оплата НДС

декларація, уточнення, виправлення помилок
Lumix
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 33 рази
Подякували: 101 раз

Повідомлення Lumix »

А кто то знает как они остаток счета считают?
на 01.07 остаток 0
Перечислено 120
А сейчас 31
Где деньги делись?

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

СРОЧНО!!!!!!
ЯКщо я зараз кину на спец рах кошти (зараз там мінус), то чи зможу зареєструвати сьогодні податкову накладну
#help#

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

svitlass писав:СРОЧНО!!!!!!
ЯКщо я зараз кину на спец рах кошти (зараз там мінус), то чи зможу зареєструвати сьогодні податкову накладну
#help#
у меня деньга на спец. счет заходят быстро

MariMaria
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 18 разів

Повідомлення MariMaria »

Люлик писав:
#help#
Не факт!Я сегодня утром отправили деньги со своего текущего на счет в СЭА НДС и до сих пор ничего.Звонила и на гарячую линию ГФС, они мне сказали что тоже пока не видят и вообще данное поступление может занимать до 5-ти дней#wall# Сама жду. регистрация НН горит.

novichok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 890 разів

Повідомлення novichok »

MariMaria писав:
Люлик писав:
#help#
Не факт!Я сегодня утром отправили деньги со своего текущего на счет в СЭА НДС и до сих пор ничего.Звонила и на гарячую линию ГФС, они мне сказали что тоже пока не видят и вообще данное поступление может занимать до 5-ти дней#wall# Сама жду. регистрация НН горит.

Платеж на пополнение ушел сегодня в 10-15,, а деньги на спец. счете вытяг показал только в 14-30,

MariMaria
ПрофиПрофи

Повідомлення MariMaria »

novichok писав:
MariMaria писав:
Люлик писав: у меня деньга на спец. счет заходят быстро

Платеж на пополнение ушел сегодня в 10-15,, а деньги на спец. счете вытяг показал только в 14-30,
Подскажите пожалуйста, при перечислении денег с текущего счета на счет в СЭА НДС в назаначение платежа Вы указываете "Поповнення власного рахунку у СЕА ПДВ"?#blush#

novichok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 890 разів

Повідомлення novichok »

MariMaria писав:
novichok писав:
MariMaria писав: Не факт!Я сегодня утром отправили деньги со своего текущего на счет в СЭА НДС и до сих пор ничего.Звонила и на гарячую линию ГФС, они мне сказали что тоже пока не видят и вообще данное поступление может занимать до 5-ти дней#wall# Сама жду. регистрация НН горит.

Подскажите пожалуйста, при перечислении денег с текущего счета на счет в СЭА НДС в назаначение платежа Вы указываете "Поповнення власного рахунку у СЄА ПДВ"?#blush#
Пишу "Перерахування коштів для сплати ПДВ"

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

Я сегодня перечислила где-то в районе 14.30, в 17.00-уже все было в вытяге. Хоть в этом порадовалась.

MariMaria
ПрофиПрофи

Повідомлення MariMaria »

Тюша писав:Я сегодня перечислила где-то в районе 14.30, в 17.00-уже все было в вытяге. Хоть в этом порадовалась.
И мне наконец-то в 17 часов пришли#yahoo#

Люлик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3428 разів
Подякували: 2781 раз

Повідомлення Люлик »

в Інструкції про застосування плану рахунків бухобліку до рахунка 31 «Рахунки в банках» було додано 2 нових субрахунки:

субрахунок 315 «Спеціальні рахунки в національній валюті» — призначений для обліку коштів на рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ, відкритому платнику податку в Казначействі, а також на інших спеціальних рахунках, відкритих у банку та/або органі Казначейства відповідно до законодавства, тощо;
субрахунок 316 «Спеціальні рахунки в іноземній валюті» — призначений для обліку коштів в іноземній валюті, що підлягають розподілу чи додатковому попередньому контролю, у тому числі сум коштів в іноземній валюті, що підлягають обов’язковому продажу відповідно до законодавства.

Окрім того, в Інструкції з’явилася нова кореспонденція:

Дт 39 «Витрати майбутніх періодів» Кт 91 «Загальновиробничі витрати».

Щодо змін до П(С)БО 25 «Фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва» та П(С)БО 7 «Основні засоби», то вони були прийняті для узгодження згаданих П(С)БО із чинною редакцією р. III ПКУ «Податок на прибуток підприємств».

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”