Мария1124 писав:voko писав:Загальну прийняли, а по скороченій у 2 квитанції ось це:Татьяна Т. писав:Дорогие сельхозники, кому-нибудь удалось сдать этот шедевр? Поделитесь опытом.
Це вже по другому підприємству, не подобається, що в мене Додатки 5, 9 і 10. По першому не приймає Додаток 5 і 10.Пакет не прийнято.
Виявлені помилки:
[J0209208] Форма(або вказана версія форми) не подається в цьому звітному періоді
[J0209308] Форма(або вказана версія форми) не подається в цьому звітному періоді
[J0290801] Форма(або вказана версія форми) не подається в цьому звітному періоді
Державна фіскальна служба України
Только что сдали деку по спец.режиму со всеми приложениями - наверно что-то "настроили" на приемке
Квитанція №2
Документ: J0209009 Податкова декларацiя з податку на додану вартiсть (скорочена)
Файл: 04220011111111J0209009100000000110120160422.XML
Реєстраційний номер документу: 9017786717
За період: Січень,2016 р.
Документ доставлено до районного рівня 422 НIКОПОЛЬСЬКА ОДПI ГУ ДФС У ДНIПР. ОБЛ(НIКОПОЛЬСЬКИЙ Р- 16.02.2016 в 14:22:23
Підписи документа:- перший - печатка,
другий - директор
Прийнято пакет.На момент прийняття декларації S накл складає ---- грн.
Державна фіскальна служба України
Спецрежим НДС с/х
-
- Мастер
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 23 рази
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 43 рази
Щойно отримала кв№2 до декларації ПДВ скорочена, де зазначено що звіт прийнято, проте з попередженням:Прийнято пакет.Попередження: Рахунок з номером (поле 0), який за даними, наведеними платником у податковій звітності відкрито у банку з МФО (поле p_mfo) не знайдено серед переліку відкритих і взятих на облік рахунків. Попередньо встановлена відповідність між додатковим електронним ПДВ- рахунком та спецрахунком відкритим, для акумулювання сум ПДВ, що не підлягають сплаті до бюджету і нараховуються суб`єктами спеціального режиму на вартість поставлених ними сільськогосподарських товарів (послуг) буде скасована!!
не вказала №спец рахунку.
Але в мене не заповнюється стр 18, а лише 19. До сплати на спец рахунок нічого не має. Порадьте, подавати нову звітну чи це не суттєво. Адже декларація прийнята.
Але в мене не заповнюється стр 18, а лише 19. До сплати на спец рахунок нічого не має. Порадьте, подавати нову звітну чи це не суттєво. Адже декларація прийнята.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 219 разів
- Подякували: 323 рази
Якщо маєте достатній ліміт для реєстрації ПН, то все нормально. Якщо ні, то можна спробувати на казначейський рахунок перерахувати невелику суму грошей і перевірити, чи потраплять вони на Ваш спецрахунок у банку. Таким чином переконаєтесь, чи треба вам подавати звітну нову. Поки ще є час.Ksena_K писав:Щойно отримала кв№2 до декларації ПДВ скорочена, де зазначено що звіт прийнято, проте з попередженням:Прийнято пакет.Попередження: Рахунок з номером (поле 0), який за даними, наведеними платником у податковій звітності відкрито у банку з МФО (поле p_mfo) не знайдено серед переліку відкритих і взятих на облік рахунків. Попередньо встановлена відповідність між додатковим електронним ПДВ- рахунком та спецрахунком відкритим, для акумулювання сум ПДВ, що не підлягають сплаті до бюджету і нараховуються суб`єктами спеціального режиму на вартість поставлених ними сільськогосподарських товарів (послуг) буде скасована!!
-
- Гений
- Дякував (ла): 218 разів
- Подякували: 139 разів
Подскажите, кто интересовался, додаток 9 раньше подавался в любом случае, даже если декларация была с прочерками. Теперь нужно его подавать или нет к "пустой" декларации. Спасибо.
Добрий день, подскажите, налоговый кредит, который образовался у нас по сельхоз НДС до 01/01/16 нам простили что ли? Додаток 2 к декларации 0121 не подается, где его можно отразить , в какой строке?
-
- Оракул
- Дякував (ла): 28 разів
- Подякували: 182 рази
Рядок 24 (податковий кредит) ділиться пропорційно розподілу реалізації с-г продукціїї за 12попередніх місяців (січень -грудень 2015р) згідно дод 9. Поділений ПК зноситься в рядок 11 Додатка 10 у відповідні таблиці. Аналогічним порядком розноситься ПК за січень 2016 у рядок 5.1 Додатка 10. Але тут є особливість -якщо ви зможите доказати, що по певній податковій накладні весь ПК піде в одну групу культур (наприклад зернові ) то можна туди і відносити ,але це така собі ловушка для підстав перевірки податківцями (тому Що потрібно ДОКАЗАТИ). Таку інформацію почув на семінарі .
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 140 разів
А чому не враховується січень 2016, може треба брати період лютий 2015 - січень 2016?павло56 писав:Рядок 24 (податковий кредит) ділиться пропорційно розподілу реалізації с-г продукціїї за 12попередніх місяців (січень -грудень 2015р)
А якщо навпаки, коли я точно знаю, що ПК за певною накладною буде йти на зернові, але я його розноситиму відповідно до питомої ваги між різними видами діяльності. Чи буде це порушенням?павло56 писав: Аналогічним порядком розноситься ПК за січень 2016 у рядок 5.1 Додатка 10. Але тут є особливість -якщо ви зможите доказати, що по певній податковій накладні весь ПК піде в одну групу культур (наприклад зернові ) то можна туди і відносити ,але це така собі ловушка для підстав перевірки податківцями (тому Що потрібно ДОКАЗАТИ).
Мені вигідно робити саме так, бо зараз у мене планується реалізація не зернових, а сої. І хотілось би увесь ПК зарахувати у зменшення ПЗ з продажу сої, бо в мене за попередні 12 місяців - 100 % реалізація сої.
А з виручки від реалізації сої будут витрати на вирощування зернових.
-
- Гений
- Дякував (ла): 139 разів
- Подякували: 120 разів
Може підскажете , мене смущає в додатку 10 рядок 11.1 сума попереднього періоду плюс рядок 5.1 податковий кредит звітного періоду в результаті рядок 12.павло56 писав:Рядок 24 (податковий кредит) ділиться пропорційно розподілу реалізації с-г продукціїї за 12попередніх місяців (січень -грудень 2015р) згідно дод 9. Поділений ПК зноситься в рядок 11 Додатка 10 у відповідні таблиці. Аналогічним порядком розноситься ПК за січень 2016 у рядок 5.1 Додатка 10. Але тут є особливість -якщо ви зможите доказати, що по певній податковій накладні весь ПК піде в одну групу культур (наприклад зернові ) то можна туди і відносити ,але це така собі ловушка для підстав перевірки податківцями (тому Що потрібно ДОКАЗАТИ). Таку інформацію почув на семінарі .
Зносимо в декларацію рядок 12 додатка 10 в рядок 17 декларації ? но 17 рядок для податкового кредиту звітного періоду, може в 19 або опечатка , або я вже запуталась , підскажіть будь ласка