ЗаИр писав:#wall# Добрый день! Подскажите. сформировала отчет по НДС за июль. Сдала. В окошке к строке 22.1 указала сумму по лимиту = 1221,95, она округлилась до 1222,00. Пришла квитанция 2 Пакет прийно, но!!! там ВИЯВЛЕНІ ПОМИЛКИ: На момент прийняття декларації Sнакл складає 1221,95 грн. Что это значит??? или не нужно ли паниковать?
Такая же ситуация! Сдала пустышку. Квитанция пришла с ошибкой: Виявлені помилки:
На момент прийняття декларації Sнакл складає 0 грн.
ЗаИр писав:#wall# Добрый день! Подскажите. сформировала отчет по НДС за июль. Сдала. В окошке к строке 22.1 указала сумму по лимиту = 1221,95, она округлилась до 1222,00. Пришла квитанция 2 Пакет прийно, но!!! там ВИЯВЛЕНІ ПОМИЛКИ: На момент прийняття декларації Sнакл складає 1221,95 грн. Что это значит??? или не нужно ли паниковать?
У мене такаж сама ситуація. Сьогодні подавала декларацію з ПДВ , тільки у мене строка 22.1 пуста, але все одно прийшла квитанція що пакет прийнято ,виявлені помилки : на момент прийняття декларації Sнакл складає 49155,29 грн. Такої суми у мене в декларації немає. Що робити навіть не знаю.
У мене такаж сама ситуація. Сьогодні подавала декларацію з ПДВ , тільки у мене строка 22.1 пуста, але все одно прийшла квитанція що пакет прийнято ,виявлені помилки : на момент прийняття декларації Sнакл складає 49155,29 грн. Такої суми у мене в декларації немає. Що робити навіть не знаю.
В мене теж саме, ст.22,1 не заповнювала, Виявлені помилки тіж самі що і ув вас. Я так зрозуміла що треба було з ст. 2 витягу перенести суму в Деку ст.22,1(у додаткове віконечко).
Вика23 писав:sonya111, ВАША строка 11 должна была стать в строку 1.
Но это в том случае, енсли Вы точно ничего не должны в бюджет по НДС. Начиная с февраля.
Спасибо за ответ , в бюджет я не должна т. к сдовались пустышки , только в мае провела операцию к уплате в бюджет 61 грн, чтоб не сняли платника ПДВ, и уплатила 61 грн
В мене теж саме, ст.22,1 не заповнювала, Виявлені помилки тіж самі що і ув вас. Я так зрозуміла що треба було з ст. 2 витягу перенести суму в Деку ст.22,1(у додаткове віконечко).
Так я и перенесла эту цыфру, она округлилась в 1222,а ошибка все равно#wall#
У меня не принялся отчет из-за Д2. На основании письма от 07.08.2015.
З урахуванням вимог підпункту 4 пункту 34 підрозділу 2 розділу ХХ Кодексу розмір податкового кредиту платника податку за липень 2015 року збільшується:
1) на суму від'ємного значення, що зараховується до складу податкового кредиту наступного звітного (податкового) періоду. Таке значення переноситься до рядка 20.1 розділу ІІІ декларації за липень 2015 року з рядка 24 розділу ІІІ декларації за червень 2015 року. Якщо платник податку на додану вартість є суб’єктом спеціального режиму оподаткування та одночасно з декларацією форми 0110 складає декларації за формами 0121-0123 або 0130, значення рядка 24 розділу ІІІ кожної з форм декларацій, які подані ним за червень 2015 року (0110, 0121-0123, 0130), переноситься до рядка 20.1 розділу ІІІ відповідної декларації за липень 2015 року;
2) на суму непогашеного від’ємного значення попередніх звітних (податкових) періодів на кінець поточного звітного (податкового) періоду. Таке значення переноситься до рядка 20.2 розділу ІІІ декларації за липень 2015 року з рядка 31 розділу ІV декларації за червень 2015 року (форма декларації 0110), незалежно від наявності чи відсутності суми, вказаної в текстовому полі «а» перед таблицею 1 додатка 2 (Д2) до декларації за червень 2015 року, та незалежно від її розміру.
Таким чином, в декларації за липень 2015 року та в наступних звітних періодах розділ ІV декларації не заповнюється, додаток 2 (Д2) до декларацій за такі звітні періоди не подається (крім випадків, коли платником збільшується чи зменшується залишок від’ємного значення різниці між податковими зобов’язаннями та податковим кредитом звітних періодів до 01.02.2015 року шляхом подання уточнюючого розрахунку до податкової декларації за відповідний звітний період).
Я все перенесла как написано, Д2 не создала. ОПЗ у меня последней версии.
И эти в квитанции 1 пишут, что им очень нужен Д2. Что делать?
Ксенія писав: У мене такаж сама ситуація. Сьогодні подавала декларацію з ПДВ , тільки у мене строка 22.1 пуста, але все одно прийшла квитанція що пакет прийнято ,виявлені помилки : на момент прийняття декларації Sнакл складає 49155,29 грн. Такої суми у мене в декларації немає. Що робити навіть не знаю.
Дозвонилась на Горячую линию. Сказали не обращать внимание, типо "информационного поля" #hunter#
Ксенія писав: У мене такаж сама ситуація. Сьогодні подавала декларацію з ПДВ , тільки у мене строка 22.1 пуста, але все одно прийшла квитанція що пакет прийнято ,виявлені помилки : на момент прийняття декларації Sнакл складає 49155,29 грн. Такої суми у мене в декларації немає. Що робити навіть не знаю.
Але ст.22.1 в декларації сума від'ємного значення з рядка 22. А у мене мінуса немає.
Kas писав:
Дозвонилась на Горячую линию. Сказали не обращать внимание, типо "информационного поля" #hunter#