Уточнення по ПДВ+ рядок 24

Розділ V ПКУ
Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

Маю таке питання: сьогодні зробила УР за квітень і в результаті отримала рядок 24. Чи потрібно суму р. 24 з УР включати в декларацію з ПДВ наприклад за травень чи червень?

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Inna Medvetska писав:Маю таке питання: сьогодні зробила УР за квітень і в результаті отримала рядок 24. Чи потрібно суму р. 24 з УР включати в декларацію з ПДВ наприклад за травень чи червень?
А у Вас что, в деке за апрель стр.24 была пустая?

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

popen писав:
Inna Medvetska писав:Маю таке питання: сьогодні зробила УР за квітень і в результаті отримала рядок 24. Чи потрібно суму р. 24 з УР включати в декларацію з ПДВ наприклад за травень чи червень?
А у Вас что, в деке за апрель стр.24 была пустая?[/q
вона в мене не пуста була, але за даними декларації я її використала, а за даними УР у рядку 22 і 24 отримала суму 8643, так як у декларації був занижений податковий кредит

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

вона в мене не пуста була, але за даними декларації я її використала, а за даними УР у рядку 22 і 24 отримала суму 8643, так як у декларації був занижений податковий кредит
Тогда все нормально.
Еще вопрос: в связи с тем, что у вас изменилась стр.22, 24 (вследствие подачи УР), Вы подавали с УР дод.2,3, [ 4 ] ?
Относительно Вашего основного вопроса
Чи потрібно суму р. 24 з УР включати в декларацію з ПДВ наприклад за травень чи червень?
:
Т.к. апрельская стр.24 "перетекает" в майскую стр.21.2 , то нужно подать уточнения и за май (Если уже деку за май сдали, то сдайте "звитну нову").

Відповісти

Повернутись до “ПДВ”