Отправила декларацию. Пришла 2 квитанция. В ней:
Виявлені помилки:
На момент прийняття декларації Sнакл складає 36.82 грн.
Понимаю, что это вторая строка с вытяга СЭА. Подскажите, так и должно быть?
Декларация НДС
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 28 разів
- Подякували: 422 рази
на этой странице ниже обсуждалосьNata_K-va писав:Отправила декларацию. Пришла 2 квитанция. В ней:
Виявлені помилки:
На момент прийняття декларації Sнакл складає 36.82 грн.
Понимаю, что это вторая строка с вытяга СЭА. Подскажите, так и должно быть?
Добрый день! Подскажите кто сталкивался с таким вопросом: по вытягу есть стр.2 и стр.9(суми від’ємного значення, непогашеного станом на 01.07.2015, задекларовані платниками у рядках 24 та 31 декларації з ПДВ за червень/ІІ квартал 2015 року), я могу зарегистрировать н/н на эту сумму,а что будет в декларации стр.18 и стр.25(к оплате)? если так что делать, предприятие не работает, а НК остался.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
1)можете реєструвати на суму ряд.2 витягу,Мария0305 писав:Добрый день! Подскажите кто сталкивался с таким вопросом: по вытягу есть стр.2 и стр.9(суми від’ємного значення, непогашеного станом на 01.07.2015, задекларовані платниками у рядках 24 та 31 декларації з ПДВ за червень/ІІ квартал 2015 року), я могу зарегистрировать н/н на эту сумму,а что будет в декларации стр.18 и стр.25(к оплате)? если так что делать, предприятие не работает, а НК остался.
2)в ряд 18 декл за липень будуть ваші ПЗ,
в ряд 20.1 переносите ваш 24 ряд червня
якщо надасьте цифри відповім конкретніше
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
правельно на час подання декл заповнити дані згідно витягу ряд.2 у додатковому полі,olgaVB писав: раньше у меня была переплата в декларациях... были суммы в стр. 22 и 22.1, в 22.1 специальном окошке я ничего не ставила...а сейчас?как правильно?
-
- Гений
- Дякував (ла): 139 разів
- Подякували: 120 разів
Доброго дня ! як завжди потрібна допомога будь ласка ДОПОМОЖІТЬ . Питання по ел. рахункам з ПДВ для сільгоспвиробників відкрили 29.07.2015р додатковий рахунок по спец.деклараціям , а липні місяці ми поповнювали ел.рахунок який був відкритий для всіх платників тобто в грудні 2014р . Наскільки я зрозуміла тепер у сільгоспників один рахунок для загальної деки а новий відкритий 29.07.2015 для спец.деки.
Тепер як поступить платнику якщо за липень місяць сума поповнення ел.рахунку тоді ще загального (спец+заг.) перевищує суму нарахованих податкових зобовязань за липень ? переплата зависне на цьому рахунку так як загальна дека без оборотів. На форумі для сільгоспників прочитала що потрібно до загальної деки заповнити додаток 4 , но підтвердження що саме так потрібно зробити немаю, платник я несміливий ,тому і неможу робити коли на 100% невпевнена . Попробовала набрать додаток 4 відобразила тільки табличку із "відомості щодо сум коштів у системі ел.адміністрування ПДВ , що перевищує суму , яка підлягає перерахуванню до бюджету" та суму прописом у першій стрічці де написано відповідно до п.200 . 6 ................. за звітний період (рядок 23.2) і тут приїхала а цей рядок в деці відображається як :підлягає бюджетному відшкодуванню на рахунок платника у банку (рядок 3 Д3) а це зовсім небюджетне відшкодування ? я в повному тупіку , буду дуже вдячна за будь яку допомогу
Тепер як поступить платнику якщо за липень місяць сума поповнення ел.рахунку тоді ще загального (спец+заг.) перевищує суму нарахованих податкових зобовязань за липень ? переплата зависне на цьому рахунку так як загальна дека без оборотів. На форумі для сільгоспників прочитала що потрібно до загальної деки заповнити додаток 4 , но підтвердження що саме так потрібно зробити немаю, платник я несміливий ,тому і неможу робити коли на 100% невпевнена . Попробовала набрать додаток 4 відобразила тільки табличку із "відомості щодо сум коштів у системі ел.адміністрування ПДВ , що перевищує суму , яка підлягає перерахуванню до бюджету" та суму прописом у першій стрічці де написано відповідно до п.200 . 6 ................. за звітний період (рядок 23.2) і тут приїхала а цей рядок в деці відображається як :підлягає бюджетному відшкодуванню на рахунок платника у банку (рядок 3 Д3) а це зовсім небюджетне відшкодування ? я в повному тупіку , буду дуже вдячна за будь яку допомогу
-
- Гений
- Дякував (ла): 103 рази
- Подякували: 32 рази
сдала декларацию....в спец.окошке 22.1 не поставила ничего, так как у меня плюсовая дека... пришла квитанция №2... как у многих виялення помилки: сумма накл. 41153,11... думала сдать нову звитну и указать в этом спец.поле стр.2 вытяга...но оно округлит до 41 153,00... и опять будет помилка, так как на 11 коп. не будет идти...
я так понимаю нету смысла сдавать нову звитну???? откликнитесь кто-нибудь!!!! я уже скоро с ума сойду с этой декларацией....издевательство просто....
вижу девочки писали, что пересдавать не будут..что звонили на горячую линию...как быть? еще до 20 числа время есть...ХЕЛП!!!!!!
я так понимаю нету смысла сдавать нову звитну???? откликнитесь кто-нибудь!!!! я уже скоро с ума сойду с этой декларацией....издевательство просто....
вижу девочки писали, что пересдавать не будут..что звонили на горячую линию...как быть? еще до 20 числа время есть...ХЕЛП!!!!!!