Девочки, подскажите, пожалуйста:
стр. 11 - она ведь пока не исчезла ни у кого в витяге, не стало там ноль? ни у тех, у кого была дека к оплате за июнь (стр. 11 перешла в стр.1, но все равно отображалась в витяге), ни у тех, кто регистрировал нн?
Прошу прощения за абсолютно дурацкий вопрос. Налоговая накладная выписана 05.08, я правильно понимаю, что я могу ее зпрегистрировать до 31.08. Только не бейте меня тапками, мозги уже совсем отключились.
IrinD писав:Прошу прощения за абсолютно дурацкий вопрос. Налоговая накладная выписана 05.08, я правильно понимаю, что я могу ее зпрегистрировать до 31.08. Только не бейте меня тапками, мозги уже совсем отключились.
Катя К писав:Лист ДФС України від 07.08.2015 №29168/7/99-99-19-03-02-17 "Щодо особливостей заповнення звітності з ПДВ за липень 2015 року http://sfs.gov.ua/baneryi/podatkovi-zmi ... 63868.html
2. Особливості заповнення Розділу ІІ декларації "Податковий кредит"....Рядки 10.2, 11.2, 13, 14 та 15 розділу ІІ декларації не заповнюються., це я придбала модульМЕДОК БЕЗ ПДВ, і мені не потрібно було його показувати в р.11,2 ..
НІЧОГО не розумію.
До чого тут ця фраза.
А чего это вы собрались показывать в 11.2 Медок? Всегда шел в 11.1. Научитесь читать мат.часть-что написано в строке.
11.1 підлягають оподаткуванню за основною ставкою, ставкою 7 % та нульовою ставкою
11.2 не є об'єктом оподаткування (стаття 196 розділу V Кодексу), та/або звільнені від оподаткування (стаття 197 розділу V Кодексу, підрозділ 2 розділу XX Кодексу, міжнародні договори (угоди)), та/або не оподатковуються (постачання послуг за межами митної території України та послуг, місце постачання яких визначено відповідно до пунктів 186.2, 186.3 статті 186 розділу V Кодексу за межами митної території України)
..............В ПН от Медка ссылка на підрозділ 2 розділу ХХ ПКУ п.26-1
26.1. Тимчасово, з 1 січня 2013 року до 1 січня 2023 року, звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції з постачання програмної продукції.
Для цілей цього пункту до програмної продукції відносяться:
результат комп'ютерного програмування у вигляді операційної системи, системної, прикладної, розважальної та/або навчальної комп'ютерної програми (їх компонентів), а також у вигляді інтернет-сайтів та/або онлайн-сервісів;
криптографічні засоби захисту інформації.
В стр. 11.1 Деки ставка 20 или 7 или 0%
Я тоже думаю, что логичнее ПН от Медка ставить в стр.11.2 Деки