це я розумію, дякую. А уточнюючу декларацію за лютий я повинна була зробити?Nadiy писав:ви повинні були відобразити виписані рк у декларації липняfrolova писав:Будь ласка, дайте відповідь: якщо я робила в липні РК накладних за лютий , коли я мала подати уточнюючу декларацію
Уточнююча по ПДВ
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
ні, ви проводите рк з "-" чи "+" датою випискиfrolova писав:це я розумію, дякую. А уточнюючу декларацію за лютий я повинна була зробити?Nadiy писав:ви повинні були відобразити виписані рк у декларації липняfrolova писав:Будь ласка, дайте відповідь: якщо я робила в липні РК накладних за лютий , коли я мала подати уточнюючу декларацію
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 570 разів
- Подякували: 83 рази
Светлые умы бухгалтерии))))
Помогите!!!
Хочу сдать уточненку за август 2015.
Ошибка только в ст 23.1 в самой деке.
Мне нужно сдавать додатки к уточненке или только "Уточнюючий розрахунок податкових зобов'язань з податку на додану вартість
у зв'язку з виправленням самостійно виявлених помилок"????
Помогите!!!
Мне нужно сдавать додатки к уточненке или только "Уточнюючий розрахунок податкових зобов'язань з податку на додану вартість
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2115 разів
- Подякували: 10410 разів
если правильно понял вопрос, то если нужно, с УРом подаются и соотв. додатки...Снежынка писав:Светлые умы бухгалтерии))))
Помогите!!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 570 разів
- Подякували: 83 рази
Popen писав:если правильно понял вопрос, то если нужно, то с УРом подаются и соотв. додатки...Снежынка писав:Светлые умы бухгалтерии))))
Помогите!!!
Які додатки треба подавати з уточнюючим розрахунком
У відповідностi з п. 8 рoзділу VІ Порядку заповнення при виправленні помилок в рядках представленої раніше декларації, до яких потрібно додавати додатки, дo уточнюючого розрахунку додавати відповідні додатки, щo містять інформацію про уточнені показники.
Опис дуже короткий. Доведеться розшифрувати.
Потрібно подавати лише ті додатки, які містять виправлення (з плюсом або з мінусом). Якщо, наприклад, було спочатку подано Додаток №1 і Додаток №5, а помилка є лише в ІПН постачальника в Додатку №5, то до уточнюючого розрахунку прикладають лише Додаток №5 з виправляючими рядками (з відміткою «уточнюючий»).
Уточнюючі додатки містять уточнення вартісних показників: збільшення - зі знаком "+", зменшення - зі знаком "-". Підсумкова сума цього додатку має дорівнювати сумі з грaфи 6 уточнюючого розрахунку.
Янщо до рядка уточнюючого розрахунку, до якого згідно з колонкою 2 передбачена подача додатка, в графі 6 є прочерк (звітність на папері) або рядок не заповнений (звітність в електронному вигляді), то додаток до такиx рядків уточнюючого розрахунку плaтник податку прикладати не повинен.
Не повинен, але може. Адже на практиці дуже поширені випадки, коли підсумкова сума в додатку дорівнює нулю і відповідно в графі 6 стоїть нуль, а уточнення в самому додатку дуже важливі (приклад - запис в Додатку №5 з неправильним ІПН постачальника вказується з "мінусом", а рядок з правильним ІПН вказується з "плюсом", в підсумковому рядку отримуємо "нуль").
Или я неправильно поняла?
-
- Светоч Мысли
якщо ви не міняєте даних у раніше поданих додатках, то їх подавати не потрібно, робите виправлення тільки у 23.1Снежынка писав:Popen писав:если правильно понял вопрос, то если нужно, то с УРом подаются и соотв. додатки...Снежынка писав:Светлые умы бухгалтерии))))
Помогите!!!
Які додатки треба подавати з уточнюючим розрахунком
У відповідностi з п. 8 рoзділу VІ Порядку заповнення при виправленні помилок в рядках представленої раніше декларації, до яких потрібно додавати додатки, дo уточнюючого розрахунку додавати відповідні додатки, щo містять інформацію про уточнені показники.
Опис дуже короткий. Доведеться розшифрувати.
