Отримана передоплата за товар з кодом УКТ ЗЕД 8535 в розмірі 60% в серпні, відповідно ПН зареєстрована з ПДВ
24.11. отримано 30% оплати, ПН я реєструю без ПДВ, а що з ПДВ в видатковій накл????????????

Виписуєте ОДНУ видаткову накладну.NATA888 писав: ↑12 грудня 2022, 15:26Колеги, не можу все таки зрозуміти як виписувати ВИДАТКОВУ накладну![]()
Отримана передоплата за товар з кодом УКТ ЗЕД 8535 в розмірі 60% в серпні, відповідно ПН зареєстрована з ПДВ
24.11. отримано 30% оплати, ПН я реєструю без ПДВ, а що з ПДВ в видатковій накл????????????слів бракує....
виписуєте 2 податкові накладні.. в одній з ПДВ , а іншу без ПДВAsia Svetlova писав: ↑13 грудня 2022, 16:03Підкажіть будь ласка, бо сто років не мала справу з пільговим товаром: якщо в накладній і товари 20% і товари Без ПДВ, ПН виписуємо одну, правильно?
Повідомлення Irishka-Oduvanchik »
теж цікаво. Знайшла лишень, що зверху зліва пишемо "Без ПДВ"Yuliaso писав: ↑13 грудня 2022, 14:37Колеги, комусь вже заходили податкові накладні без ПДВ?
Чи може хтось скинути у приват мені якийсь зразок такої податкової? як вірно виписати на пільгові товари без ПДВ?
Якщо не складно, будь-ласка, поділіться шаблоном податкової без пдвбоюсь наробити помилок в своїх пільгових податкових
![]()
Я не весь товар по коду 8536 поставила в пільгові накладніIrishka-Oduvanchik писав: ↑13 грудня 2022, 22:25теж цікаво. Знайшла лишень, що зверху зліва пишемо "Без ПДВ"Yuliaso писав: ↑13 грудня 2022, 14:37Колеги, комусь вже заходили податкові накладні без ПДВ?
Чи може хтось скинути у приват мені якийсь зразок такої податкової? як вірно виписати на пільгові товари без ПДВ?
Якщо не складно, будь-ласка, поділіться шаблоном податкової без пдвбоюсь наробити помилок в своїх пільгових податкових
![]()
а графі 8 ставимо код 903 і в графі 9 14060544
а що писати знизу у виносці 7 до цього коду?
по довіднику пільг за жовтень, як радять журнали 14060544 - там пише
"Податковий кодекс України пункт 71 підрозділу 2 розділу XX;
Закон України ""Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-2019)"""
але це ж не стосується свіжої постанови, чи туди в кінці додати ще постанову КМУ 1288 ?
До речі прочитала все це питання, то мені в податковій сказали, відносно того, що у мене розетки силові (хоча вони із штеплелем - тож це і звичайні і силові - є штепсельними) - що оскільки вказаний код 8536 - то це стосується всіх товарів того коду.
а другим разом коли я просила розшифрувати цей ПЕРЕЛІК 244 - і де знайти точно мої товари, раз там не пише конкретно, то сказали, що ще будуть офіційні роз'яснення - ось і все - тобто нам поки як хочеш, так і трактуй, а потім будуть корегування, блокування їх - бо на зменшення - штрафи і поповнення пустої казни(((
від постачальників ПН з ПДВ на такі товари вирішила не проводити, от покупців шкода - виходять переплачують і я зробити нічого з цим не можу(і головне ж плюнуть і підуть у інших купувати, які не "паряться"
![]()