Спецрежим НДС с/х

Розділ V ПКУ
Бабушка
Гений
Гений
Дякував (ла): 139 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення Бабушка »

lada5555 писав:Добрий вечір! підскажіть будьласка на який рахунок перераховувать пдв за грудень на старий (3752)чи вже на новий(3754).
Старий ( но краще зателефонувать в Вашу податкову , для підтвердження)

Татьяна Т.
Гений
Гений
Дякував (ла): 218 разів
Подякували: 139 разів

Повідомлення Татьяна Т. »

я отправляла на старый. Деньги потом поступили на мой спецсчет. И в бух. журналах читала, что на старый - за декабрь. А уже регистрировать новые н/н 2016 г. - пополнять новый счет.

chudo
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 41 раз

Повідомлення chudo »

З власного вирощеного зерна виробляем булочки, багети, як сплачувати зобов'язання 85/15 чи 50/50?

Бабушка
Гений
Гений
Дякував (ла): 139 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення Бабушка »

chudo писав:З власного вирощеного зерна виробляем булочки, багети, як сплачувати зобов'язання 85/15 чи 50/50?
Доброго дня! http://buhgalter911.com/Res/Zakoni/Pism ... 87500.aspx
Із цього листа роблю висновок що булочки ідуть 50/50 в інші

chudo
Мыслитель
Мыслитель

Повідомлення chudo »

Бабушка писав:
chudo писав:З власного вирощеного зерна виробляем булочки, багети, як сплачувати зобов'язання 85/15 чи 50/50?
Дякую. Телефонувала на гарячу лінію податкової, так мене проконсультували що мої хлібобулочні взагалі не підпадають до спецрежиму, незважаючи на те що з власної сировини, "так як спецрежим тільки для вирощеної продукції ви ж свої булочки не вирощуєте на полі" цитата дослівна. Якось я тепер від отриманої консультації в шоці.#impossibl #wall# #fool#

chudo
Мыслитель
Мыслитель

Повідомлення chudo »

chudo писав:
Бабушка писав:
Дякую. Телефонувала на гарячу лінію податкової, так мене проконсультували що мої хлібобулочні взагалі не підпадають до спецрежиму, незважаючи на те що з власної сировини, "так як спецрежим тільки для вирощеної продукції ви ж свої булочки не вирощуєте на полі" цитата дослівна. Якось я тепер від отриманої консультації в шоці.#impossibl #wall# #fool#

209.17. Дія спеціального режиму оподаткування діяльності у сфері сільського та лісового господарства, а також рибальства поширюється на:

209.17.1. вирощування зернових та технічних культур (01.11.0 КВЕД):

вирощування зернових культур на зерно для продовольчого споживання, на корм, на насіння;
Що відноситься до продовольчого споживання мої "булочки"

Melodi
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 17 разів

Повідомлення Melodi »

chudo писав:
chudo писав:
Бабушка писав: Доброго дня! http://buhgalter911.com/Res/Zakoni/Pism ... 87500.aspx

209.17. Дія спеціального режиму оподаткування діяльності у сфері сільського та лісового господарства, а також рибальства поширюється на:

209.17.1. вирощування зернових та технічних культур (01.11.0 КВЕД):

вирощування зернових культур на зерно для продовольчого споживання, на корм, на насіння;
Що відноситься до продовольчого споживання мої "булочки"
209.7. Сільськогосподарськими вважаються товари, зазначені у товарних групах 1 - 24, товарних позиціях 4101, 4102, 4103, 4301 згідно з УКТ ЗЕД, та послуги, які отримані в результаті здійснення діяльності, на яку відповідно до пункту 209.17 цієї статті поширюється дія спеціального режиму оподаткування у сфері сільського та лісового господарства, а також рибальства, якщо такі товари вирощуються, відгодовуються, виловлюються або збираються (заготовляються), а послуги надаються, безпосередньо платником податку - суб'єктом спеціального режиму оподаткування (крім придбання таких товарів/послуг у інших осіб), які поставляються зазначеним платником податку - їх виробником.

Смотрите код 1905
http://qdpro.com.ua/uktzed/19

НатальяСив
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 13 разів

Повідомлення НатальяСив »

Возникает аналогичный вопрос....У нас коровы...доим молоко (первый вид продукции). А потом с молока изготовливаем другие виды продукции:
1. молоко в стеклянную бутылку наливаем.
2. кефир изготовливаем.
3. Сир кисломолочный.
4. Сливки.
Теперь сидим и думаем...под какие проценты что делить?? Как вы думаете?

НатальяСив
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 13 разів

Повідомлення НатальяСив »

под какой кодУКТВЭД попадает наше сырое надоенное молоко? если продаем сырым? а если в бутылку наливаем, то уже другой кодУКТВЭД? и уже не попадает под 85/15? короче ничего не поймем.

павло56
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 182 рази

Повідомлення павло56 »

А як Ви заповнюєте дод.9 (Розрахунок питомої ваги) за 12попередніх місяців, Останній місяць береться звітний чи перед звітним ? Наприклад за декларацію по січні беремо місяці з минулорічного січня по грудень чи з лютого попереднього по січень базового включно?

Відповісти

Повернутись до “ПДВ”