Уточнююча по ПДВ

декларація, уточнення, виправлення помилок
ИнспекторПДВ
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 121 раз

Повідомлення ИнспекторПДВ »

Лена777 писав:
buhgalter2 писав:
Лена777 писав:Начальство сказало сделать, от меня не зависит. Просто не знаю как лучше и будет ли ШС ?
по НКУ ШС не будет, но тут на форуме встречала сообщения что ГНИ присылает штрафы.
А убрать НК нет возможности? в следующем месяце просто включите неотраженную НН по НК.
По кредиту только импорт оплаченый на таможне. Его можно уменьшить?

меньше можно... больше ни-ни....

Пы.сы. в нашей областы за НН выписаные неплательщикам и незарегистрированные в ЕРПН - не штрафуют. И это правильно - по Кодексу так ))))

rubin
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2353 рази
Подякували: 1790 разів

Повідомлення rubin »

Лена777 писав:
buhgalter2 писав:
Лена777 писав:Начальство сказало сделать, от меня не зависит. Просто не знаю как лучше и будет ли ШС ?
по НКУ ШС не будет, но тут на форуме встречала сообщения что ГНИ присылает штрафы.
А убрать НК нет возможности? в следующем месяце просто включите неотраженную НН по НК.
По кредиту только импорт оплаченый на таможне. Его можно уменьшить?
мне кажется что лучше кредит по гтд лучше не трогать, потом фик докажешь что просили увеличить начисление, лучше уж выписать н.н. на неплательщика и не регить, а вслед. месяце включить в деку рк с минусом. Ваш рег.лимит уменьшится на сумму ндс по такой н.н. и окажется в стр.6 вытяга, а вслед.месяце уйдет.

АДЮЛ
ЗнатокЗнаток
Подякували: 2 рази

Повідомлення АДЮЛ »

Добрый всем день. Очень нужна помощь по исправлению ошибки декларация НДС додаток 2. Ищу публикацию на Бухгалтер 911 "Исправляем ошибки в приложении Д2: инструментарий и не только" , 2016, № 18-19. Сумма Додатка не изменилась. Нужно исправить период возникновения отриц значения. Заранее всем спасибо

one--**
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 103 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення one--** »

Добрий день! У мене таке питання ,другу уточнюючу робимо на показники першої уточнюючої чи на звітну декларацію??? Дякую...

ANKO
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 415 разів
Подякували: 537 разів

Повідомлення ANKO »

one--** писав:Добрий день! У мене таке питання ,другу уточнюючу робимо на показники першої уточнюючої чи на звітну декларацію??? Дякую...
1. Уточнюючий розрахунок може бути поданий у спосіб, визначений в абзаці четвертому пункту 50.1 статті 50 розділу II Кодексу.

2. У графі 4 відображаються відповідні показники декларації звітного періоду, що виправляється. У разі якщо до декларації за цей звітний період раніше вносилися зміни, у графі 4 відображаються відповідні показники графи 5 останнього уточнюючого розрахунку, який подавався до декларації звітного (податкового) періоду, що виправляється.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

one--** писав:Добрий день! У мене таке питання ,другу уточнюючу робимо на показники першої уточнюючої чи на звітну декларацію??? Дякую...
На показники першого поданого УР... У шапцы вказуэмо, що УР вже подавався.

one--**
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення one--** »

Дякую,а якщо тільки невірно ІПН контагента вказано...тоді теж подавати..заповнювати по даних першої УР,тобто показники ставимо вже виправлені ,в них змін уже не буде??тільки ІПН??

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

one--** писав:Дякую,а якщо тільки невірно ІПН контагента вказано...тоді теж подавати..заповнювати по даних першої УР,тобто показники ставимо вже виправлені ,в них змін уже не буде??тільки ІПН??
Так, ставите вже виправлені показники + Дод.5 рядок з неправильним ІПН "мінусом" і плюсом правильний. Тобто УР буде нульовий.

one--**
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення one--** »

я вже нічого не розумію.....я подаю ур+дод5,той,який виправляю...чи + всі дод......
в дод5 ставити всіх контрагентів чи лише виправленого

-Latka-
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 1256 разів

Повідомлення -Latka- »

one--** писав:я вже нічого не розумію.....я подаю ур+дод5,той,який виправляю...чи + всі дод......
в дод5 ставити всіх контрагентів чи лише виправленого
Подаєте УР показники попередні і нинішні однакові, всі додатки, дод5 тільки контрагент якого виправляєте показник з мінусом та показник з плюсом

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”