такMariNka92 писав:Тобто, я не роблю уточнюючу, а просто цю податкову накладну показую у травні?Nadiy писав:невчасно зареєстровані пн включаємо у місяці реєстрації, тобто ви повинні цю пн показати у декларації травняMariNka92 писав:Підкажіть, будь ласка. 17.05 подала декларацію за квітень, а 19.05 постачальник зареєстрував податкову накладну (невчасно). Податкова без пдв але збільшилась сума обсягу постачання. Мені подавати уточнюючу з додатком 5?
Уточнююча по ПДВ
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 195 разів
- Подякували: 15 разів
Мені потрібно зробити УР за березень (пропустила імпортне ПДВ) - відповідно зменшую зобов’язання.
У квітні в мене від’ємне значення, яке переношу у декларацію за травень.
У декларації за травень -ПДВ квітня показую в 16.1, а суму за березень - у рядку 16.2?
У декларації за травень -ПДВ квітня показую в 16.1, а суму за березень - у рядку 16.2?
-
- Светоч Мысли
якщо УР за березень подано у червні, тоді різницю переносите у 16.2 декларації червняГалина_2004 писав:Мені потрібно зробити УР за березень (пропустила імпортне ПДВ) - відповідно зменшую зобов’язання.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 195 разів
- Подякували: 15 разів
Тобто у звіті за травень я її не відображаю?Nadiy писав:якщо УР за березень подано у червні, тоді різницю переносите у 16.2 декларації червняГалина_2004 писав:Мені потрібно зробити УР за березень (пропустила імпортне ПДВ) - відповідно зменшую зобов’язання.
-
- Светоч Мысли
ні, переносити тільки дані квітня,Галина_2004 писав:Тобто у звіті за травень я її не відображаю?Nadiy писав:якщо УР за березень подано у червні, тоді різницю переносите у 16.2 декларації червняГалина_2004 писав:Мені потрібно зробити УР за березень (пропустила імпортне ПДВ) - відповідно зменшую зобов’язання.
Значення гр. 6 ряд. 21 (з «+» або «-») УР переносять до ряд. 16.2 декларації за той звітний період, в якому подано УР ( п. 5 розд. VI Порядку № 21).
Источник:
-
- Ученик
Подскажите, пожалуйста, забыли выписать НН в мае. Собираюсь подать уточненку. Штраф 3% платим на старые бюджетные счета. А недоимку тоже или на электронный ндс-счет?
-
- Светоч Мысли
недоїмка+штраф на старіий бюджетниий рахунокMarishka_mm писав:Подскажите, пожалуйста, забыли выписать НН в мае. Собираюсь подать уточненку. Штраф 3% платим на старые бюджетные счета. А недоимку тоже или на электронный ндс-счет?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 444 рази
- Подякували: 44 рази
Спрошу еще на этой ветке.
В мае была выписана НН с ошибочной датой 11-м, а надо 10-м. В июне сделала Рк и выписала новую НН 10-м (жду штрафа от гни. как за невчасно зареэстровану)
Дальше мои действия где я должна показать этот РК? в УР за май,июнь?? а Д5?
В мае была выписана НН с ошибочной датой 11-м, а надо 10-м. В июне сделала Рк и выписала новую НН 10-м (жду штрафа от гни. как за невчасно зареэстровану)
Дальше мои действия где я должна показать этот РК? в УР за май,июнь?? а Д5?
-
- Мастер
- Дякував (ла): 28 разів
- Подякували: 4 рази
Здравствуйте, делаю УР , изменяется НО в меньшую сторону, изменяется НК в большую сторону, меняется стр.21 . С УР надо подать д.5 и д.2. Если с д.5 все более-менее понятно, НО с минусом тот ИНН что не правильно, с + то что надо, НК добавляю тот ИНН которого нет. Те ИНН, суммы которых были показаны правильно, не отображаю вообще в уточненном д.5. А как быть с д.2??? У меня там несколько сумм, разные периоды, изменяется только последний период. Я по принципу д.5 делаю? Или просто пишу период с минусом не правильную сумму, период +правильная сумма? Или просто разницу... Не пойму. В таком случае цифра не совпадет с УР гр. 5. стр.21 ((((( Или надо отображать все периоды, меняя на правильную сумму последний??? Тогда итого д.2 и стр.21 УР гр.5 совпадут.