Спецрежим НДС с/х

Розділ V ПКУ
Мария1124
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 23 рази

Повідомлення Мария1124 »

Мария1124 писав:
voko писав:
Татьяна Т. писав:Дорогие сельхозники, кому-нибудь удалось сдать этот шедевр? Поделитесь опытом.
Загальну прийняли, а по скороченій у 2 квитанції ось це:
Пакет не прийнято.

Виявлені помилки:
[J0209208] Форма(або вказана версія форми) не подається в цьому звітному періоді
[J0209308] Форма(або вказана версія форми) не подається в цьому звітному періоді
[J0290801] Форма(або вказана версія форми) не подається в цьому звітному періоді
Державна фіскальна служба України
Це вже по другому підприємству, не подобається, що в мене Додатки 5, 9 і 10. По першому не приймає Додаток 5 і 10.

Только что сдали деку по спец.режиму со всеми приложениями - наверно что-то "настроили" на приемке
Квитанція №2
Документ: J0209009 Податкова декларацiя з податку на додану вартiсть (скорочена)
Файл: 04220011111111J0209009100000000110120160422.XML
Реєстраційний номер документу: 9017786717
За період: Січень,2016 р.
Документ доставлено до районного рівня 422 НIКОПОЛЬСЬКА ОДПI ГУ ДФС У ДНIПР. ОБЛ(НIКОПОЛЬСЬКИЙ Р- 16.02.2016 в 14:22:23
Підписи документа:- перший - печатка,
другий - директор
Прийнято пакет.На момент прийняття декларації S накл складає ---- грн.
Державна фіскальна служба України

Ksena_K
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 43 рази

Повідомлення Ksena_K »

Щойно отримала кв№2 до декларації ПДВ скорочена, де зазначено що звіт прийнято, проте з попередженням:Прийнято пакет.Попередження: Рахунок з номером (поле 0), який за даними, наведеними платником у податковій звітності відкрито у банку з МФО (поле p_mfo) не знайдено серед переліку відкритих і взятих на облік рахунків. Попередньо встановлена відповідність між додатковим електронним ПДВ- рахунком та спецрахунком відкритим, для акумулювання сум ПДВ, що не підлягають сплаті до бюджету і нараховуються суб`єктами спеціального режиму на вартість поставлених ними сільськогосподарських товарів (послуг) буде скасована!!

не вказала №спец рахунку.
Але в мене не заповнюється стр 18, а лише 19. До сплати на спец рахунок нічого не має. Порадьте, подавати нову звітну чи це не суттєво. Адже декларація прийнята.

chudo
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 41 раз

Повідомлення chudo »

Я сдавала "нову звітну"

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

Ksena_K писав:Щойно отримала кв№2 до декларації ПДВ скорочена, де зазначено що звіт прийнято, проте з попередженням:Прийнято пакет.Попередження: Рахунок з номером (поле 0), який за даними, наведеними платником у податковій звітності відкрито у банку з МФО (поле p_mfo) не знайдено серед переліку відкритих і взятих на облік рахунків. Попередньо встановлена відповідність між додатковим електронним ПДВ- рахунком та спецрахунком відкритим, для акумулювання сум ПДВ, що не підлягають сплаті до бюджету і нараховуються суб`єктами спеціального режиму на вартість поставлених ними сільськогосподарських товарів (послуг) буде скасована!!

не вказала №спец рахунку.
Але в мене не заповнюється стр 18, а лише 19. До сплати на спец рахунок нічого не має. Порадьте, подавати нову звітну чи це не суттєво. Адже декларація прийнята.
Якщо маєте достатній ліміт для реєстрації ПН, то все нормально. Якщо ні, то можна спробувати на казначейський рахунок перерахувати невелику суму грошей і перевірити, чи потраплять вони на Ваш спецрахунок у банку. Таким чином переконаєтесь, чи треба вам подавати звітну нову. Поки ще є час.

