Уточнююча по ПДВ
-
- Знаток
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 3 рази
Всем добрый день. Помогите!!!!! За февраль-март подавала пустые деки, хотя на самом деле были с отрицательным значением. Сейчас хочу подать уточненки. Подскажите, пожалуйста, надо ли мне заполнять приложение Д2? Не могу разобраться. Смущает фраза "...... станом на 01 лютого". У меня на этот период был "+", а первое отрицательное возникло в феврале, потом в марте, апреле. Кто, что знает? Спасибо.
- Елена_П
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 800 разів
- Подякували: 3799 разів
Не знаю насколько это вам поможет, почитайтеНаташа_75 писав:Ну підскажіть хто небудь.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 80 разів
заповнюю ст 19. одні пишуть що більше ніяких ст. не потрібно заповнювати... Інші заповнюють ст19=22=24. то як вірно все ж таки? і чи в УР потрібно заповнювати спец віконце?
багато ж хто це вже робив відгукніться...
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 99 разів
- Подякували: 253 рази
Ст. 19=22=23=23.3 (Если с в счёт будущих платежей)=24. В обычной деке с отрицательным значением маленькое окошко заполняеться, в уточнёнке за декабрь наверное не нужно, тогда ещё формула не действовала.Наташа_75 писав:заповнюю ст 19. одні пишуть що більше ніяких ст. не потрібно заповнювати... Інші заповнюють ст19=22=24. то як вірно все ж таки? і чи в УР потрібно заповнювати спец віконце?
-
- Гений
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 225 разів
нужно заполнять все строки. если Вы не заполните стр. 22 и след-но стр. 24, то увеличение НК не получится перетащить в будущие периоды. Ведь согласно порядка заполнения НДСной деки переносят значение графы 6 как раз по стр. 24Наташа_75 писав:Доброго дня всім! Чтала-читала... Хочу здати УР за грудень, збільшити ПК (було до оплати буде ст. 19) Вже начиталася і зрозуміла що в УР заповнюю тільки ст. 19 і ВСЕ. А програма заповнюєст 22=22.1=24. Як убрать ці ст. ? і чи треба заповнювати віконце 22.1?
в период с января по апрель 2015 г. вкл-но у Вас была еще стр. 25?
Персональні податкові консультації (звертайся в приват) // Individual tax advice (contact by direct)
-
- Гений
февраль-март Вы вообще не заполняли, или заполняли так, чтоб не было ни 18 ни 24? в декларации за январь 2015 г. какая строка была заполнена и правильно ли она была заполнена?Vasiliy Terkin писав:Всем добрый день. Помогите!!!!! За февраль-март подавала пустые деки, хотя на самом деле были с отрицательным значением. Сейчас хочу подать уточненки. Подскажите, пожалуйста, надо ли мне заполнять приложение Д2? Не могу разобраться. Смущает фраза "...... станом на 01 лютого". У меня на этот период был "+", а первое отрицательное возникло в феврале, потом в марте, апреле. Кто, что знает? Спасибо.
Персональні податкові консультації (звертайся в приват) // Individual tax advice (contact by direct)
-
- Высший разум
O_range писав:нужно заполнять все строки. если Вы не заполните стр. 22 и след-но стр. 24, то увеличение НК не получится перетащить в будущие периоды. Ведь согласно порядка заполнения НДСной деки переносят значение графы 6 как раз по стр. 24Наташа_75 писав:Доброго дня всім! Чтала-читала... Хочу здати УР за грудень, збільшити ПК (було до оплати буде ст. 19) Вже начиталася і зрозуміла що в УР заповнюю тільки ст. 19 і ВСЕ. А програма заповнюєст 22=22.1=24. Як убрать ці ст. ? і чи треба заповнювати віконце 22.1?
в период с января по апрель 2015 г. вкл-но у Вас была еще стр. 25?
Залишити всі ст. а з віконцем не знаю що робити в грудні не була, але ж УР в травні.. а в травні наче ж є...
-
- Гений
1. спецокошко не заполняетеНаташа_75 писав:Просто ж ст 24 переноситься в ст. 20.1 наступного періоду., а треба ж цю суму перетащити в 4 розділ в ст 29 і 31. А як же її туди перенести з 24 чи 20.1?
2. из Порядка заполнения декларации
у Вас в январе-апреле 2015 г. стр. 25 была заполнена ?7. У разі виправлення значення рядка 24 декларації за звітні (податкові) періоди до 01 лютого 2015 року значення графи 6 рядка 24 уточнюючого розрахунку (як збільшення, так і зменшення) враховується у рядку 29 декларації за звітний період, у якому подано такий уточнюючий розрахунок.
У разі якщо виправлення значення рядка 24 у майбутніх звітних періодах не вплинуло на значення рядка 25 чи рядка 23, уточнюючий розрахунок подається за один звітний період, в якому вносяться відповідні зміни. Такий уточнюючий розрахунок може бути поданий у спосіб, визначений в абзаці четвертому або п'ятому пункту 50.1 статті 50 розділу II Кодексу.
У разі якщо виправлення значення рядка 24 у майбутніх звітних періодах впливало на значення рядка 25 чи рядка 23, уточнюючий розрахунок подається за кожний звітний період, у якому значення рядка 24 декларації впливало на значення рядка 25 чи рядка 23. Такі уточнюючі розрахунки можуть бути подані лише у спосіб, визначений в абзаці четвертому пункту 50.1 статті 50 розділу II Кодексу.
-
- Высший разум
ні з січня в мене йде "-" я поняла що я подаю один УР. просто смущає ст 19=22=22,1=24. не знала як вірно перетащити цю цифру в 4 розділ..
тепер я поняла, що все нормально і цю цифру в деці за травень я перенесу в 4 розділ. Вірно?
тепер я поняла, що все нормально і цю цифру в деці за травень я перенесу в 4 розділ. Вірно?