Декларация НДС

декларація, уточнення, виправлення помилок
finfin
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 34 рази

Повідомлення finfin »

Popen писав:
finfin писав:
Нато4ка писав: да, конечно.
Простите, наверное за вопрос еще тупее. Я чего то совсем запуталась. В деку за июль в строку 22.1 мы , что включаем сумму из вытяга стр. 2 ( сума податку на яку платник маэ право зараэструвати ПН)? Это зачем, сумма из вытяга из стр.2 она же меняется каждый день????
В писании начертано: "на момент подачи деки"...
В деке за июль строку 22.1 заполняем из вытяга стр. 2 ( сума податку на яку платник маэ право зараэструвати ПН) при минусовой деке? Или даже при положительной??

Нато4ка
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 86 разів
Подякували: 63 рази

Повідомлення Нато4ка »

Для тех, кто как и я, задался вопросом, а зачем этот кроссворд с доп полем.
Вот, с 275 страницы:
Khomenkoop писав:Напевно Ви не розумієте суті змін, які відбулись з моменту цього впровадження електронного... Раніше відшкодування відбувалось за результатами поданої декларації - умовно стоїть 100 тис. до вішкодування. чекаєте Ви її і відшкодовуєте всю суму незалежно які результати наступного місяця , а зараз - відшкодовують не 100 тис. , а фактичну цифру яка склалась на момент подачі декларації.( тобто з моменту вашого мінуса до моменту подачі декларації з Вашим мінусом Ви зареєстрували умовно 30 тис. зобов'язань і ЗАКОНОДАВЦІ наші подумали...для чого Вам 100 тис. відшкодовувати , якщо у вас вже на момент подачі зобовязань є на 30 тис. , тому віддамо Вам не 100 тис. як по декларації вийшло , а фактичну суму 70 тис. ) Тобто , такий собі умовний спосіб не віддавати відшкодування , яке на момент останнього звітного періоду виникло, а на момент - подачі декларації. І заповняти доп. вікно формально треба згідно порядку заповнення декларації тим у кого 22. строка виходить.

КІВ
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 10 разів

Повідомлення КІВ »

Добрий день! Читаю-перечитую співставляю зі своєю ситуацією , проте краще ще раз перепитаю. Програма Медок, роблю Декларацію ПДВ. програма запропонувала автоматично розставити суми на основі реєстру і звісно я погодилась))) тепер перечитую що мені наставили і виникло питання.#blush# 3-й розділ 18 рядок суму позитивну вірно поставило, 20,1 перенеслось з попереднього звіту продублювалось в 20. 21 рядок віднялось вірно 22 і 22,1 продуюлювалось і рядок 24 запонено. Чи потрібно заповнювати рядок 23,3?#blush# і чи повинна від'ємна сума що я вказую обов'язково збігатись з витягом ...

Елена77
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 94 рази
Подякували: 25 разів

Повідомлення Елена77 »

finfin писав:
Нато4ка писав:
FyDD писав:извините за тупой вопрос, но что то клинит
В деку стр.22.1 Доп. окно заполняется из Вітяга стр..2 в случае если эта стр.2 положительная ??
да, конечно.
Простите, наверное за вопрос еще тупее. Я чего то совсем запуталась. В деку за июль в строку 22.1 мы , что включаем сумму из вытяга стр. 2 ( сума податку на яку платник маэ право зараэструвати ПН)? Это зачем, сумма из вытяга из стр.2 она же меняется каждый день????
В прошлом месяце в налоговой сказали заполнять спецполе только если минусовая дека, сегодня позвонила.... сказали конечно нужно, а чего ж нет

Khomenkoop
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 91 раз

Повідомлення Khomenkoop »

Ольга24 писав:
Ольга24 писав:
Khomenkoop писав: У мене, але в мене пдв таки сплачено ))
У меня была часть НДС в июне неоплаченного и перешла в строку 24.
В связи с изменениями Закона№643 в части возмещения ничего не поменялось. с стр.24 переношу в 20.1 и имею право на возмещение (стр.23.2+Д3+Д4) в июле уже оплаченный за июнь НДС?
Состояние счета позволяет подать на возмещение, сумма с стр.24 попала уже в стр.9 по витягу.
тоді відшкодовуйтесь ) я вчора подав на відшкодування . побачимо як воно буде тепер в умовах "покращення" )))))))

blize
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2057 разів
Подякували: 611 разів

Повідомлення blize »

Елена77 писав:
finfin писав:
Нато4ка писав: да, конечно.
В прошлом месяце в налоговой сказали заполнять спецполе только если минусовая дека, сегодня позвонила.... сказали конечно нужно, а чего ж нет
Хоспади, а зачем - не сказали?.... Там одни профи сидят, каждый раз убеждаюсь в этом и каждый раз удивляюсь))))#g_crazy# #g_crazy#

OKS1
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 39 разів

Повідомлення OKS1 »

blize писав:
Елена77 писав:
finfin писав: Простите, наверное за вопрос еще тупее. Я чего то совсем запуталась. В деку за июль в строку 22.1 мы , что включаем сумму из вытяга стр. 2 ( сума податку на яку платник маэ право зараэструвати ПН)? Это зачем, сумма из вытяга из стр.2 она же меняется каждый день????
Хоспади, а зачем - не сказали?.... Там одни профи сидят, каждый раз убеждаюсь в этом и каждый раз удивляюсь))))#g_crazy# #g_crazy#
мне сказали если плюсовая, то не надо

Kas
Гений
Гений
Дякував (ла): 80 разів

Повідомлення Kas »

Якщо мінус по деці менший за реєстраційну суму, на день подання Деки,то в додатковому віконечку напевно ми не ставимо з витягу ст.2. Як ви думаєте?

Федор
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Федор »

Помогите коллеге начинающему .проверьте пожалуйста декларацию.замучился с этими минусами
р.19=5175
р.20=11167
р.20.1=6037
р.20.2=5130
р.21=11167
р.22=16342
до.пол-15559
р.22.1=783
р.23=15559
р.23.3=15559
р.24=16342

Спасибо!#smile3#

OKS1
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 53 рази

Повідомлення OKS1 »

У кого есть НК без ПДВ (звыльнені від ПДВ брухт металів), в какую стр 11.1 или 11.2 ???

Закрито

Повернутись до “Звітність з ПДВ”