Потрібно подавати лише ті додатки, які містять виправлення (з плюсом або з мінусом). Якщо, наприклад, було спочатку подано Додаток №1 і Додаток №5, а помилка є лише в ІПН постачальника в Додатку №5, то до уточнюючого розрахунку прикладають лише Додаток №5 з виправляючими рядками (з відміткою «уточнюючий»).
Уточнюючі додатки містять уточнення вартісних показників: збільшення - зі знаком "+", зменшення - зі знаком "-". Підсумкова сума цього додатку має дорівнювати сумі з грaфи 6 уточнюючого розрахунку.
Янщо до рядка уточнюючого розрахунку, до якого згідно з колонкою 2 передбачена подача додатка, в графі 6 є прочерк (звітність на папері) або рядок не заповнений (звітність в електронному вигляді), то додаток до такиx рядків уточнюючого розрахунку плaтник податку прикладати не повинен.
Не повинен, але може. Адже на практиці дуже поширені випадки, коли підсумкова сума в додатку дорівнює нулю і відповідно в графі 6 стоїть нуль, а уточнення в самому додатку дуже важливі (приклад - запис в Додатку №5 з неправильним ІПН постачальника вказується з "мінусом", а рядок з правильним ІПН вказується з "плюсом", в підсумковому рядку отримуємо "нуль").
Или я неправильно поняла?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 395 разів
- Подякували: 49 разів
Здаю УР уточнюю зобов"язання / +додаю/ і додаю кредит +.
По зобов"язаннях /після подачі УР/у нас на ел. рахунку не достає 45 грн,які перекриються доданим под.кредитом.
Але є переплата 195 грн. ще на старий рахунок в дпі.
Питання, чи потрібно на ел. рахунок переч. суму недостающих под. зобов"язань, чи можливо,розраховувати на 195грн. ,які є на рахунку в дпі ?
мій розрахунок
ПЗ 5833,33
3% штр. з них -175,00
ПК 40,00
по витягу в стр. 1 - 5787,33
стр.11- 196,69
По зобов"язаннях /після подачі УР/у нас на ел. рахунку не достає 45 грн,які перекриються доданим под.кредитом.
Питання, чи потрібно на ел. рахунок переч. суму недостающих под. зобов"язань, чи можливо,розраховувати на 195грн. ,які є на рахунку в дпі ?
мій розрахунок
ПЗ 5833,33
3% штр. з них -175,00
ПК 40,00
стр.11- 196,69
-
- Светоч Мысли
зобов"язання і штраф згідно поданих УР сплачуються на бюджетний рахунок, не електроннийUnnak писав:Здаю УР уточнюю зобов"язання / +додаю/ і додаю кредит +.
мій розрахунок
ПЗ 5833,33
3% штр. з них -175,00
ПК 40,00
стр.11- 196,69
-
- Гуру
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 16 разів
Ох уж эти Уточнялки#swoon# Я тоже начудила.Прошу помощи #blush# История такая
за 09 месяц подала Деку звітну, потом Деку Звітну нову(увелич. НК). Потом 30 октября УР за 08 мес.(увеличение НК) и УР за 09мес (потому как повлияет на ст. 23 Декл). И вот сегодня я понимаю, что УК за 9 мес. я подала с цифрами Дек.Звітной, а не Звітной Новой.#swoon# .Понимаю, что надо подать еще раз УР за 09 мес., но ведь это уже ноябрь. И какие цифры теперь будут в Деке за октябрь в стр.20 и 20.1 и куда ставить эти УР ? Если кто понял всю эту писанину, прошу совета.#g_crazy# Спасибо за внимание#smile3#
Пока жду ответ, пошла еще изучать этот форум#smile3#
за 09 месяц подала Деку звітну, потом Деку Звітну нову(увелич. НК). Потом 30 октября УР за 08 мес.(увеличение НК) и УР за 09мес (потому как повлияет на ст. 23 Декл). И вот сегодня я понимаю, что УК за 9 мес. я подала с цифрами Дек.Звітной, а не Звітной Новой.#swoon# .Понимаю, что надо подать еще раз УР за 09 мес., но ведь это уже ноябрь. И какие цифры теперь будут в Деке за октябрь в стр.20 и 20.1 и куда ставить эти УР ? Если кто понял всю эту писанину, прошу совета.#g_crazy# Спасибо за внимание#smile3#
Пока жду ответ, пошла еще изучать этот форум#smile3#