Жалуетесь ли вы на своих контрагентов посредством додатка 8 к декл.по НДС?

декларація, уточнення, виправлення помилок
Darina
Гений
Гений
Дякував (ла): 127 разів
Подякували: 18 разів

Повідомлення Darina »

Меланна писав:Я подавала пакет док-в, подтверждающий НК в заверенных копиях (ТТН, выписки), додаток 8, сопроводиловку с описанием ситуации. Сумма не маленькая, претензий у налоговой пока что не было, прошло несколько месяцев.
ТТН я не смогу предоставить пока что... в ближайший месяц-полтора....
Без ТТН -- никак?

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Право на НК даёт первое событие (оплата или отгрузка). Несите копию выписки, РН.

Сурикат
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 137 разів
Подякували: 54 рази

Повідомлення Сурикат »

Darina писав:
Меланна писав:Я подавала пакет док-в, подтверждающий НК в заверенных копиях (ТТН, выписки), додаток 8, сопроводиловку с описанием ситуации. Сумма не маленькая, претензий у налоговой пока что не было, прошло несколько месяцев.
ТТН я не смогу предоставить пока что... в ближайший месяц-полтора....
Без ТТН -- никак?
Та без проблем первичка: р.н/акт вып.работ или платежка /банковская выписка, заверенные банком

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

пожалілася я в липні на контрагента, подала дод.8 + документи передала в канцелярію. І ось тут мені дзвонять сьогодні з ДПі, кажуть документів немає , знімайте ПДВ. Я вигавкалася, мені сказали донести документи ще раз. але виникло питання: це тенденція по Україні така? ніби не отримали оригінали, знімемо вам ПДВ. Хтось стикався?

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Бюгюльмэ »

оляля писав:пожалілася я в липні на контрагента, подала дод.8 + документи передала в канцелярію. І ось тут мені дзвонять сьогодні з ДПі, кажуть документів немає , знімайте ПДВ. Я вигавкалася, мені сказали донести документи ще раз. але виникло питання: це тенденція по Україні така? ніби не отримали оригінали, знімемо вам ПДВ. Хтось стикався?
Во избежание подобных последствий я попросила в канцелярии поставить на моем экз. сопроводительного письма печать и подпись о принятии документов. В сопроводительном письме указано какие док-ты и в каком количестве я сдала. С этими "службовцями" нужно быть всегда начеку.

Аллусик
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 871 раз
Подякували: 670 разів

Повідомлення Аллусик »

оляля писав:пожалілася я в липні на контрагента, подала дод.8 + документи передала в канцелярію. І ось тут мені дзвонять сьогодні з ДПі, кажуть документів немає , знімайте ПДВ. Я вигавкалася, мені сказали донести документи ще раз. але виникло питання: це тенденція по Україні така? ніби не отримали оригінали, знімемо вам ПДВ. Хтось стикався?
Я тоже подала, отнесла в канцелярию пакет документов, написала заявления в 2-х экз. и на моем попросила поставить печать дату и подпись. Так как теряется у них все часто и густо. А НДС снят могут, потому что есть законные основания:
До заяви про відмову постачальника надати податкову накладну додаються копії товарних чеків або інших розрахункових документів, що засвідчують факт сплати податку у зв'язку з придбанням таких товарів/послуг або копії первинних документів, складених відповідно до Закону про бухоблік, що підтверджують факт отримання таких товарів/послуг (п. 201.10 ст. 201 Податкового кодексу).

Они такого не пропустят.#rtfm#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Бюгюльмэ писав:
Во избежание подобных последствий я попросила в канцелярии поставить на моем экз. сопроводительного письма печать и подпись о принятии документов. В сопроводительном письме указано какие док-ты и в каком количестве я сдала. С этими "службовцями" нужно быть всегда начеку.
найцікавіше, що унас це приймають модератори, ніхто до канцеліріяї у нас просто так не допускає. Я попросила розписатися, печатки у них просто нема. Взагалі, нам щоб потрапити до інспектора, потрібно наперед замовляти перепустку. і навіть з тим, що я попросила поставити підпис - такі наїзди

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Бюгюльмэ »

Круто у Вас во Львове: народ не пускают к слугам народа?! И как потом доказать, что ты принёс определенный перечень документов, или что вообще что-то приносил?

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

Бюгюльмэ писав:Круто у Вас во Львове: народ не пускают к слугам народа?! И как потом доказать, что ты принёс определенный перечень документов, или что вообще что-то приносил?
да, странно...я не одной бумажки в налоговую без входящего номера, штампа и подписи на своем экземпляре не отдаю...никогда не сталкивалась с тем, чтоб они доки теряли, но и не хочется, честно говоря #g_mad#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Звичайно не пускають, нащо їм якісь сявки, які будуть під ногами плентатись. , вже купу разів з цим мала проблему. заяви на найманих пропадали, листи, тому практикую домовлятися з інспекторами, вони спуксаються і я віддаю під розпис. Так напружує це все.

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”