Уточнююча по ПДВ

декларація, уточнення, виправлення помилок
Мирослава70
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 118 разів
Подякували: 232 рази

Повідомлення Мирослава70 »

rubin писав:
Мирослава70 писав:
rubin писав:Ребята, а кто уже сдавал УР в этом месяце? Отзовитесь пожалуйста, мне нужно сдать уточненку за февр.15г., ступор в дод.2....#wall# #wall# #wall# #wall# #wall#
У Вас проблеми з додатком 2 нової форми чи старої???? Завтра - 22.02.2016 року(останній день) ви можете ще подати уточнючий розрахунок за старою формою.З 23.02.2016 року-тільки за новою.Перевірено на практиці-приймаються уточнені розрахунки за старою формою.#smile3#
Я в медке не наблюдаю старой формы... формирует только новую, мне нужно в февр.15г. уменьшить н.к., не могу понять а как же дальше быть... у меня несколько месяцев идет минус по деке, потом плюс, потом опять минус... вобщем качели... это как по-уму так нужно уточнять все последующие месяца? А как это теперь отразится на регистрационном лимите?
Я копіювала стару форму уточнюючого розрахунку з раніше поданих,в звітний період - лютий 2016 року.
Якщо сума за уточнюючим розрахунком впливала на рядок 25 або 23 старої форми,то уточнення потрібно подавати за всі наступні періоди.
Цитата з порядку заповнення уточнюючого розрахунку старої форми:

"
5. У разі виправлення значення рядка 24 декларації, яке у майбутніх звітних періодах не вплинуло на значення рядка 25 чи рядка 23, уточнюючий розрахунок подається за один звітний період, в якому вносяться відповідні зміни. Такий уточнюючий розрахунок може бути поданий у спосіб, визначений в абзаці четвертому або п’ятому пункту 50.1 статті 50 розділу II Кодексу. Значення графи 6 рядка 24 уточнюючого розрахунку (як збільшення, так і зменшення) враховується при визначенні значень рядків 21.1 та 24 декларації за звітний період, у якому подано такий уточнюючий розрахунок.

6. У разі виправлення значення рядка 24 декларації, яке у майбутніх звітних періодах впливало на значення рядка 25 чи рядка 23, уточнюючий розрахунок подається за кожний звітний період, у якому значення рядка 24 декларації впливало на значення рядка 25 чи рядка 23. Такі уточнюючі розрахунки можуть бути подані лише у спосіб, визначений в абзаці четвертому пункту 50.1 статті 50 розділу II Кодексу, оскільки форма декларації передбачає можливість подання уточнюючого розрахунку як додатка до неї лише за один звітний період, помилки якого виправляються."

Бутузька
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 69 разів

Повідомлення Бутузька »

Добрый день,так как сегодня последний день сдачи УР подскажите
1.бланк J0217008
2.если нужно уточнить только спец окно в стр22,1,то додатки не подаем
3 можно ли уточнять 2014 и 2015 январь, я думаю да..
4. уточняем кредит,выходит переплата,деньги остаются весеть на основном счете
.никуда я эти суммы не указываю в году?

Мирослава70
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 118 разів
Подякували: 232 рази

Повідомлення Мирослава70 »

Popen писав:
Мирослава70 писав:
rubin писав:Ребята, а кто уже сдавал УР в этом месяце? Отзовитесь пожалуйста, мне нужно сдать уточненку за февр.15г., ступор в дод.2....#wall# #wall# #wall# #wall# #wall#
У Вас проблеми з додатком 2 нової форми чи старої???? Завтра - 22.02.2016 року(останній день) ви можете ще подати уточнючий розрахунок за старою формою.З 23.02.2016 року-тільки за новою.Перевірено на практиці-приймаються уточнені розрахунки за старою формою.#smile3#
#help# Забыл сделать перерасчет НДС и списать НК за январь-июнь 2015 (по неиспользуемым в хоздеятельности операциям)...
Нужно подать УР + Д7 к декабрю 2015. УР, получается, старый, а какой же Д7: новый или старый?
Или не гадать, а просто забить на это дело ввиду малозначительности "цены вопроса" (146грн.) ???
Як на мене ,то-"Забить"- (запити холодною водою-укр.).

L_E_R_A
УченикУченик
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення L_E_R_A »

Помогите плиз
Обнаружили мы на сайте налоговой в проверке бизнес партнера что мы в податковій заставі
Мы ноги в руки узнавать как и что и откуда, выяснили в своей районной , что мы не доплатили НДС за 12.2015 в раз мере 2000 грн
Мы быстренько все погасили, на сайте все изменилось
И давай узнавать в тел. режиме у инспектора что нам грозит, узнали,что штраф в раз мере 10 %, инспектор удивилась что и пеня не насчиталась
Я ж давай как и что как лучше, платить сразу без решения или ждать решения, она как хотите,но платите на старый счет до 2015 года и решение сказала ждать как минимум 2 недели
Я сразу не вспомнила звоню на следующий день, все кардинально поменялось, она ничего не знает ничего сказать не может будет суд + ещё штраф на руководителя и все это во 2 пол апреля….
Сказать что я в шоке ничего не сказать, мы ж сами все нашли и справили
Как быть в такой ситуации?

rubin
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2353 рази
Подякували: 1790 разів

Повідомлення rubin »

Мирослава70 писав:
rubin писав:
Мирослава70 писав: У Вас проблеми з додатком 2 нової форми чи старої???? Завтра - 22.02.2016 року(останній день) ви можете ще подати уточнючий розрахунок за старою формою.З 23.02.2016 року-тільки за новою.Перевірено на практиці-приймаються уточнені розрахунки за старою формою.#smile3#
Я в медке не наблюдаю старой формы... формирует только новую, мне нужно в февр.15г. уменьшить н.к., не могу понять а как же дальше быть... у меня несколько месяцев идет минус по деке, потом плюс, потом опять минус... вобщем качели... это как по-уму так нужно уточнять все последующие месяца? А как это теперь отразится на регистрационном лимите?
Я копіювала стару форму уточнюючого розрахунку з раніше поданих,в звітний період - лютий 2016 року.
Якщо сума за уточнюючим розрахунком впливала на рядок 25 або 23 старої форми,то уточнення потрібно подавати за всі наступні періоди.

