зайві гроші на рахунок, повернення, що робити з пдв

Розділ V ПКУ
aduvan4ik
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 7 разів

Повідомлення aduvan4ik »

ситуація наступна. В грудні прийшли на рахунок зайві гроші 19 тис. На ці гроші податкова виписана не була, налог не сплачений, тільки 3 % податок на доход (платник пдв +3% єдиного налога, звітність квартальна) в лютому повернули кошти. Скажіть потрібно подавати уточнюючу за грудень +3166 пдв з 19тис. і відразу включати її в лютий -3166 і сплатити тильки 5%від суми ? Взагалі ситуація для мене не зрозуміла.

aduvan4ik
Оракул
Оракул

Повідомлення aduvan4ik »

дякую, дуже цікаві статті. Нажаль то був наш контрагент і договір і діяльність з ним на той час велася, також нажаль строки ми порушили(на те були вагомі причини, контрагент претензій не має) . Єдиний податок ми сплатили, от не зрозуміло мені що робити з ПДВ.

1рина
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 1798 разів
Подякували: 598 разів

Повідомлення 1рина »

Вариант как фин.помощь не подходит? Тогда "прогоните" НДС туда-сюда. За это не накажут, а за сроки могут придраться (ГНС), тем более, что у Вас с контрагентом есть договора.

aduvan4ik
Оракул
Оракул

Повідомлення aduvan4ik »

Скажыть ще таке (чим быльше читаю тим быльше запмтань ). Якщо я зараз випишу податкову на помилковы гроші +19тис а також лютневу за -19тис. я маю їх дати контрагенту а він також відобразити в обліку, вірно???

Відповісти

Повернутись до “ПДВ”