В любом случае сдать документы в архив Вы сможете по истечении трех лет после завершения проверки. И если у Вас потребуют какие-либо доки за проверенный период Вы обязаны будете их предоставить.Null писав:И всетаки подскажите - стоить ли инициировать общую проверку с последующей сдачей документов в архив. Или это не решение?
Звонок из налоговой по НДС
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1483 рази
- Подякували: 559 разів
У моих знакомых прошла плановая проверка, две встречки, две внеплановых за один и тот же период. А недавно их вызвали по никчеме по уже проверенным-перепроверенным периодам. Так что решать Вам.
Хм....Ир4ик писав:В любом случае сдать документы в архив Вы сможете по истечении трех лет после завершения проверки. И если у Вас потребуют какие-либо доки за проверенный период Вы обязаны будете их предоставить.
У нас что-то в законе поменялось?
После прошлой проверки я сдал документы сразу в архив! (В архиве документы должны были храниться 3 года - потом на уничтожение)
И в случае какой-либо проверки, я мог тыкнуть им бумагу из архива" "Идите - сами ройтесь!"
Сейчас уже не так?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
як мені колись сказала первіряючий інспектор ДПС - кожна перевірка має закінчитись штрафом
-
- Гений
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 111 разів
зарегистрируйте новое предприятие и работайте как прежде, а по этому предприятию сдавайте пустышки три годаNull писав:И всетаки подскажите - стоить ли инициировать общую проверку с последующей сдачей документов в архив. Или это не решение?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1729 разів
Зараз трусять всіх підряд, казна пуста, в мене по одному підприємству заборгованість по з/платі не буду навіть писати скільки, казначейство тупо не проплачує, бо не має з чого, написали і в прокуратуру і в органи місцевого самоврядування, повна торба, от Вам і ЄВРО 2012, і вибори 2012, одні крали, иепер другі, прийдуть треті, але це вже політика....
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2263 рази
- Подякували: 1729 разів
Посещаем эту контору с директором вместе по меньшей мере раз в квартал, ежегодно имеем комплексную.utya писав:У нас та сама ситуація... викликали директора до начальника ДПС..просили зняти добровільно...а в іншому випадку будуть писати акт... (проте як писати акт не відомо.. оригінали деяких документів ще в березні були вилучені податковою міліцією).Ребекка писав:второй день звонят из налоговой - просят придти на беседу по поводу сомнительных сделок и "добровольного" снятия налогового кредита. сегодня припугнули, #wall#
Цікаво те що, про деяких сумнівних-контрагентів я просто в шоці... Сама говорила з тими постачальниками (бо приходив лист про зустрічну перевірку).. реалні були, було все нормально.. А от після перевірки стали сумнівними... Прикольно виходить
Як з такми "безпріделом" боротися.
Ничего страшного от посещений не бывает.
Бороться не надо, надо еще раз пересмотреть всю первичку по этому направлению, на предмет соответствия требованиям к первичному документу( дабы не было формального повода) и на всяк случай распечатать с сайта налоговой данные о контрагенте.
А потом сидеть и ждать....
Я так регулярно делаю
-
- Гений
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 111 разів
у нас такая же ситуация на предприятии, детскому садику сделали ремонт еще в апреле, а денег до сих пор нет куда только не писали письма#rtfm#LyudMila76 писав:Зараз трусять всіх підряд, казна пуста, в мене по одному підприємству заборгованість по з/платі не буду навіть писати скільки, казначейство тупо не проплачує, бо не має з чого, написали і в прокуратуру і в органи місцевого самоврядування, повна торба, от Вам і ЄВРО 2012, і вибори 2012, одні крали, иепер другі, прийдуть треті, але це вже політика....
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
Первинні документи і додатки до них, що фіксують факт виконання господарських операцій і є підставою для записів у реєстрах бухгалтерського обліку та податкових записах (касові, банківські документи, повідомлення банків і переказні вимоги, виписки банків, наряди на роботу, табелі, акти про приймання, здавання і списання майна й матеріалів, квитанції і накладні з обліку товарно-матеріальних цінностей, авансові звіти та ін.)
3 р.1
1 За умови завершення перевірки державними податковими органами з питань дотримання податкового законодавства, а для бюджетних установ та організацій, а також для госпрозрахункових підприємств і організацій, які знаходяться у сфері управління міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, - ревізії.
У разі виникнення суперечок, спорів, слідчих і судових справ - зберігаються до ухвалення остаточного рішення