Спецрежим НДС с/х

Розділ V ПКУ
voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

Юлюшка писав: Это мне понятно, а вот по поводу по какой цене продавать ?
Це вже як домовитесь з покупцем. Напевно, не нижче вартості ОЗ на момент реалізації.

fgrubin
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 140 разів

Повідомлення fgrubin »

voko писав: Гроші потраплять на поточний рахунок, а потім знову треба буде перераховувати на додатковий електронний 3753, 3754, 3755. Якщо сума велика, то звісно, треба подавати заяву, хай повертають.
Так мабуть не повернуть, бо
такі кошти підлягають перерахуванню на поточний рахунок платника податку, реквізити якого зазначаються в заяві, у сумі залишку коштів, що перевищує суму податкового боргу з податку та суму узгоджених податкових зобов’язань з податку, або до бюджету в рахунок сплати податкових зобов’язань з податку.
Виходить, що 3751 на нуль ми вивести не можемо.
Бо спочатку нам повернуть на поточний рахунок лише таку суму, щоб на 3751 залишалась кошти, які дорівнюють рядку 18.1 Декларації. А потім ми по виду діяльності інші знову перерахуємо кошти на додаткові електронні рахунки для погашення ПЗ по рядку 13.1 та 13.2.
В результаті на 30 число у нас на 3751 переплата (якщо її можна так назвати). І повернути ми її зможемо лише після подачі декларації за наступний звітний період.

voko
Высший разум
Высший разум

Повідомлення voko »

fgrubin писав: Так мабуть не повернуть, бо
такі кошти підлягають перерахуванню на поточний рахунок платника податку, реквізити якого зазначаються в заяві, у сумі залишку коштів, що перевищує суму податкового боргу з податку та суму узгоджених податкових зобов’язань з податку, або до бюджету в рахунок сплати податкових зобов’язань з податку.
Думаю, що повернуть. Але неохоче :) Або нерви попсують... Якщо у вас на 3751 є 1000 грн., а за загальною Декларацією 250 грн. ПЗ, за сумою рядків 13.1 таблиць 1-3 Додатка 10 ще 250 грн. ПЗ, то за вашою заявою вам можуть повернути 500 грн. Ці 500 грн. і є
у сумі залишку коштів, що перевищує суму податкового боргу з податку та суму узгоджених податкових зобов’язань з податку
нмсд
В результаті на 30 число у нас на 3751 переплата (якщо її можна так назвати).
Так, на 3751 завжди буде залишатись якесь сміття :)

fgrubin
Высший разум
Высший разум

Повідомлення fgrubin »

Треба чекати змін. Обіцяють, мінімум, все звести до одного діяльності. Скоріш за все 50/50.

fgrubin
Высший разум
Высший разум

Повідомлення fgrubin »

А якщо загальна з прочерками. Ми додаток 4 можемо подати?

voko
Высший разум
Высший разум

Повідомлення voko »

fgrubin писав:А якщо загальна з прочерками. Ми додаток 4 можемо подати?
Тоді прочерків не буде, бо в Декларації треба заповнити рядки 20.2.1 і 20.2.

Nataska
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 37 разів

Повідомлення Nataska »

Доброго дня!
Потрібна була довідка про відсутність заборгованості. Пішла учора забирати, а у мене борг по с/г ПДВ 150 тис. Виявляється, що коли ми поповнювали електронний рахунок у 2015р. для реєстрації ПН, ці платежі по нашому особистому рахунку не зарахувались. Ось так.
Сьогодні зайшла в електронний кабінет і бачу, що учорашнім числом добавлені всі ці платіжки.
Іду знову подавати Заяву і чекати 5 роб. днів.
А можна подати дану заяву через Медок, можливо хтось подавав?

voko
Высший разум
Высший разум

Повідомлення voko »

Nataska писав:Доброго дня!
Потрібна була довідка про відсутність заборгованості. Пішла учора забирати, а у мене борг по с/г ПДВ 150 тис. Виявляється, що коли ми поповнювали електронний рахунок у 2015р. для реєстрації ПН, ці платежі по нашому особистому рахунку не зарахувались. Ось так.
Сьогодні зайшла в електронний кабінет і бачу, що учорашнім числом добавлені всі ці платіжки.
Іду знову подавати Заяву і чекати 5 роб. днів.
А можна подати дану заяву через Медок, можливо хтось подавав?
Є такий запит J1300304, але я ще не подавав. То ви носили у податкову платіжки, чи вони самі додали їх після вашого усного звернення?

Nataska
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 45 разів
Подякували: 37 разів

Повідомлення Nataska »

Ні, я нічого додатково не носила, після усного звернення самі додали.

У нас, доречі, Заяву приймають лише через канцелярію. Прийдеться йти. Така дрібниця, а стільки мороки.

voko
Высший разум
Высший разум

Повідомлення voko »

Nataska писав:Ні, я нічого додатково не носила, після усного звернення самі додали.

У нас, доречі, Заяву приймають лише через канцелярію. Прийдеться йти. Така дрібниця, а стільки мороки.
Колись податкова навіть телефонувала, мовляв принесіть платіжне доручення. А потім у мене не було ПЗ, про платіжку забулося. Хоча, як на мене, вони ж і так контролюють усі наші платежі, навіщо їм ще макулатура?

Відповісти

Повернутись до “ПДВ”