я ставлю дату выписки ННbuhgalter-2010 писав:Подскажите сделала ошибку в июне, недопоказала нн, подала в августе уточненку+кредита добавила чтоб меньше доплачивать. сейчас делаю реестр за август..какими датами ставить в реестр все эти налоговые в кредите, в частности в строке дата получения -06 или 08?
Уточнююча по ПДВ
-
- Гений
- Дякував (ла): 83 рази
- Подякували: 84 рази
-
- Гений
- Дякував (ла): 267 разів
- Подякували: 365 разів
п.2.2. ПОРЯДОКУ ведення реєстру виданих та отриманих податкових накладнихbuhgalter-2010 писав:Подскажите сделала ошибку в июне, недопоказала нн, подала в августе уточненку+кредита добавила чтоб меньше доплачивать. сейчас делаю реестр за август..какими датами ставить в реестр все эти налоговые в кредите, в частности в строке дата получения -06 или 08?
У графі 2"дата отримання"вказується дата отримання податкової накладної чи іншого документа, указаного в підпункті 2.1 цього пункту.При занесенні до Реєстру податкової накладної та/або розрахунку коригування до податкової накладної, які зареєстровані в Єдиному реєстрі податкових накладних та видані покупцю у місяці, що настає за місяцем їх складання, вказується фактична дата їх отримання незалежно від того, в якому звітному періоді вони будуть відображені у складі податкового кредиту (у звітному періоді їх складання або у звітному періоді їх отримання).
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 33 рази
- Подякували: 3 рази
Добрый день! Первый раз столкнулась с необходимостью сдать уточненку по НДС. Причина: недовыписала по одной налоговой за май, за июнь, за июль. Соответственно недоплата но НДС. Только я не плачу в бюджет, а подаю додаток 2 и каждый раз уменьшаю отрицательное значение, которое идет по строке 24. Пожалуйста, опытные бухгалтера, расскажите пошагово, что надо делать, чтоб оперативно самой это исправить, без визита инспектора. И какие начислять штрафы, пени. Спасибо.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 1128 разів
якщо в вас немає бюдж відшкодування, то можете зробити уточнені, як самост документ +3% штрафу /його прийдеться сплати не пізніше подачі УРАнаско писав:Добрый день! Первый раз столкнулась с необходимостью сдать уточненку по НДС. Причина: недовыписала по одной налоговой за май, за июнь, за июль. Соответственно недоплата но НДС. Только я не плачу в бюджет, а подаю додаток 2 и каждый раз уменьшаю отрицательное значение, которое идет по строке 24. Пожалуйста, опытные бухгалтера, расскажите пошагово, что надо делать, чтоб оперативно самой это исправить, без визита инспектора. И какие начислять штрафы, пени. Спасибо.
2 вар- виправлення в поточ деці - 5% штрафу, але таким шляхом за один зв період ви можете виправити тільки один місяць, тобто на виправл 3 місяців вам прийдеться робити УР з декою за 08, 09, 10
після здачі УР я звязуюся з обліком податкової і вони мені кажуть суму пені
-
- Светоч Мысли
в мене теж проблем./я - юр особа, квартальний ПДВ/
неправ ІПН постачальника за 06 і 07 місяці
значить- 1) за 2 кв даю УР,як самост док + дод5, в реєстрі за 09 ПН за червень з неправ кодом "-" ПНУ і з прав + ПНУ
2) в реєстрі за 08 ПН за липень з неправ кодом "-" ПНУ і з прав + ПНУ + до деки за 3 кв додаю УР нульовий
виправте мене,якщо вважаєте, що так неправильно, або підтримайте #blush#
значить- 1) за 2 кв даю УР,як самост док + дод5, в реєстрі за 09 ПН за червень з неправ кодом "-" ПНУ і з прав + ПНУ
2) в реєстрі за 08 ПН за липень з неправ кодом "-" ПНУ і з прав + ПНУ + до деки за 3 кв додаю УР нульовий
-
- Светоч Мысли
не залишайте без уваги #cray#svitlass писав:в мене теж проблем./я - юр особа, квартальний ПДВ/
-
- Гигант Мысли
- Подякували: 4095 разів
Первый пункт правильный.svitlass писав:в мене теж проблем./я - юр особа, квартальний ПДВ/
Во втором пункте приставку "У" ставить не надо ставить, Вы же УР не подаете. И пустой расчет подавать не надо, ошибка в 07 месяце повлияла ведь только на реестр.
-
- Светоч Мысли
подається УР і дод 5Анаско писав:У меня не возмещение, а просто уменьшение отрицательного значения каждый месяц. Как это исправлять? Подавать новые реестры, дод.5 или как?
робляться записи ПНУ в поточний реєстр , який здається з поточною декою - сьогодні вересень, значить реєстр за вересень
правда деякі податкові радять здавати порцію 2 реєстру, так як уточн реєстру не передбачено
-
- Светоч Мысли
2) реєстр за липень зданий з неправ кодом, значить за серпень треба з неправ кодом "-" ПНУ і з прав + ПНУMarlboro писав:Первый пункт правильный.svitlass писав:в мене теж проблем./я - юр особа, квартальний ПДВ/
Во втором пункте приставку "У" ставить не надо ставить, Вы же УР не подаете. И пустой расчет подавать не надо, ошибка в 07 месяце повлияла ведь только на реестр.
хіба ні?
ну і відповідно, якщо в реєстрі за 08 буде ПНУ, то з декою за 3 кв здати пустий УР
зовсім запуталась. де popen