Уточнююча по ПДВ

декларація, уточнення, виправлення помилок
Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

Добрий вечір. Допоможіть будь ласка з проблемою.Вибачаюсь що можливо не в тему.На одного нашого контрагента завели кримінальну справу, закидають їм , що вони "податкова яма". Був суд, і от тепер з податкової прийшов нам лист, що потрібно зняти кредит ( це було в липні 2015).Є рішення суда не в нашу користь. Ми фоп на загальному + ПДВ. Я так розумію, що мені потрібно подати уточнюючу за липень 2015 по ПДВ і доплатити суму ПДВ + 5% штраф. Але таке питання як бути з ЄСВ і річною декларацією? Чи можливо їх уточнювати? Перший раз така ситуація.

мура
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення мура »

Доброй ночи! Не дает уснуть вопрос, прошу вашей помощи. В ДК за июнь - 21 строка, при подаче УР - 21 строка уменьшается. надо ли подавать УР за июль????. поскольку изменилась 21строка в июне. Как УР учитывать в ДК сентября (?????) и как считать 21строку в ДК августа ???????#wall#

Spok
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 428 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Spok »

мура писав:Доброй ночи! Не дает уснуть вопрос, прошу вашей помощи. В ДК за июнь - 21 строка, при подаче УР - 21 строка уменьшается. надо ли подавать УР за июль????. поскольку изменилась 21строка в июне. Как УР учитывать в ДК сентября (?????) и как считать 21строку в ДК августа ???????#wall#
Да надо подать, август считается уже от поданного УР за июль

Діна 1977
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Діна 1977 »

Діна 1977 писав:Добрий вечір. Допоможіть будь ласка з проблемою.Вибачаюсь що можливо не в тему.На одного нашого контрагента завели кримінальну справу, закидають їм , що вони "податкова яма". Був суд, і от тепер з податкової прийшов нам лист, що потрібно зняти кредит ( це було в липні 2015).Є рішення суда не в нашу користь. Ми фоп на загальному + ПДВ. Я так розумію, що мені потрібно подати уточнюючу за липень 2015 по ПДВ і доплатити суму ПДВ + 5% штраф. Але таке питання як бути з ЄСВ і річною декларацією? Чи можливо їх уточнювати? Перший раз така ситуація.
Допоможіть будь ласка. Зосталось декілька днів на вирішення питання, або буде перевірка.

мура
ЗнатокЗнаток

Повідомлення мура »

Діна 1977 писав:
Діна 1977 писав:Добрий вечір. Допоможіть будь ласка з проблемою.Вибачаюсь що можливо не в тему.На одного нашого контрагента завели кримінальну справу, закидають їм , що вони "податкова яма". Був суд, і от тепер з податкової прийшов нам лист, що потрібно зняти кредит ( це було в липні 2015).Є рішення суда не в нашу користь. Ми фоп на загальному + ПДВ. Я так розумію, що мені потрібно подати уточнюючу за липень 2015 по ПДВ і доплатити суму ПДВ + 5% штраф. Але таке питання як бути з ЄСВ і річною декларацією? Чи можливо їх уточнювати? Перший раз така ситуація.
Допоможіть будь ласка. Зосталось декілька днів на вирішення питання, або буде перевірка.
Мое мнение такое, я бы ничего не делала, без решения суда к вашей фирме !!Вам надо разобраться, что значит (Є рішення суда не в нашу користь.) был суд с вашей фирмой??? Письмо с налоговой вам - это предложение добровольно снять кредит, суд другой фирмы - это их проблемы ЕСВ. ДЕКЛАРАШИЯ к ПДВ отношений не имеет

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

мура писав: Мое мнение такое, я бы ничего не делала, без решения суда к вашей фирме !!Вам надо разобраться, что значит (Є рішення суда не в нашу користь.) был суд с вашей фирмой??? Письмо с налоговой вам - это предложение добровольно снять кредит, суд другой фирмы - это их проблемы ЕСВ. ДЕКЛАРАШИЯ к ПДВ отношений не имеет
"Не в нашу користь" - полагаю, что суд таки признал того контрагента налоговой ямой.
Согласитесь, добровольное снятие НК и принудительное снятие НК по проверке - две большие разницы (5% < 25%)...

Діна 1977
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Діна 1977 »

Popen писав:
мура писав: Мое мнение такое, я бы ничего не делала, без решения суда к вашей фирме !!Вам надо разобраться, что значит (Є рішення суда не в нашу користь.) был суд с вашей фирмой??? Письмо с налоговой вам - это предложение добровольно снять кредит, суд другой фирмы - это их проблемы ЕСВ. ДЕКЛАРАШИЯ к ПДВ отношений не имеет
"Не в нашу користь" - полагаю, что суд таки признал того контрагента налоговой ямой.
Согласитесь, добровольное снятие НК и принудительное снятие НК по проверке - две большие разницы (5% < 25%)...
Так контрагента признали "ямою". Там попали ми не одні, були ТОВ і покрупнее. І я думаю краще зняти кредит( сума 960 грн ПДВ) , нарахувати 5% і спати спокійно. А от хвилюють мене декларація річна і єсв, як їх справити. Бо у ФОП все пов'язано. Зняв кредит збільшилось зобов'зання, значить збільшився його дохід річний. Чи я не права?

Діна 1977
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Діна 1977 »

мура писав:
Діна 1977 писав:
Мое мнение такое, я бы ничего не делала, без решения суда к вашей фирме !!Вам надо разобраться, что значит (Є рішення суда не в нашу користь.) был суд с вашей фирмой??? Письмо с налоговой вам - это предложение добровольно снять кредит, суд другой фирмы - это их проблемы ЕСВ. ДЕКЛАРАШИЯ к ПДВ отношений не имеет
З нашою фірмою ніхто не судився є рішення суду , що податкова повинна перевірити всіх хто мав справи з цією фірмою. Мені в податковій запропонували, щоб не проводити перевірку, щоб я сама зняла цю суму і заплатила + штраф.

Spok
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 428 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Spok »

Діна 1977 писав:
Popen писав:
Так контрагента признали "ямою". Там попали ми не одні, були ТОВ і покрупнее. І я думаю краще зняти кредит( сума 960 грн ПДВ) , нарахувати 5% і спати спокійно. А от хвилюють мене декларація річна і єсв, як їх справити. Бо у ФОП все пов'язано. Зняв кредит збільшилось зобов'зання, значить збільшився його дохід річний. Чи я не права?
Вы правы, снимите сначала НДС пусть глаза не мозолит налоговой, а остальное не трогайте, если вдруг спросят скажите что не включали в расходы.

мура
ЗнатокЗнаток

Повідомлення мура »

Spok писав:
Діна 1977 писав:
Popen писав: "Не в нашу користь" - полагаю, что суд таки признал того контрагента налоговой ямой.
Вы правы, снимите сначала НДС пусть глаза не мозолит налоговой, а остальное не трогайте, если вдруг спросят скажите что не включали в расходы.
Если 960грн, то лучше сдать УР и добровольно отдать кредит

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”