Реестр налоговых накладных- как исправить???

декларація, уточнення, виправлення помилок
Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Popen писав:"01 - в колонке 1 разделa І и/или IІ Реестра отображается порядковый номер записи;
02 - в колонкaх 2 — 6 разделa І и/или колонкаx 2 — 7 раздела IІ Реестра дублируются реквизиты документа, чьи количественные показатели сторнируются;"

Наверное, таки, № текущий!!! А остальное дублируется...

Olgabux
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 287 разів
Подякували: 101 раз

Повідомлення Olgabux »

ПОдскажите, пожалуйста, если в реестре за сентябрь не правильно указала № НН, хочу исправить в октябре. Исправляю только в реестре методом сторно, а в графе 5 ставим такие же буквы ПНП без всяких У и т.д? Правильно?

Olgabux
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 287 разів
Подякували: 101 раз

Повідомлення Olgabux »

ПОдскажите, пожалуйста, если в реестре за сентябрь не правильно указала № НН, хочу исправить в октябре. Исправляю только в реестре методом сторно, а в графе 5 ставим такие же буквы ПНП без всяких У и т.д? Правильно?

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

Olgabux писав:ПОдскажите, пожалуйста, если в реестре за сентябрь не правильно указала № НН, хочу исправить в октябре. Исправляю только в реестре методом сторно, а в графе 5 ставим такие же буквы ПНП без всяких У и т.д? Правильно?
правильно

na-ta
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення na-ta »

Вопрос не по теме, но другую не нашла.
В каком случае в разделе выданые НН нужно писать в стр 4 БО.
У на операції, що звільнені від оподаткування -я думаю нужно писать ПНП08, раньше писали БО08.

Оксана_211
ЗнатокЗнаток
Подякували: 6 разів

Повідомлення Оксана_211 »

Доброго дня.
Помилково виписала податкову накладну, включила її до реєстру за вересень та до реєстру та декларації з ПДВ за 3 квартал. Підкажіть, як правильно виправити помилку #blush#. Подавати нову звітну за 3 квартал чи УР за листопад?

na-ta
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення na-ta »

Оксана_211 писав:Доброго дня.
Помилково виписала податкову накладну, включила її до реєстру за вересень та до реєстру та декларації з ПДВ за 3 квартал. Підкажіть, як правильно виправити помилку #blush#. Подавати нову звітну за 3 квартал чи УР за листопад?
Уточнюючу за листопад с указанием месяца в котором была ошибка. У вас обязательства -тогда надо сделать корректировку и указать причину (зміна вартості чи кількості) и подписать ее у того на кого выписана. почитайте ст 192 НКУ

Оксана_211
ЗнатокЗнаток

na-ta писав: Уточнюючу за листопад с указанием месяца в котором была ошибка. У вас обязательства -тогда надо сделать корректировку и указать причину (зміна вартості чи кількості) и подписать ее у того на кого выписана. почитайте ст 192 НКУ
Не можу підписати коригуючу, бо податкова виписана на послуги, які не були надані (мене не вчасно повідомили про припинення договору), замовник її не забрав, а отже і коригувати не буде. Треба якось відсторнувати її за вересень 2014 року.

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Оксана_211 писав:
na-ta писав: Уточнюючу за листопад с указанием месяца в котором была ошибка. У вас обязательства -тогда надо сделать корректировку и указать причину (зміна вартості чи кількості) и подписать ее у того на кого выписана. почитайте ст 192 НКУ
Не можу підписати коригуючу, бо податкова виписана на послуги, які не були надані (мене не вчасно повідомили про припинення договору), замовник її не забрав, а отже і коригувати не буде. Треба якось відсторнувати її за вересень 2014 року.
Мне кажется, что вас ввели в заблуждение... РК к НН тут совершенно ни при чем.

Оксана_211
ЗнатокЗнаток

Popen писав: Мне кажется, что вас ввели в заблуждение... Ошибки исправляются подачей УРа, а не РК к НН.
Це я знаю, просто думаю чи подавати сьогодні нову звітну за 3 квартал з правильними показниками, чи зачекати і подати УР з жовтневим реєстром. Вславне про це і запитувала, просто питання сформулювала трохи не так.

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”