Уточнююча по ПДВ

декларація, уточнення, виправлення помилок
Картинка
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 212 разів
Подякували: 79 разів

Повідомлення Картинка »

motik писав:
Картинка писав:
motik писав: Если я сдам уточненку только за декабрь,у меня полезет налог к уплате. Если сдавать уточненку, то декабрь- плюс,январь-минус.В реестре сторнируется январь,а плюсуется декабрь, т.е убирается неправильная запись, а добавляется правильная.
Вот этого и хочет инспектор, я так думаю.
Если я сделаю уточненку за декабрь(плюс), январь(минус),то у меня будет по нулям.
У вас и так по нулям. Какая причина включения декабрьской ПН в НК января? Додаток 8 есть?
Просто действительно мне видется что правильней сделать уточненки.

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

Картинка писав:
Popen писав:
Inna Medvetska писав: Кстати, относительно Д3... Я тоже никогда не претендую на видшкодування, но Д3 обязательно подаю (прочерк в соотв. строке).
Мой гембель скоро будет иметь право на возмещение (исполнится год).
В каком столбце показывать в Д3 прочерк если мы не претендуем?

И да, в Дод.2 "-" не стоит писать.
ми говорили про Д2 уточнюючий, а він може бути як з -, так і з +. У крайньому разі я так думала до позавчора, поки не почала заповнювати УР за листопад 2012 року

aduvan4ik
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 7 разів

Повідомлення aduvan4ik »

aduvan4ik писав:
Asia Svetlova писав:
aduvan4ik писав:доброго ранку. Така ситуація на рахунок в грудні 2012 прийшли зайві кошти від контрагента (пн на них не була виписана), повернули кошти в березні 2013. Звітний податковий період квартал. Тепер хочу показати це все, нажаль в ур я не дуже розуміюся. Якщо я подам ур як самостійний документ сплачу пдв 4000 тис +пеня +3% , і відразу в декларацію за 1 кв я не можу показати поверненя (тобто пн на -4000) . В мене там до сплати 5тис.
А почему не можете показать, налоговая нагрузка маленькая за 1кв получается? Я так понимаю не ПН-4000,0 , а РК-4000,0
так вірно не пн а рк 4000. Тобто можу я все в одному звітному періоді показати і +в ур і -в декларації?
Скажыть ще таке (чим быльше читаю тим быльше запмтань ). Якщо я зараз випишу податкову на помилковы гроші +19тис а також лютневу за -19тис. я маю їх дати контрагенту а він також відобразити в обліку, вірно??? я не можу подати УР без нього???

Картинка
Оракул
Оракул

Повідомлення Картинка »

aduvan4ik писав:
aduvan4ik писав:
Asia Svetlova писав: А почему не можете показать, налоговая нагрузка маленькая за 1кв получается? Я так понимаю не ПН-4000,0 , а РК-4000,0
так вірно не пн а рк 4000. Тобто можу я все в одному звітному періоді показати і +в ур і -в декларації?
Скажыть ще таке (чим быльше читаю тим быльше запмтань ). Якщо я зараз випишу податкову на помилковы гроші +19тис а також лютневу за -19тис. я маю їх дати контрагенту а він також відобразити в обліку, вірно??? я не можу подати УР без нього???
Конечно, ваши данные и данные контрагента должны стыковаться между собой.

aduvan4ik
Оракул
Оракул

Повідомлення aduvan4ik »

Картинка писав:
aduvan4ik писав:
aduvan4ik писав: так вірно не пн а рк 4000. Тобто можу я все в одному звітному періоді показати і +в ур і -в декларації?
Конечно, ваши данные и данные контрагента должны стыковаться между собой.
ну да логично...интересно а если он не хочет ничего проводить...буду в понедельник звонить может оформим как фин. помощь

Картинка
Оракул
Оракул

Повідомлення Картинка »

aduvan4ik писав: ну да логично...интересно а если он не хочет ничего проводить...буду в понедельник звонить может оформим как фин. помощь
Что значит не хочет? Он тоже в этом заинтересован (в правильности учета).
а как с банком быть? ошибка???? что было написано в назначении платежа?

aduvan4ik
Оракул
Оракул

Повідомлення aduvan4ik »

Картинка писав:
aduvan4ik писав: ну да логично...интересно а если он не хочет ничего проводить...буду в понедельник звонить может оформим как фин. помощь
Плата за послуги перевезення зг акту б/н вiд 26.10.2012р. зг дог №4Р0110 вiд 01.10.2012р. ---акта такого немае.

Картинка
Оракул
Оракул

Повідомлення Картинка »

aduvan4ik писав:
Картинка писав:
Плата за послуги перевезення зг акту б/н вiд 26.10.2012р. зг дог №4Р0110 вiд 01.10.2012р. ---акта такого немае.
#g_cray# #wall# #wall# #wall# #wall#
та не, это не финпомощь#g_crazy#

aduvan4ik
Оракул
Оракул

Повідомлення aduvan4ik »

Картинка писав:
aduvan4ik писав:
Картинка писав: Что значит не хочет? Он тоже в этом заинтересован (в правильности учета).
ну тоді буду надіятися на співпрацю, дякую

aduvan4ik
Оракул
Оракул

Повідомлення aduvan4ik »

aduvan4ik писав:
Картинка писав:
aduvan4ik писав: Плата за послуги перевезення зг акту б/н вiд 26.10.2012р. зг дог №4Р0110 вiд 01.10.2012р. ---акта такого немае.
ну тоді буду надіятися на співпрацю, дякую
ще нюанс коли повертала гроші в платіжці написано повернення помилово перерахованих коштів, можливо його саме це страхує?

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”