Уточнююча по ПДВ

декларація, уточнення, виправлення помилок
Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

Наташа_75 писав:
mariya.zinkovskaya писав:Валюша,
т.к. УР за 10 месяц (как мне объяснили в налоговой) то и все показатели я вкл в деке за 10 месяц.

То дійсно як здати вірно деку за вересень? включати Уточнюючі показники 10м. за 8 у вересні чи вже в жовтні? і в яку ст. ? Просто 4 розділ дані періодів до 01.02.15?
Зовсім запуталася
у вашому випадку переносите рядок24 (графи 5)УР в 20.1 декларації вересня, так як він впливає на значення рядка 23,25 декларації за вересень

Наташа_75
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення Наташа_75 »

Я так і хочу зробити, але спиняє те що наче УР пізніше деки. і значення УР жовтня повинно піти у жовтень... правда куди не понятно.

Polly
Гений
Гений
Дякував (ла): 274 рази
Подякували: 88 разів

Повідомлення Polly »

Наташа_75 писав:Я так і хочу зробити, але спиняє те що наче УР пізніше деки. і значення УР жовтня повинно піти у жовтень... правда куди не понятно.
Така ж сама проблема. Думаю включити показники в р.20.1 в деку за жовтень.

Наташа_75
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення Наташа_75 »

да якась несенітниця виходить одним словом

Polly
Гений
Гений
Дякував (ла): 274 рази
Подякували: 88 разів

Повідомлення Polly »

Це точно. В складі декларації за вересень зробити УР практично неможливо. Треба робити його окремо.
РК за 08 міс. зроблений 30.09.15. Витяг отримали 01.10.15. Однозначно УР буде жовтневим.
В податковій якось невпевнено дали пояснення, що показники УР за 10 міс. не можна враховувати в деке за 09міс.#g_mad#

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Nadiy »

Наташа_75 писав:Я так і хочу зробити, але спиняє те що наче УР пізніше деки. і значення УР жовтня повинно піти у жовтень... правда куди не понятно.
б) у разі виправлення значення рядка 24 декларації, яке у майбутніх звітних періодах:
не вплинуло на значення рядка 25 чи рядка 23 (23.1 чи 23.2), уточнюючий розрахунок подається за один звітний період, в якому вносяться відповідні зміни. Такий уточнюючий розрахунок може бути поданий як самостійний документ або у складі декларації (як додаток до неї). Значення графи 6 рядка 24 уточнюючого розрахунку (як збільшення, так і зменшення) враховується при визначенні значень рядків 21.2(тобто 20.1) та відповідно 24 декларації за звітний період, у якому подано такий уточнюючий розрахунок;
впливало на значення рядка 25 чи рядка 23, уточнюючий розрахунок подається за кожний звітний період, у якому значення рядка 24 декларації впливало на значення рядка 25 чи рядка 23. Такі уточнюючі розрахунки можуть бути подані лише як самостійні документи, оскільки форма декларації передбачає можливість подання уточнюючого розрахунку як додатка до неї лише за один звітний період, помилки якого виправляються;

http://sfs.gov.ua/ebpz/101--podatok-na- ... /1291.html

kira292
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 24 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення kira292 »

Добрый день! Помогите кто сталкивался с такой проблемой. Вчера подавала уточненки за июль и август.Потом снова за июль повторно.....просто изменился третий раздел(в суммовом выражении ничего не меняла ), но не убрала в строке 25.3 сумму штрафа с первой уточненки.....Позвонила инспектору-говорит задвоился....и ничего уже не исправить....а сумма не маленькая....я в панике #g_cray2# #g_cray#

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Nadiy »

kira292 писав:Добрый день! Помогите кто сталкивался с такой проблемой. Вчера подавала уточненки за июль и август.Потом снова за июль повторно.....просто изменился третий раздел(в суммовом выражении ничего не меняла ), но не убрала в строке 25.3 сумму штрафа с первой уточненки.....Позвонила инспектору-говорит задвоился....и ничего уже не исправить....а сумма не маленькая....я в панике #g_cray2# #g_cray#
подайте ще один УР за липень з тими самими показниками що і попередній тільки в ряд 25.3 графи 6 поставте суму штрафу з мінусом

kira292
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 24 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення kira292 »

Nadiy писав:
kira292 писав:Добрый день! Помогите кто сталкивался с такой проблемой. Вчера подавала уточненки за июль и август.Потом снова за июль повторно.....просто изменился третий раздел(в суммовом выражении ничего не меняла ), но не убрала в строке 25.3 сумму штрафа с первой уточненки.....Позвонила инспектору-говорит задвоился....и ничего уже не исправить....а сумма не маленькая....я в панике #g_cray2# #g_cray#
подайте ще один УР за липень з тими самими показниками що і попередній тільки в ряд 25.3 графи 6 поставте суму штрафу з мінусом
#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# Люди,возникла теперь еще одна ОГРОМНАЯ проблема. я в ступоре.Уточненками запуталась совсем....Попытаюсь изложить понятно: В июле закончили услуги для крупного заказчика.Оплата чере 30 дней.НН не зарегили(не было такой суммы на ндс счете) и не включили в деку,чтобы не висел долг(огромный).В сентябре они оплачивают и подписывают акты ИЮЛЕМ - переделывать на август не хотят.в октябре я подаю уточненку за июль с огромными обязательствами,а сентябрьскую деку с таким же кредитом(ставлю в 23.1).И думаю,что оно друг друга перекроет! НО,в вытяге по счету я вижу,что 2 строка в вытяге стоит с МИНУСОМ на эту сумму#g_cray2# #g_cray# ........я вообще ничего не понимаю...#wall# .Т.е. теперь нам нужно пополнить счет на эту сумму,чтобы регистрировать НН#g_cray2# Получается двойная оплата....Что делать? ПОМОГИТЕ. Может мне нужно было сдать сначала сентябрьскую....а потом июльскую?Может хронология имеет значение?.....

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Nadiy »

kira292 писав:
Nadiy писав:
#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# Люди,возникла теперь еще одна ОГРОМНАЯ проблема. я в ступоре.Уточненками запуталась совсем....Попытаюсь изложить понятно: В июле закончили услуги для крупного заказчика.Оплата чере 30 дней.НН не зарегили(не было такой суммы на ндс счете) и не включили в деку,чтобы не висел долг(огромный).В сентябре они оплачивают и подписывают акты ИЮЛЕМ - переделывать на август не хотят.в октябре я подаю уточненку за июль с огромными обязательствами,а сентябрьскую деку с таким же кредитом(ставлю в 23.1).И думаю,что оно друг друга перекроет! НО,в вытяге по счету я вижу,что 2 строка в вытяге стоит с МИНУСОМ на эту сумму#g_cray2# #g_cray# ........я вообще ничего не понимаю...#wall# .Т.е. теперь нам нужно пополнить счет на эту сумму,чтобы регистрировать НН#g_cray2# Получается двойная оплата....Что делать? ПОМОГИТЕ. Может мне нужно было сдать сначала сентябрьскую....а потом июльскую?Может хронология имеет значение?.....
заявити суму у зменшення податкового боргу ряд 23.1 ви мали тільки в межах реєстраційного ліміту на момент подання декларації,
тобто якщо в ряд 2 витягу у вас 1000грн, то в ряд 23.1 можна поставити тільки 1000грн

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”