Popen писав:"01 - в колонке 1 разделa І и/или IІ Реестра отображается порядковый номер записи;
02 - в колонкaх 2 — 6 разделa І и/или колонкаx 2 — 7 раздела IІ Реестра дублируются реквизиты документа, чьи количественные показатели сторнируются;"
Наверное, таки, № текущий!!! А остальное дублируется...
Реестр налоговых накладных- как исправить???
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
-
- Оракул
- Дякував (ла): 287 разів
- Подякували: 101 раз
ПОдскажите, пожалуйста, если в реестре за сентябрь не правильно указала № НН, хочу исправить в октябре. Исправляю только в реестре методом сторно, а в графе 5 ставим такие же буквы ПНП без всяких У и т.д? Правильно?
-
- Оракул
- Дякував (ла): 287 разів
- Подякували: 101 раз
ПОдскажите, пожалуйста, если в реестре за сентябрь не правильно указала № НН, хочу исправить в октябре. Исправляю только в реестре методом сторно, а в графе 5 ставим такие же буквы ПНП без всяких У и т.д? Правильно?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
правильноOlgabux писав:ПОдскажите, пожалуйста, если в реестре за сентябрь не правильно указала № НН, хочу исправить в октябре. Исправляю только в реестре методом сторно, а в графе 5 ставим такие же буквы ПНП без всяких У и т.д? Правильно?
-
- Знаток
- Подякували: 6 разів
Доброго дня.
Помилково виписала податкову накладну, включила її до реєстру за вересень та до реєстру та декларації з ПДВ за 3 квартал. Підкажіть, як правильно виправити помилку #blush#. Подавати нову звітну за 3 квартал чи УР за листопад?
Помилково виписала податкову накладну, включила її до реєстру за вересень та до реєстру та декларації з ПДВ за 3 квартал. Підкажіть, як правильно виправити помилку #blush#. Подавати нову звітну за 3 квартал чи УР за листопад?
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 7 разів
Уточнюючу за листопад с указанием месяца в котором была ошибка. У вас обязательства -тогда надо сделать корректировку и указать причину (зміна вартості чи кількості) и подписать ее у того на кого выписана. почитайте ст 192 НКУОксана_211 писав:Доброго дня.
-
- Знаток
Не можу підписати коригуючу, бо податкова виписана на послуги, які не були надані (мене не вчасно повідомили про припинення договору), замовник її не забрав, а отже і коригувати не буде. Треба якось відсторнувати її за вересень 2014 року.na-ta писав: Уточнюючу за листопад с указанием месяца в котором была ошибка. У вас обязательства -тогда надо сделать корректировку и указать причину (зміна вартості чи кількості) и подписать ее у того на кого выписана. почитайте ст 192 НКУ
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
Мне кажется, что вас ввели в заблуждение... РК к НН тут совершенно ни при чем.Оксана_211 писав:Не можу підписати коригуючу, бо податкова виписана на послуги, які не були надані (мене не вчасно повідомили про припинення договору), замовник її не забрав, а отже і коригувати не буде. Треба якось відсторнувати її за вересень 2014 року.na-ta писав: Уточнюючу за листопад с указанием месяца в котором была ошибка. У вас обязательства -тогда надо сделать корректировку и указать причину (зміна вартості чи кількості) и подписать ее у того на кого выписана. почитайте ст 192 НКУ
-
- Знаток
Це я знаю, просто думаю чи подавати сьогодні нову звітну за 3 квартал з правильними показниками, чи зачекати і подати УР з жовтневим реєстром. Вславне про це і запитувала, просто питання сформулювала трохи не так.Popen писав: Мне кажется, что вас ввели в заблуждение... Ошибки исправляются подачей УРа, а не РК к НН.