Спецрежим НДС с/х
Аналогічно - поповнив спецрахунок 25.12, кошти повернулись приблизно через годину, але ліміт не підняли
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 8 разів
10:47 28.12 сума попала у витяг!!!!#yahoo# #yahoo# #yahoo#Юлия 08 писав:Поповнила рах. 24.12 у витязі ще й досі не має!!!! Хвилююся....Nataska писав:Спокойствие, только спокойствие.Юлия 08 писав: Доброго дня! Така ж ситуація. Перераховано кошти на поповнення ліміту реєстрації, кошти повернулись на спецрах., аліміт реєстрації не збільшився, куди бігти, куди дзвонити?
Районна податкова не знає, що робити!!!! ДОПОМОЖІТЬ!!!
Это какая-то общая проблема. Я перечисляла 22.12. и 24.12. они таки попали в Вытяг и мне удалось зарегистрировать налоговую. Здесь главное, стараться все маневры делать как можно раньше, не ждать последнего 15 дня, чтобы было время для ожидания. За эти два дня, что ждала пополнения регистрац. лимита, в Вытяге менялось что угодно: даты, номера документов, а потом, наконец, и сумма.
Так что немного подождите, звонки инспектору и на горячую линию не помогают.
сьогодні, приблизно об 11й годині, поповнився ліміт, а 4 дні тому я поповнював спецрахунок. взагалі, не розумію, в чому причина затримок.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 1 раз
Похоже проблема у всех одна, тоже приличная сумма, деньги на спец.счет вернулись, а лимит не поднимают #wall# куда бежать, куда звонить?
я нікуди не дзвонив. але налаштувався дзвонити на гарячу лінію після обіду. якщо почитати повідомлення, то затримка з підняттям ліміту є 2, максимум 3 робочих дні.
Добрый вечер. Обнаружила, что не указала после дроби спецрежим в налоговой за сентябрь. Кто с таким сталкивался? Как это исправить?
-
- Мастер
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 23 рази
Я так поняла, что коровам повезло как раз больше всех : Спец.режим будет у льготников делиться:
1. зернові культури зернові культури товарних позицій 10011008 згідно з УКТ ЗЕД
технічні культури технічні культури товарних позицій 1205 і 1206 00 згідно з УКТ ЗЕД;
(85% в бюджет 15% - остается льгота)
2. продукція тваринництва продукція товарних позицій 0102 і 0401 згідно з УКТ ЗЕД".
(20% в бюджет 80% - остается льгота ) – это коровы и молоко
3. все остальные - (50% в бюджет 50% - остается льгота)- это и свинина и птица и овощи и проч.
1. зернові культури зернові культури товарних позицій 10011008 згідно з УКТ ЗЕД
технічні культури технічні культури товарних позицій 1205 і 1206 00 згідно з УКТ ЗЕД;
(85% в бюджет 15% - остается льгота)
2. продукція тваринництва продукція товарних позицій 0102 і 0401 згідно з УКТ ЗЕД".
(20% в бюджет 80% - остается льгота ) – это коровы и молоко
3. все остальные - (50% в бюджет 50% - остается льгота)- это и свинина и птица и овощи и проч.