так і я ж про те. завжди було не вірна сума з "-", вірна як завжди з "+", різниця - сума помилки, яка повинна бути рівна в Д 2 і УР. В мене вже голова обертомPopen писав:Интересный вопрос... Может быть в Д2(уточн.) должно быть указано не приращение(+/-), а то число, которое должно там быть ? Но если так рассуждать, то тогда получается, что подходы к Д2 и Д5 разнятся ???Inna Medvetska писав:Дівчатка, допоможіть заповнити додаток 2 уточнюючий: в листопаді 2012 року було занижено ПЗ на 312 грн. Але в мене є непогашений податковий кредит в р. 22 і 24 і відповідно ці рядки просто зменшилися на 312 грн. Але програма не пропускає :пише не може бути від*ємного значення. Дуже треба подати уточнення сьогодні, я вже всі журнали перечитала, а відповіді на своє питання не знайшла.
Уточнююча по ПДВ
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
А попробуте поставить в Д2 то, что должно бы быть там. Пройдет ли камералка УРа ?Inna Medvetska писав:так і я ж про те. завжди було не вірна сума з "-", вірна як завжди з "+", різниця - сума помилки, яка повинна бути рівна в Д 2 і УР. В мене вже голова обертомPopen писав:Интересный вопрос... Может быть в Д2(уточн.) должно быть указано не приращение(+/-), а то число, которое должно там быть ? Но если так рассуждать, то тогда получается, что подходы к Д2 и Д5 разнятся ???Inna Medvetska писав:Дівчатка, допоможіть заповнити додаток 2 уточнюючий: в листопаді 2012 року було занижено ПЗ на 312 грн. Але в мене є непогашений податковий кредит в р. 22 і 24 і відповідно ці рядки просто зменшилися на 312 грн. Але програма не пропускає :пише не може бути від*ємного значення. Дуже треба подати уточнення сьогодні, я вже всі журнали перечитала, а відповіді на своє питання не знайшла.
-
- Светоч Мысли
зараз спробуюPopen писав:А попробуте поставить в Д2 то, что должно бы быть там. Пройдет ли камералка УРа ?Inna Medvetska писав:так і я ж про те. завжди було не вірна сума з "-", вірна як завжди з "+", різниця - сума помилки, яка повинна бути рівна в Д 2 і УР. В мене вже голова обертомPopen писав: Интересный вопрос... Может быть в Д2(уточн.) должно быть указано не приращение(+/-), а то число, которое должно там быть ? Но если так рассуждать, то тогда получается, что подходы к Д2 и Д5 разнятся ???
-
- Светоч Мысли
медок пише, що все вірно тепер. Коли в д2 я просто поставила вірну суму, але де логіка тоді?Inna Medvetska писав:зараз спробуюPopen писав:А попробуте поставить в Д2 то, что должно бы быть там. Пройдет ли камералка УРа ?Inna Medvetska писав: так і я ж про те. завжди було не вірна сума з "-", вірна як завжди з "+", різниця - сума помилки, яка повинна бути рівна в Д 2 і УР. В мене вже голова обертом
- Popen
- Гигант Мысли
-
- Светоч Мысли
і ще питання: якщо в мене не затрогується р. 23 і 25, то мені можна дані з УР просто перенести в деку за березень уже, так УР поданий до 20 числа і за березень я не звітувала чи подавати за всі місяці УР
-
- Светоч Мысли
100 %%#wall#Popen писав:ПроФФессионализм не обязательно должен подчиняться логике...#g_crazy#
- Popen
- Гигант Мысли
Т.е. хотите подать "приложенный" УР? Не могу знать: никогда не подавал "приложений" и никогда не уточнял Д2 и Д3...Inna Medvetska писав:і ще питання: якщо в мене не затрогується р. 23 і 25, то мені можна дані з УР просто перенести в деку за березень уже, так УР поданий до 20 числа і за березень я не звітувала чи подавати за всі місяці УР
-
- Светоч Мысли
я Д3 не використовую, бо ніколи не подаю на відшкодування. Просто тепер виходить, що в мене у всі наст. періодах, тобто грудень 2012, січень-лютий 2013 р. 22 і 24 завищений на ці 312 грн. і мені потрібно їх звідти прибрати. В журналі Нибу і податкова дає роз*яснення, що якщо р. 23 і 25 не змінюються, то дані можна переносити на наст. звітний місяць не залежно від того, який місяць корегується.Popen писав:Т.е. хотите подать "приложенный" УР? Не могу знать: никогда не подавал "приложений" и никогда не уточнял Д2 и Д3...Inna Medvetska писав:і ще питання: якщо в мене не затрогується р. 23 і 25, то мені можна дані з УР просто перенести в деку за березень уже, так УР поданий до 20 числа і за березень я не звітувала чи подавати за всі місяці УР
- Popen
- Гигант Мысли
Кстати, относительно Д3... Я тоже никогда не претендую на видшкодування, но Д3 обязательно подаю (прочерк в соотв. строке).Inna Medvetska писав:я Д3 не використовую, бо ніколи не подаю на відшкодування. Просто тепер виходить, що в мене у всі наст. періодах, тобто грудень 2012, січень-лютий 2013 р. 22 і 24 завищений на ці 312 грн. і мені потрібно їх звідти прибрати. В журналі Нибу і податкова дає роз*яснення, що якщо р. 23 і 25 не змінюються, то дані можна переносити на наст. звітний місяць не залежно від того, який місяць корегується.Popen писав:Т.е. хотите подать "приложенный" УР? Не могу знать: никогда не подавал "приложений" и никогда не уточнял Д2 и Д3...Inna Medvetska писав:і ще питання: якщо в мене не затрогується р. 23 і 25, то мені можна дані з УР просто перенести в деку за березень уже, так УР поданий до 20 числа і за березень я не звітувала чи подавати за всі місяці УР