"
5. У разі виправлення значення рядка 24 декларації, яке у майбутніх звітних періодах не вплинуло на значення рядка 25 чи рядка 23, уточнюючий розрахунок подається за один звітний період, в якому вносяться відповідні зміни. Такий уточнюючий розрахунок може бути поданий у спосіб, визначений в абзаці четвертому або п’ятому пункту 50.1 статті 50 розділу II Кодексу. Значення графи 6 рядка 24 уточнюючого розрахунку (як збільшення, так і зменшення) враховується при визначенні значень рядків 21.1 та 24 декларації за звітний період, у якому подано такий уточнюючий розрахунок.

6. У разі виправлення значення рядка 24 декларації, яке у майбутніх звітних періодах впливало на значення рядка 25 чи рядка 23, уточнюючий розрахунок подається за кожний звітний період, у якому значення рядка 24 декларації впливало на значення рядка 25 чи рядка 23. Такі уточнюючі розрахунки можуть бути подані лише у спосіб, визначений в абзаці четвертому пункту 50.1 статті 50 розділу II Кодексу, оскільки форма декларації передбачає можливість подання уточнюючого розрахунку як додатка до неї лише за один звітний період, помилки якого виправляються."
У меня с минусом деки за фев., март и апр.15г., в мае уже к уплате, значит нужно три УРа и четвертый за май уже с начисл. штрафа и уплатой недоимки, верно?

Наталья_D
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Наталья_D »

стосовно подачі уточнюючого, то на сьогоднішній день можна здати звіт лише копіюючи з попередніх уточнюючих в лютий . Намагалась набирати за формою медка і набирала в ОПЗ, все ніяк не здається(
ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.
При необхідності виправте документ та відправте його знову.
Виявлені помилки:
Податковий документ не відповідає затвердженому наказом Міндоходів України від 29.11.2013 №729 електронному формату (стандарту), а саме: помилка XML - в документі відсутнє посилання на додаток 'F0215208' "", який необхідно подати згідно із змістом документу. Відповідно п.46.1. ст.46 гл.2 ПКУ звітність не може бути прийнята
- Переконайтесь що Ви використовуете останню версію програмного забезпечення формування звітності. При необхідності зверніться до постачальника програми формування і відправки звітності
Відправник: Автоматизована система "Єдине вікно подання електронної звітності" ДФС України, версія 2.2.6.111

Наталья_D
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Наталья_D »

rubin писав:
Мирослава70 писав:
rubin писав: Я в медке не наблюдаю старой формы... формирует только новую, мне нужно в февр.15г. уменьшить н.к., не могу понять а как же дальше быть... у меня несколько месяцев идет минус по деке, потом плюс, потом опять минус... вобщем качели... это как по-уму так нужно уточнять все последующие месяца? А как это теперь отразится на регистрационном лимите?

"

У меня с минусом деки за фев., март и апр.15г., в мае уже к уплате, значит нужно три УРа и четвертый за май уже с начисл. штрафа и уплатой недоимки, верно?
да, но уплатить нужно сегодня, а после подать уточн. недоемку и штраф - платите на бюджетний счет куда платили ндс до февраля 2015

Наталья_D
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Наталья_D »

ZHNS писав:
nikosbud писав:
Popen писав: Хотите отделаться только 3% самоштрафа, а не 25% при проверке (+пеня)? Тогда подавайте УР сейчас. И не просто сейчас, а прям-таки сегодня ибо с завтрашнего дня поменяются бланки отчетности НДС...
P.S. Однако, подать сейчас УР не получается, т.к. сегодня нельзя оплатить недоимку и самоштраф...
даже если сдадите УР и деку вместе- все равно начисляется штраф и сумма считается недоимкой, к сож..:(
И на формулу мои отчеты никак не повлияют? Все останется также?
сьогодні подавала уточнення на коривування відємного значення (р. 20- 24) з травня по грудень 2015, на формулу таке коригування ніяк не вплинуло!

СветланаД
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 96 разів
Подякували: 23 рази

Повідомлення СветланаД »

подскажите пожалуйста: все последние декларации у меня идут с большим отрицательным значением. Я подавала несколько уточненок к ноябрю, в которых это отрицательное значение несколько уменьшалось. Сейчас мне нужно подать уточненку к декабрю. Какие значения я должна переносить в графу 4 (старые показатели): из декларации за декабрь или пересчитать декабрьские показатели согласно уточненок ноября и поставить их?

СветланаЗ
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 75 разів
Подякували: 44 рази

Повідомлення СветланаЗ »

СветланаД писав:подскажите пожалуйста: все последние декларации у меня идут с большим отрицательным значением. Я подавала несколько уточненок к ноябрю, в которых это отрицательное значение несколько уменьшалось. Сейчас мне нужно подать уточненку к декабрю. Какие значения я должна переносить в графу 4 (старые показатели): из декларации за декабрь или пересчитать декабрьские показатели согласно уточненок ноября и поставить их?
Пересчитать декабрьские показатели согласно уточненок ноября и поставить их

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”