пдв і потім буду коригувати.
Хоч зроблю без пдв і виявиться, що я не мала права на таку пільгу, бо вийде якась писюлька від ДФС![]()
![]()
![]()
![]()
Мій єдиний і головний Постачальник дає мені код 8536 за 2 половину Листопада з ПДВ.Nelli-Nelli писав: ↑08 грудня 2022, 15:29Ділюсь.Yuliaso писав: ↑08 грудня 2022, 14:28Хто як вирішив робити, поділітьсяСпойлер
Я вирішила, що друга половина Листопада будуть всі податкові з пдв![]()
Я ніде не можу знайти жодного нормального розяснення чи маю я право на пільгу, чи не маю.
Те, як консультує податкова, вибачте, на голову не натягнеш.
Вкотре телефоную на гарячу лінію ДФС і відповідь єдина: назва товару і код уктзед мають чітко співпадати з Постановою №1260.
Тобто назва товару РОЗЕТКА - це повне співпадіння з Постановою, а РОЗЕТКА 2550 black - це не спывпадіння![]()
Другий тиждень смикається око від нервової перенапруги.
І я розумію,що у будь-якому випадку я зроблю невірно.
Хоч зроблю всі податкові з пдв і потім буду коригувати.
Хоч зроблю без пдв і виявиться, що я не мала права на таку пільгу, бо вийде якась писюлька від ДФС![]()
![]()
![]()
![]()
товар із з кодом 8536 , благо що було на днях пільгове розмитнення майже всієї лінійки , весь товар переробляєм документи - без пдв. Правда, гризня із замовниками, не всі розуміють, що постанова 1288 нас Зобов‘язуєГризня із директором , не розуміє як це, залишити ціни без пдв, а пдв повертати чи залишати в рахунок наступних поставок
![]()
Код 8504 НЕ трансформатори та інвертори (як написано в постанові 1260) - в підвішеному стані. Думаю що з пдв, боюсь що буде пільга.
П‘ю заспокійливе і таблетки , і розливне, щоб не покусати домашніх![]()
Я в думках вже розпрощалась з таким ПК, по крайній мірі з 17.11 точноYuliaso писав: ↑08 грудня 2022, 15:48
Мій єдиний і головний Постачальник дає мені код 8536 за 2 половину Листопада з ПДВ.
Його нічого не засмучує, ніякі пільги по цьому коду його не турбують. Постачальник чекає розьяснення податкової і тільки після адекватних розяснень буде використовувати пільгу.Спойлер
Заспокійливе мені не допомогає
Гризня з Покупцями, гризня з Постачальником, про інших учасників цього шаленого ланцюжка взагалі мовчу
Господи, як не тронутися мізками, коли податкових приблизно 500 штук за другу половину Листопада і товар йде в видатковій змішано - пільга/не пільгаNelli-Nelli писав: ↑08 грудня 2022, 16:08Я в думках вже розпрощалась з таким ПК, по крайній мірі з 17.11 точноYuliaso писав: ↑08 грудня 2022, 15:48
Мій єдиний і головний Постачальник дає мені код 8536 за 2 половину Листопада з ПДВ.
Його нічого не засмучує, ніякі пільги по цьому коду його не турбують. Постачальник чекає розьяснення податкової і тільки після адекватних розяснень буде використовувати пільгу.Спойлер
Заспокійливе мені не допомогає
Гризня з Покупцями, гризня з Постачальником, про інших учасників цього шаленого ланцюжка взагалі мовчу![]()
Сама нарахований пдв повертаю. Правда ще не знаю як буду реєструвати пн чи на всю суму предоплати![]()
В моїй роботі засмучує те, що один із таких постачальників почав коригувати заднім числом 11-те, а я вже пореєструвала з пдв той товар. Казать директору, ще й те коригувать - боюсь; телефонувать замовнику, що може бути проблема з вхідним пдв - боюсь. У мене настала Ж..а![]()
Я так розумію, що незалежно від того, як раніше зайшов товар з пдв, чи без - з якоїсь дати ми продаємо без пдв певний вид товару згідно списку Постанови)Izuzumka писав: ↑10 грудня 2022, 00:28Вітаю всіх
В мене не генератори, але ситуація така сама...
При чому продавці за листопад розбили видаткові та податкові на дві частини - з ПДВ та без ПДВ. В мене є підписані видаткові з ПДВ, які виходить, були виписані невірно. Повернути не можуть - в них все проведено та закрито. пропонують просто замінити накладні...але як? Якщо частина товару була реалізована з ПДВ кінцевому споживачу.
Як мені бути? Повертати весь товар, що був відвантажений з ПДВ та брати товар без ПДВ? Як відстежити постачання товару зараз без ПДВ та того, що був відвантажений з ПДВ? І як продавати товар без ПДВ, коли прийшов він мені з ПДВ ще в минулому періоді...
Всі злі та на нервах...