А кто то знает как они остаток счета считают?
на 01.07 остаток 0
Перечислено 120
А сейчас 31
Где деньги делись?
оплата НДС
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 1128 разів
СРОЧНО!!!!!!
ЯКщо я зараз кину на спец рах кошти (зараз там мінус), то чи зможу зареєструвати сьогодні податкову накладну
#help#
ЯКщо я зараз кину на спец рах кошти (зараз там мінус), то чи зможу зареєструвати сьогодні податкову накладну
#help#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
у меня деньга на спец. счет заходят быстроsvitlass писав:СРОЧНО!!!!!!
#help#
-
- Профи
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 18 разів
Не факт!Я сегодня утром отправили деньги со своего текущего на счет в СЭА НДС и до сих пор ничего.Звонила и на гарячую линию ГФС, они мне сказали что тоже пока не видят и вообще данное поступление может занимать до 5-ти дней#wall# Сама жду. регистрация НН горит.Люлик писав:у меня деньга на спец. счет заходят быстроsvitlass писав:СРОЧНО!!!!!!
#help#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 890 разів
MariMaria писав:Не факт!Я сегодня утром отправили деньги со своего текущего на счет в СЭА НДС и до сих пор ничего.Звонила и на гарячую линию ГФС, они мне сказали что тоже пока не видят и вообще данное поступление может занимать до 5-ти дней#wall# Сама жду. регистрация НН горит.Люлик писав:у меня деньга на спец. счет заходят быстроsvitlass писав:СРОЧНО!!!!!!
#help#
Платеж на пополнение ушел сегодня в 10-15,, а деньги на спец. счете вытяг показал только в 14-30,
-
- Профи
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 18 разів
Подскажите пожалуйста, при перечислении денег с текущего счета на счет в СЭА НДС в назаначение платежа Вы указываете "Поповнення власного рахунку у СЕА ПДВ"?#blush#novichok писав:MariMaria писав:Не факт!Я сегодня утром отправили деньги со своего текущего на счет в СЭА НДС и до сих пор ничего.Звонила и на гарячую линию ГФС, они мне сказали что тоже пока не видят и вообще данное поступление может занимать до 5-ти дней#wall# Сама жду. регистрация НН горит.Люлик писав: у меня деньга на спец. счет заходят быстро
Платеж на пополнение ушел сегодня в 10-15,, а деньги на спец. счете вытяг показал только в 14-30,
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 890 разів
Пишу "Перерахування коштів для сплати ПДВ"MariMaria писав:Подскажите пожалуйста, при перечислении денег с текущего счета на счет в СЭА НДС в назаначение платежа Вы указываете "Поповнення власного рахунку у СЄА ПДВ"?#blush#novichok писав:MariMaria писав: Не факт!Я сегодня утром отправили деньги со своего текущего на счет в СЭА НДС и до сих пор ничего.Звонила и на гарячую линию ГФС, они мне сказали что тоже пока не видят и вообще данное поступление может занимать до 5-ти дней#wall# Сама жду. регистрация НН горит.
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
Я сегодня перечислила где-то в районе 14.30, в 17.00-уже все было в вытяге. Хоть в этом порадовалась.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
в Інструкції про застосування плану рахунків бухобліку до рахунка 31 «Рахунки в банках» було додано 2 нових субрахунки:
субрахунок 315 «Спеціальні рахунки в національній валюті» — призначений для обліку коштів на рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ, відкритому платнику податку в Казначействі, а також на інших спеціальних рахунках, відкритих у банку та/або органі Казначейства відповідно до законодавства, тощо;
субрахунок 316 «Спеціальні рахунки в іноземній валюті» — призначений для обліку коштів в іноземній валюті, що підлягають розподілу чи додатковому попередньому контролю, у тому числі сум коштів в іноземній валюті, що підлягають обов’язковому продажу відповідно до законодавства.
Окрім того, в Інструкції з’явилася нова кореспонденція:
Дт 39 «Витрати майбутніх періодів» Кт 91 «Загальновиробничі витрати».
Щодо змін до П(С)БО 25 «Фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва» та П(С)БО 7 «Основні засоби», то вони були прийняті для узгодження згаданих П(С)БО із чинною редакцією р. III ПКУ «Податок на прибуток підприємств».
субрахунок 315 «Спеціальні рахунки в національній валюті» — призначений для обліку коштів на рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ, відкритому платнику податку в Казначействі, а також на інших спеціальних рахунках, відкритих у банку та/або органі Казначейства відповідно до законодавства, тощо;
субрахунок 316 «Спеціальні рахунки в іноземній валюті» — призначений для обліку коштів в іноземній валюті, що підлягають розподілу чи додатковому попередньому контролю, у тому числі сум коштів в іноземній валюті, що підлягають обов’язковому продажу відповідно до законодавства.
Окрім того, в Інструкції з’явилася нова кореспонденція:
Дт 39 «Витрати майбутніх періодів» Кт 91 «Загальновиробничі витрати».
Щодо змін до П(С)БО 25 «Фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва» та П(С)БО 7 «Основні засоби», то вони були прийняті для узгодження згаданих П(С)БО із чинною редакцією р. III ПКУ «Податок на прибуток підприємств».