Вижу сколько людей-столько и мнений!!!! Буду надеятся что не лишат налогового кредита....оляля писав:перевірила: ПН виписана 29.05, зареєєстрована 01.06, прпадає в реєстр травня.мабуть буду теж так робити.
ошибка в реестре по ндс
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
в мене сьогодні вхідних ПН не було. пробувала вчорашню #laugh# #laugh#Лапа писав:Так сегодня ж 30.05??? Или Вы проверяли прошлый год??? Так не было такой массовой рег-ции #laugh# #laugh# #laugh# #g_crazy# #g_crazy#оляля писав:перевірила: ПН виписана 29.05, зареєєстрована 01.06, прпадає в реєстр травня.мабуть буду теж так робити.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 59 разів
- Подякували: 80 разів
Мы бы рады правильно сделать дата получения=дате регистрации в ЕДР да только невозможно это! Программы не позволяют ну а если выписывать дату получения вместо 01.06 на 31.05 то все равно нарушение. ТО смысл какой во всех этих телодвиженияхMariwa писав:Вижу сколько людей-столько и мнений!!!! Буду надеятся что не лишат налогового кредита....оляля писав:перевірила: ПН виписана 29.05, зареєєстрована 01.06, прпадає в реєстр травня.мабуть буду теж так робити.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7018 разів
- Подякували: 4419 разів
#rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #g_haha# #g_haha# #g_haha# #g_haha#оляля писав:в мене сьогодні вхідних ПН не було. пробувала вчорашню #laugh# #laugh#Лапа писав:Так сегодня ж 30.05??? Или Вы проверяли прошлый год??? Так не было такой массовой рег-ции #laugh# #laugh# #laugh# #g_crazy# #g_crazy#оляля писав:перевірила: ПН виписана 29.05, зареєєстрована 01.06, прпадає в реєстр травня.мабуть буду теж так робити.
Наверное нужно подождать до отправки отчета и там все выясниться, можно ли ставить выписку 30.05 а получение 04.06 ( я условно), если Медок не даст отправить - будем как и прошлый бух отправлять выписка=получения.
Сначала думала что только я не правильно делаю, тепероь вижу что нету одного мнения по заполнению!!!#laugh# #laugh# #laugh#
Сначала думала что только я не правильно делаю, тепероь вижу что нету одного мнения по заполнению!!!#laugh# #laugh# #laugh#
-
- Гуру
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 8 разів
Кому будет интересно: ЛИСТ від 23.09.2011 р. N 1332/7/22-1417/462 "МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
ЩОДО ДОКУМЕНТАЛЬНОЇ ПЕРЕВІРКИ ПЛАТНИКІВ, ЯКІ ВКЛЮЧИЛИ ДО СКЛАДУ ПОДАТКОВОГО КРЕДИТУ ПОДАТКОВІ НАКЛАДНІ, ЩО ПІДЛЯГАЮТЬ РЕЄСТРАЦІЇ У ЄДИНОМУ РЕЄСТРІ ПОДАТКОВИХ НАКЛАДНИХ, АЛЕ НЕ ЗАРЕЄСТРОВАНІ, ТА ПОРЯДКУ ОФОРМЛЕННЯ ЇХ РЕЗУЛЬТАТІВ"
" 2.2. Оскільки Законом України від 7 липня 2011 року N 3609-VI "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих норм Податкового кодексу України" (який набрав чинності 06.08.2011 р.) внесено зміни до пункту 201.10 (абзац 7) статті 201 Кодексу та надано право реєстрації податкової накладної та розрахунку коригування до неї у Єдиному реєстрі у термін не пізніше 20 календарних днів, наступних за датою їх виписки, дата виписки податкової накладної та дата внесення її до Єдиного реєстру можуть бути в різних звітних (податкових) періодах.