Ророчка
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 23 рази

Повідомлення Ророчка »

Я не здавала нову звітну, до сплати на спецрахунок нічого не було, а в слідуючому місяці теж не було до сплати, але рахунок вже вказала і кваитанція прийшла без зауважень.

Татьяна Т.
Гений
Гений
Дякував (ла): 218 разів
Подякували: 139 разів

Повідомлення Татьяна Т. »

Подскажите, кто интересовался, додаток 9 раньше подавался в любом случае, даже если декларация была с прочерками. Теперь нужно его подавать или нет к "пустой" декларации. Спасибо.

vesta
УченикУченик
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення vesta »

Добрий день, подскажите, налоговый кредит, который образовался у нас по сельхоз НДС до 01/01/16 нам простили что ли? Додаток 2 к декларации 0121 не подается, где его можно отразить , в какой строке?

павло56
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 182 рази

Повідомлення павло56 »

Рядок 24 (податковий кредит) ділиться пропорційно розподілу реалізації с-г продукціїї за 12попередніх місяців (січень -грудень 2015р) згідно дод 9. Поділений ПК зноситься в рядок 11 Додатка 10 у відповідні таблиці. Аналогічним порядком розноситься ПК за січень 2016 у рядок 5.1 Додатка 10. Але тут є особливість -якщо ви зможите доказати, що по певній податковій накладні весь ПК піде в одну групу культур (наприклад зернові ) то можна туди і відносити ,але це така собі ловушка для підстав перевірки податківцями (тому Що потрібно ДОКАЗАТИ). Таку інформацію почув на семінарі .

fgrubin
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 140 разів

Повідомлення fgrubin »

павло56 писав:Рядок 24 (податковий кредит) ділиться пропорційно розподілу реалізації с-г продукціїї за 12попередніх місяців (січень -грудень 2015р)
А чому не враховується січень 2016, може треба брати період лютий 2015 - січень 2016?
павло56 писав: Аналогічним порядком розноситься ПК за січень 2016 у рядок 5.1 Додатка 10. Але тут є особливість -якщо ви зможите доказати, що по певній податковій накладні весь ПК піде в одну групу культур (наприклад зернові ) то можна туди і відносити ,але це така собі ловушка для підстав перевірки податківцями (тому Що потрібно ДОКАЗАТИ).
А якщо навпаки, коли я точно знаю, що ПК за певною накладною буде йти на зернові, але я його розноситиму відповідно до питомої ваги між різними видами діяльності. Чи буде це порушенням?
Мені вигідно робити саме так, бо зараз у мене планується реалізація не зернових, а сої. І хотілось би увесь ПК зарахувати у зменшення ПЗ з продажу сої, бо в мене за попередні 12 місяців - 100 % реалізація сої.
А з виручки від реалізації сої будут витрати на вирощування зернових.

Бабушка
Гений
Гений
Дякував (ла): 139 разів
Подякували: 120 разів

Повідомлення Бабушка »

павло56 писав:Рядок 24 (податковий кредит) ділиться пропорційно розподілу реалізації с-г продукціїї за 12попередніх місяців (січень -грудень 2015р) згідно дод 9. Поділений ПК зноситься в рядок 11 Додатка 10 у відповідні таблиці. Аналогічним порядком розноситься ПК за січень 2016 у рядок 5.1 Додатка 10. Але тут є особливість -якщо ви зможите доказати, що по певній податковій накладні весь ПК піде в одну групу культур (наприклад зернові ) то можна туди і відносити ,але це така собі ловушка для підстав перевірки податківцями (тому Що потрібно ДОКАЗАТИ). Таку інформацію почув на семінарі .
Може підскажете , мене смущає в додатку 10 рядок 11.1 сума попереднього періоду плюс рядок 5.1 податковий кредит звітного періоду в результаті рядок 12.
Зносимо в декларацію рядок 12 додатка 10 в рядок 17 декларації ? но 17 рядок для податкового кредиту звітного періоду, може в 19 або опечатка , або я вже запуталась , підскажіть будь ласка

Відповісти

Повернутись до “ПДВ”