Административна послуга в реєстрі по ПДВ

декларація, уточнення, виправлення помилок
ПНМ
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення ПНМ »

Допоможіть будь ласка, нам вет лікарня надає адмінистративні послуги (видача довідок) і не надають нам ніяких документів (акт, накладна, Под накл) мотивуть це тим що гроші ми перераховуємо в казначейство а не їм. Як мені взагалі закривати ці послуги, чі включати мені їх в ПДВ?

nachfin
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 326 разів
Подякували: 5931 раз

Повідомлення nachfin »

Аналогично беспредельничает "Державне підприємство Інформаційно-ресурсний центр".
"ветеринары" оказывают госуслугу, а следовательно должны и выдавать акт об ее оказании.
На практике бывает тяжело выколотить акт.
Мы у Нацбанка Украины (одного из его представителей) брали акт по схеме: готовим сами, подписываем у них, радуемся несказанно.
По НДС додаток 8 и копия платежки.
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
Но, похоже, уже на подлете!!!

ПНМ
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення ПНМ »

Всі місяці я їх проводила по реєстру в графі 8,9 і в 10 ставила 0. Вони кажуть що я не маю права, але вони посилаються на закон "Про вет медицину" і постанову №641. Але ці закони написані для їхньої сфери, і в них ідуть посилання на адміністративні послуги для вет. лікарень. Я важаю я повинна і відности на 6852 на них і в реєстрі також. Як я можу взагалі не включити?
Ось наприклад я в статистиці отримало довідку з новими кведами, так вони видали мені акт і теж гроші перераховували в казначейство.

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

ПНМ писав:Всі місяці як їх проводила по реєстру в графі 8,9 і в 10 ставила 0. Вони кажуть що я не маю права, але вони посилаються на закон "Про вет медицину" і постанову №641. Але ці закони написані для їхньої сфери, і в них ідуть посилання на адміністративні послуги для вет. лікарень. Я важаю я повинна і відности на 6852 на них і в реєстрі також. Як я можу взагалі не включити?
Есть такое понятие, как СТАНДАРТ НАДАННЯ ААДМІНІСТРАТИВНОЇ ПОСЛУГИ. Если в нём прописано (а в нём прописано), что всё єто делается на договорной основе - смело требуйте договор и акт выполненных работ.
Предыдущее место работы - бюджет (орган исполнительной власти). Были и админ услуги. Выдавали договор, счет, акт вып работ. Так было прописано в стандарте.
Не будут давать документы - пишите официальное письмо под ЗУ "Про звернення громадян". Закрутятся только так. С этим в бюджете очень строго.

nachfin
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 326 разів
Подякували: 5931 раз

Повідомлення nachfin »

Типа такого - Приказ Государственный комитет ветеринарной медицины Украины "Об утверждении стандартов предоставления административных услуг" № 562 от 20.12.2010
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
Но, похоже, уже на подлете!!!

Танечка-Танюша
Гений
Гений
Дякував (ла): 253 рази
Подякували: 70 разів

Повідомлення Танечка-Танюша »

ПНМ писав:Допоможіть будь ласка, нам вет лікарня надає адмінистративні послуги (видача довідок) і не надають нам ніяких документів (акт, накладна, Под накл) мотивуть це тим що гроші ми перераховуємо в казначейство а не їм. Як мені взагалі закривати ці послуги, чі включати мені їх в ПДВ?
У меня тоже такая проблема, деньги перечисляю , а в ответ тишина, но в Приказе Государственный комитет ветеринарной медицины Украины "Об утверждении стандартов предоставления административных услуг" № 562 от 20.12.2010, я не увидела что вет.служба должна выдавать акты на использованные бланки справок, вот и теперь думаю в какой документ их ткнуть носом.

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”