Уточнююча по ПДВ
добрый день! Подскажите, как сейчас платить налоговые обязательства по НДС, начисленные в уточняющем расчете (сумму недоплаты): с текущего счета на бюджетный счет, или на электронный НДС счет и куда оплачивать самостоятельно начисленный штраф? на бюджетный или на свой электронный НДС счет?
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 7 разів
Допоможіть! В листопаді помилково виписана ПН(на меншу суму) в лютому зробила РК і доперечислила суму ПДВ на електронний рахунок ПДВ і зарееструвала РК.
Чи можна зробити виправлення декларації за листопад 2016року , включивши цей РК в додаток 1 і в декларацію за лютий 2016.
Чи треба робити виправлення через уточнюючу декларацію і сплачувати штраф 3% від суми на рахунок ПДВ (НЕ ЕЛЕКТРОННИЙ)
Чи можна зробити виправлення декларації за листопад 2016року , включивши цей РК в додаток 1 і в декларацію за лютий 2016.
Чи треба робити виправлення через уточнюючу декларацію і сплачувати штраф 3% від суми на рахунок ПДВ (НЕ ЕЛЕКТРОННИЙ)
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
У вас була недоплата ПЗ. Після реєстрації РК плюсового - треба подати УР самост. за 01.2016цветок писав:Допоможіть! В листопаді помилково виписана ПН(на меншу суму) в лютому зробила РК і доперечислила суму ПДВ на електронний рахунок ПДВ і зарееструвала РК.
Щодо того куди платити - зміни з новго року якби прийняті - платити на ел.рахунок- але по факту система не працює ще - тому я б оплатила на бюджетний.
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
Я ставила раніше так.цветок писав:При перерахуванні 3% штрафу по ПДВ код виду сплати ставим 101?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 922 рази
- Подякували: 109 разів
Добрый день. Случилась такая проблема и у меня. Нужно зарегистрировать НН на 300 грн в тч НДС 50 грн в январе (31.01.2017г) и НН на 300 грн в тч НДС 50 грн в феврале (28.02.2017г). Никогда не сдавал уточненки. Как быть с штрафом по просрочке регистрации НН и штрафом по недоимке по НДС?
Куда платить?
Куда платить?
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
Ви вище читали напевно, що якби все має йти через СЕА, але система поки що так не працює і податківці рекомендують платить на бюджетний рахунок, щоб уникнути недоїмки. У вас такі суми смішні, що я оплатила б напряму, в крайньому разі буде висіть переплата...Denis@@@ писав:Добрый день. Случилась такая проблема и у меня. Нужно зарегистрировать НН на 300 грн в тч НДС 50 грн в январе (31.01.2017г) и НН на 300 грн в тч НДС 50 грн в феврале (28.02.2017г). Никогда не сдавал уточненки. Как быть с штрафом по просрочке регистрации НН и штрафом по недоимке по НДС?
Куда платить?
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
Ні, я маю на увазі бюджетний рахунок. Той на який раніше платили. Його можна звірити у кабінеті.Denis@@@ писав:Вы имеете ввиду оплатить на свой счет по НДС? С него и снимут эти суммы недоимки?
А могут в ДФС выписать админштраф?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 922 рази
- Подякували: 109 разів
Я на тот счет плачу согласно % которые я рассчитаю по недоимке по НО?Tasa писав:Ні, я маю на увазі бюджетний рахунок. Той на який раніше платили. Його можна звірити у кабінеті.Denis@@@ писав:Вы имеете ввиду оплатить на свой счет по НДС? С него и снимут эти суммы недоимки?
А могут в ДФС выписать админштраф?
10 відсотків суми податку на додану вартість, зазначеної в таких податкових накладних/розрахунках коригування, - у разі порушення строку реєстрації до 15 календарних днів;
20 відсотків суми податку на додану вартість, зазначеної в таких податкових накладних/розрахунках коригування, - у разі порушення строку реєстрації від 16 до 30 календарних днів;
30 відсотків суми податку на додану вартість, зазначеної в таких податкових накладних/розрахунках коригування, - у разі порушення строку реєстрації від 31 до 60 календарних днів;
40 відсотків суми податку на додану вартість, зазначеної в таких податкових накладних/розрахунках коригування, - у разі порушення строку реєстрації від 61 до 365 календарних днів.