Добрый день. У нас есть операции освобожденные от ндс(продажа услуг в Россию).
В старом отчете 1-ПП по льготам мы отображали эти суммы,название звучало как "Не є об’єктом оподаткування операції з поставки послуг платником податку, місце надання яких знаходиться за межами митної території України, відповідно до правил для визначення місця поставки послуг, встановленого п.6.5 ст. 6 Закону"(код льготы был 14010351). В новом спрвочнике 57м я вообще этой льготы не нашла. Теперь назрел вопрос что показывать в отчете по льготам. Может у кого-то есть что-то подобное,подскажте!
Льгота по ндс - как быть?
у нас аналогічна ситуація була. прийшла здавати звіт по пільгах, але в новому довіднику № 57 коду такої пільги немає. Інспектор сказала написати лист на начальника ДПІ, в якому зазначити,що не можемо здати звіт у зв"язку з відсутністю коду пільги в довіднику, а також написали що обороти відображені в декларації у рядку 4. Інспектор сказала, що будуть з"ясовувати, можливо це помилка і пізніше буде внесено такий код пільги в довідник, а можливо підприємствам, в яких є такі операції просто не потрібно подавати даний звіт.
написали 2 примірника і здали в канцелярію.
написали 2 примірника і здали в канцелярію.
-
- Гений
- Дякував (ла): 120 разів
- Подякували: 12 разів
Спасибо вам за ответ,нам в налоговой ничего толкового сказать не могут,в прошлом квартале я сдала отчет по старой форме,а по новой сказали не сдавать,раз льготы нет в справочнике. Но в декларации я же показываю эти суммы... Значит буду звонить и пытыть инспектора,может тоже напишем письмо..