У даному випадку Кодексом надано можливість платнику податку - покупцю товарів/послуг включати до податкового кредиту звітного (податкового) періоду податкові накладні та/або розрахунки коригування до податкових накладних, які виписані платником податку - продавцем у такому звітному (податковому) періоді та внесені до Єдиного реєстру не пізніше 20 календарних днів, наступних за датою їх виписки. "
ЩОДО ДОКУМЕНТАЛЬНОЇ ПЕРЕВІРКИ ПЛАТНИКІВ, ЯКІ ВКЛЮЧИЛИ ДО СКЛАДУ ПОДАТКОВОГО КРЕДИТУ ПОДАТКОВІ НАКЛАДНІ, ЩО ПІДЛЯГАЮТЬ РЕЄСТРАЦІЇ У ЄДИНОМУ РЕЄСТРІ ПОДАТКОВИХ НАКЛАДНИХ, АЛЕ НЕ ЗАРЕЄСТРОВАНІ, ТА ПОРЯДКУ ОФОРМЛЕННЯ ЇХ РЕЗУЛЬТАТІВ"
" 2.2. Оскільки Законом України від 7 липня 2011 року N 3609-VI "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих норм Податкового кодексу України" (який набрав чинності 06.08.2011 р.) внесено зміни до пункту 201.10 (абзац 7) статті 201 Кодексу та надано право реєстрації податкової накладної та розрахунку коригування до неї у Єдиному реєстрі у термін не пізніше 20 календарних днів, наступних за датою їх виписки, дата виписки податкової накладної та дата внесення її до Єдиного реєстру можуть бути в різних звітних (податкових) періодах.
У даному випадку Кодексом надано можливість платнику податку - покупцю товарів/послуг включати до податкового кредиту звітного (податкового) періоду податкові накладні та/або розрахунки коригування до податкових накладних, які виписані платником податку - продавцем у такому звітному (податковому) періоді та внесені до Єдиного реєстру не пізніше 20 календарних днів, наступних за датою їх виписки. "
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 86 разів
- Подякували: 71 раз
подхожу творчески#g_crazy#Sofa писав:Позвольте узнать, а если НН выписана 29.04, а зарегестрирована 5 мая, в каком периоде вы ее тогда отражаете? Апрель или Май?Yla писав:я ставлю дату выписки - с НН, а дату получения - дату регистр в ЕРНН (с Витяга с ЕРНН)
если нужен НК апрелем - то получение НН 29.04., а если НК в мае то - получение НН по дате регистр. НН. Вот такая каша получается#secret#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7018 разів
- Подякували: 4419 разів
Без творчества никак. Тем более, что сроку - то 365 дней!!!!Yla писав:подхожу творчески#g_crazy#Sofa писав:Позвольте узнать, а если НН выписана 29.04, а зарегестрирована 5 мая, в каком периоде вы ее тогда отражаете? Апрель или Май?Yla писав:я ставлю дату выписки - с НН, а дату получения - дату регистр в ЕРНН (с Витяга с ЕРНН)
если нужен НК апрелем - то получение НН 29.04., а если НК в мае то - получение НН по дате регистр. НН. Вот такая каша получается#secret#
-
- Гуру
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 8 разів
Ну да, вообще работа бухгалтера - одно сплошное творчество!Лапа писав:Без творчества никак. Тем более, что сроку - то 365 дней!!!!Yla писав:подхожу творчески#g_crazy#Sofa писав: Позвольте узнать, а если НН выписана 29.04, а зарегестрирована 5 мая, в каком периоде вы ее тогда отражаете? Апрель или Май?
Я конечно не совсем понимаю, как бухгалтера буду обосновывать позицию, при включении в реестр апрельскую НН с датой получения май, и при этом отразить НК в апреле?! Для меня это загадка. Есть ст. 198.2 НКУ "...Датою виникнення права платника податку на віднесення сум податку до податкового кредиту вважається дата тієї події, що відбулася раніше;
дата отримання платником податку товарів/послуг, що підтверджено податковою накладною...."
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 422 рази
- Подякували: 85 разів
Реестр это отдельный документ, а налоговая с додатками это другоеmaryx писав:сдала реестр и декларацию с расшифровкой (дод5). все приняли но реестр с зауваженнями. отправила реестр звытный новый. нужно ли теперь звитну нову декларацию и расшифровку отправлять?