Нато4ка писав:Согласна с ArinaArina. Просто она описала один вариант, когда в 20.2 показывают переплату -случай, когда 25.1 июня меньше стр.11 и нужно в деку втянуть только остаток (30 грн как в примере), второй случай Ваш - стр.24 июня+еще и вся стр.11 -все 100 грн из примерамюсля писав:у меня была стр. 24 за июНь, я ничего не перечисляла, даже при регистрации нн. При чем строка 24 июня > переплаты.
Я поняла механизм, спасибо! На практике, как я понимаю, с 20.2 сдать не получается, плюс мне не особо интересно учитывать эту переплату, я пытаюсь выяснить, что будет дальше, если я ее не показываю в 20.2. Не создаст ли она мне лишних проблем в дальнейшем? Не потянет ли ее опять в карточку? В витяге, бог с ней, пусть болтается, я ее буду помнить, т.е. при необходимости пополнить счет для регистрации, я ее буду учитывать. Главное, чтобы нигде недоплаты потом не было.[/quote]
ну в законі чорно по білому написано
б) якщо за результатами звітного (податкового) періоду за червень 2015 року / II квартал 2015 року платником податку задекларовано суми податку на додану вартість до сплати до бюджету в розмірі, що є меншим ніж сума помилково та/або надміру сплачених грошових зобов’язань з податку на додану вартість станом на 1 липня 2015 року або задекларовано від’ємне значення податку, - збільшується платником податку сума від’ємного значення, сформована за результатами звітного (податкового) періоду за липень 2015 року / III квартал 2015 року, яка переноситься до податкової звітності з податку звітного (податкового) періоду за серпень 2015 року / IV квартал 2015 року.
Помилково та/або надміру сплачені грошові зобов’язання з податку на додану вартість ВВАЖАЄТЬСЯ ПОГАШЕНИМ одночасно із збільшенням суми податку, на яку такий платник має право зареєструвати податкові накладні/розрахунки коригування до податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних, визначеної пунктом 200-1.3 статті 200-1 цього Кодексу;