Уточнююча по ПДВ

декларація, уточнення, виправлення помилок
Kas
Гений
Гений
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення Kas »

Tasa писав:
Kas писав:ДОбрий день. Допоможіть виправити помилку. В жовтні 2016р. в декларації та дод.5 по ПДВ я вказала неправильну суму в гр. А(меншу), в гр. Б все правильно(ПДВ). ПДВ зареєстровано і показано в деці правильно.. Як мені виправити і чи вартує виправляти.

І дека пройшла перевірку нада розуміти... Дивно - в мене Медок зазвичай "свариться".
ПЗ ви не занизили, а от обсяг поставки по якомусь контрагенту показали невірно виходить.. Тож вирішуйте - чи утчнювати чи буде штраф за неправильно складену деку (як знайдуть :-) звісно)
Я б зробули УР самост. зараз за період 10 2016 - і до нього Д.5 (мінусуєте те що було, ствите те шо мало бути)
В самому УРі дублюєте цифри і в розділі ПЗ і в розділі ПК, підправляючи ту цифру з колонки А яка біла і яка мала бути.
В уточнюючому дод.5 все нормально виходить а в деці я гр. А ст.4 показую показник який уточнюється (такий який був в жовтні) в ст. 5 показую показник правильний, то різниця зразу вискакує в ст.6. . Як правильно деку заповнити в такому разі. поможіть будь ласка.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Скрытый текст
Tasa писав:
Kas писав:ДОбрий день. Допоможіть виправити помилку. В жовтні 2016р. в декларації та дод.5 по ПДВ я вказала неправильну суму в гр. А(меншу), в гр. Б все правильно(ПДВ). ПДВ зареєстровано і показано в деці правильно.. Як мені виправити і чи вартує виправляти.

І дека пройшла перевірку нада розуміти... Дивно - в мене Медок зазвичай "свариться".
ПЗ ви не занизили, а от обсяг поставки по якомусь контрагенту показали невірно виходить.. Тож вирішуйте - чи утчнювати чи буде штраф за неправильно складену деку (як знайдуть :-) звісно)
Я б зробули УР самост. зараз за період 10 2016 - і до нього Д.5 (мінусуєте те що було, ствите те шо мало бути)
В самому УРі дублюєте цифри і в розділі ПЗ і в розділі ПК, підправляючи ту цифру з колонки А яка біла і яка мала бути.
Kas писав:В уточнюючому дод.5 все нормально виходить а в деці я гр. А ст.4 показую показник який уточнюється (такий який був в жовтні) в ст. 5 показую показник правильний, то різниця зразу вискакує в ст.6. . Як правильно деку заповнити в такому разі. поможіть будь ласка.
Саме тому я здивувалась як у вас звіт пройшов перевірку структури... Якщо таким чином не виходить - у вас лишається тільки один вихід -не подавати.

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Tasa писав:
Скрытый текст
Tasa писав:

Kas писав:В уточнюючому дод.5 все нормально виходить а в деці я гр. А ст.4 показую показник який уточнюється (такий який був в жовтні) в ст. 5 показую показник правильний, то різниця зразу вискакує в ст.6. . Як правильно деку заповнити в такому разі. поможіть будь ласка.
Саме тому я здивувалась як у вас звіт пройшов перевірку структури... Якщо таким чином не виходить - у вас лишається тільки один вихід -не подавати.
Не бачу нічого страшного: це ж колонка "А", а не "Б" - штрафу не буде... Я б коригував би.

Kas
Гений
Гений
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення Kas »

Popen писав:
Tasa писав:
Скрытый текст
Tasa писав:
Не бачу нічого страшного: це ж колонка "А", а не "Б" - штрафу не буде... Я б коригував би.
Програма СОТА, все пройшло нормально. Сьогодні випадково наткнулась на помилку.

Jul123
УченикУченик
Дякував (ла): 8 разів

Повідомлення Jul123 »

Здравствуйте!
Подскажите, пожалуйста, как правильно заполнить УР?? Нужно уменьшить себе налоговый кредит за август и сентябрь прошлого года и как раз в этих периодах у нас был отрицательный НДС. По августу более-менее понятно: в графе 4 указываю данные из декларации, в графе 5 - исправленные данные. За сентябрь я делаю точно также, то есть в графу 4 полностью переношу данные из декларации за сентябрь или в стр. 16 и 16.1 нужно уже указать отрицательное значение которое получается в результате подачи УР за август?
И если мои исправления увеличат значение стр.18 декларации за октябрь, то я и за октябрь уточненку должна подать, правильно?
И подскажите еще как правильно себе штраф начислять,если в августе-сентябре у нас был минус, а на плюс вышли уже в октябре?
Заранее очень благодарна за ответы!

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

Jul123 писав:Здравствуйте!
Подскажите, пожалуйста, как правильно заполнить УР?? Нужно уменьшить себе налоговый кредит за август и сентябрь прошлого года и как раз в этих периодах у нас был отрицательный НДС. По августу более-менее понятно: в графе 4 указываю данные из декларации, в графе 5 - исправленные данные. За сентябрь я делаю точно также, то есть в графу 4 полностью переношу данные из декларации за сентябрь или в стр. 16 и 16.1 нужно уже указать отрицательное значение которое получается в результате подачи УР за август?
И если мои исправления увеличат значение стр.18 декларации за октябрь, то я и за октябрь уточненку должна подать, правильно?
И подскажите еще как правильно себе штраф начислять,если в августе-сентябре у нас был минус, а на плюс вышли уже в октябре?
Заранее очень благодарна за ответы!
за серпень-вірно
за вересень в графу 5 уточнені дані згідно поданого ур за серпень,
за жовтень теж ур, штраф у вас буде тільки по ур за жовтень так як там вийде недоплата

ария
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 20 разів

Повідомлення ария »

Добрый день!!! Подскажите, пожалуйста, в августе 2015 ошибочно включили налоговую накладную, которая зарегистрирована с опозданием. Подаем две уточненки: за август снимает эту налоговую, за сентябрь включаем эту налоговую. Штраф 3% уплачиваем. Будет ли ПЕНЯ?????

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

ария писав:Добрый день!!! Подскажите, пожалуйста, в августе 2015 ошибочно включили налоговую накладную, которая зарегистрирована с опозданием. Подаем две уточненки: за август снимает эту налоговую, за сентябрь включаем эту налоговую. Штраф 3% уплачиваем. Будет ли ПЕНЯ?????
Буде. А чому ви зараз вирішили уточнюваться ? Цвкаво просто...

JaneR
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення JaneR »

Если я зарегистрирую налоговые за январь с опозданием, я могу их включить в декларацию января? Могу ли сделать уточнёнку по декларации января? Или должна их включать в февраль?

ария
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 20 разів

Повідомлення ария »

Tasa писав:
ария писав:Добрый день!!! Подскажите, пожалуйста, в августе 2015 ошибочно включили налоговую накладную, которая зарегистрирована с опозданием. Подаем две уточненки: за август снимает эту налоговую, за сентябрь включаем эту налоговую. Штраф 3% уплачиваем. Будет ли ПЕНЯ?????
Буде. А чому ви зараз вирішили уточнюваться ? Цвкаво просто...
Позвонили с налоговой. Но пеня начисляется на недоплату. А мы ж августе минусуем кредит, а в сентябре плюсуем кредит, и как бы недоплаты нету. Инспектор говорит, что пеня будет по день подачи УР

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”