Спецрежим НДС с/х
-
- Гений
- Дякував (ла): 218 разів
- Подякували: 139 разів
Очень хотельсь бы Вам помочь, Вы уже не раз спрашиваете, но я не знаю и в инете ничего не нашла. Попробуйте Вы набрать запрос в интернет типа "Який КВЕД гарбузове насіння"Ves2016 писав:Добрий день! Підкажіть будь ласка чи гарбузове насіння відноситься до баштанних культур ?
Підкажіть будь ласка - Як проходить відчудження майна члену фермерського господарства?
-
- Гений
- Дякував (ла): 139 разів
- Подякували: 120 разів
Доброго ранку! члени Вашого ФГ робили внесок :коштами,майном і т д. якщо це відображено в статуті підприємства то при виході із членства Він може претендувати на частину активів фг пропорціонально розподіленим між всіма членами згідно частки вкладу , якщо член ФГ тільки працював у ФГ то йому потрібно нарахувати із чистого прибутку дохід за працю в ФГ згідно протоколу загальних зборівmargoryta писав:Підкажіть будь ласка - Як проходить відчудження майна члену фермерського господарства?
-
- Гений
Я в таких випадках телефоную в статистику у нас там кваліфікрваний спеціаліст , підскажуть куди не насіння відновиться або шукаю тут:Татьяна Т. писав:Очень хотельсь бы Вам помочь, Вы уже не раз спрашиваете, но я не знаю и в инете ничего не нашла. Попробуйте Вы набрать запрос в интернет типа "Який КВЕД гарбузове насіння"Ves2016 писав:Добрий день! Підкажіть будь ласка чи гарбузове насіння відноситься до баштанних культур ?
Майно (будівлю) було придбано в період існування фг, це не відображено в статуті підприємства. допоможіть будь ласка з проводками та зі зміною статуту і ПДВ
-
- Гений
№ з/п Господарські операції Бухгалтерський облік Cума, грн.margoryta писав: Майно (будівлю) було придбано в період існування фг, це не відображено в статуті підприємства. допоможіть будь ласка з проводками та зі зміною статуту і ПДВ
Дебет Кредит
01 Переведено об'єкт ОЗ до складу необоротних активів, утримуваниx для продажу:
01.1 списано знос БУДІВЛІ 13 10 6000
01.2 списано залишкову вартість (9000 - 6000) 286 10 3000
02 Продано БУДІВЛЮ видача Члену ФГ 672 712 4800
03 Нараховано податкове зобов'язання ПДВ 712 641 800
04 Віднесено нa фінансові результати дохід вiд продажу 712 791 4000
05 Списано балансову вартість БУДІВЛІ 943 286 3000
06 Віднесено на фінансові результaти собівартість реалізації 791 943 3000
07 Нанаховано частку члену ФГ 443 672 5962,73
08 ПДФО 18 % 6411 672 1073,29 (якщо на єдиному податку 4-ї групи ) 5% якщо податок на прибуток , но тут є одне " не" внесено частку в статутний капітал так що однозначно 18% в протоколі вказати розподілення прибутку за працю в ФГ
09 Військовий збір 1,5% 642 672 89,44
Чим можу , но законодавство змінюється такими темпами що догнать іноді складно, так що підтверджуйте ще з інших джерел
-
- Оракул
- Дякував (ла): 28 разів
- Подякували: 182 рази
14.1.235. сільськогосподарський товаровиробник для цілей глави 1 розділу XIV цього Кодексу - юридична особа незалежно від організаційно-правової форми, яка займається виробництвом сільськогосподарської продукції та/або розведенням, вирощуванням та виловом риби у внутрішніх водоймах (озерах, ставках та водосховищах) та її переробкою на власних чи орендованих потужностях, у тому числі власновиробленої сировини на давальницьких умовах, та здійснює операції з її постачання.Татьяна Т. писав:Пусть предоставит подтверждение, что он сельхозпроизводитель (т.е. у него 75% продукции - с/г).
Источник:
Про 75% тут не згадується. 75% потрібно для Єдиного податку 4групи.
-
- Гений
Доброго ранку! Може кому-то приходилось при перейменуванні вулиці вносити зміни в ЄДР (це ми зробили) потім в розясненнях є про форми 1 опп та 5 опп про внесення змін до ліценцій , і ніде не розписано чи потрідно подавати заяву за формою 1-РС додаток 8 про внесення змін до свідоцтва ,витягу ПДВ , Податкова під яким небудь предлогом на нашу заяву пише відмову цитую" в розділі 3 заяви зазначені недостовірні , неповні дані щодо найменування контролюючого органу , де перереєстровується підприємство." я запитала а яка ж у вас назва ,бо я назву податкової вибирала із довідника інспекцій тобто вона співпадає на що податкова пояснила потрібно дописати до якої області відноситься наше відділення , дописала ,подала нову заяву , тепер причина кажуть бланк заяви не той, но який правильний вони не знають , написала в ЗІР це питання ще відповіді немає . Може хто підскаже як у інших інспекціях це питання вирішується , буду вдячна за будь яку допомогу