Уточнююча по ПДВ

декларація, уточнення, виправлення помилок
Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Лера+ писав:Подскажите пожалуйста, если дод №5 и уточненка как самостоятельный док сделаны в октябре, можно ли ее сдать до 20 ноября с отчетным периодом октябрь или нужно исправить на ноябрь? Спасибо
Для УРа: в каком периоде (фактически) сдаете, тот и указывается в качестве отчетного.

Elis_ka
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Elis_ka »

суть вопроса:
уточняю сентябрь 2012 г.
Увеличиваю обязательства - не была выписана НН по отгрузке, НН выписала сентябрем
как её включить в реестр НН?
понятно что с пометкой ПНУ , но в реестре за ноябрь?
как её включить в 1С в реестр за ноябрь, ведь дата выписки сентябрь?
буду признательна за совет

Лера+
Гений
Гений
Дякував (ла): 127 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Лера+ »

Venera писав:
Лера+ писав:Подскажите пожалуйста, если дод №5 и уточненка как самостоятельный док сделаны в октябре, можно ли ее сдать до 20 ноября с отчетным периодом октябрь или нужно исправить на ноябрь? Спасибо
Ну Вы де сдаете ее в ноябре - исправляйте на ноябрь!
спасибо. а в реестре за октябрь отражать?

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

Elis_ka писав:суть вопроса:
уточняю сентябрь 2012 г.
Увеличиваю обязательства - не была выписана НН по отгрузке, НН выписала сентябрем
как её включить в реестр НН?
понятно что с пометкой ПНУ , но в реестре за ноябрь?
как её включить в 1С в реестр за ноябрь, ведь дата выписки сентябрь?
буду признательна за совет
включаєте в реєстр листопада, дата ,н-д, 16/11, а там внизу є галочка"вкл в уточн расчет", коли поставите відмітку, то стане активний період, який треба уточнити

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

Лера+ писав:
Venera писав:
Ну Вы де сдаете ее в ноябре - исправляйте на ноябрь!
уточненка как самостоятельный док ви вже не зможете здати за жовтень, сьогодні листопад, до 20/11 можна було уточнити, як додаток до жовтн деки

Лера+
Гений
Гений
Дякував (ла): 127 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Лера+ »

svitlass писав:
Лера+ писав:
Venera писав: Ну Вы де сдаете ее в ноябре - исправляйте на ноябрь!
уточненка как самостоятельный док ви вже не зможете здати за жовтень, сьогодні листопад, до 20/11 можна було уточнити, як додаток до жовтн деки
значит и в реестре уже за ноябрь отражать?

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

так за листопад, зараз відправляєте уточн, як самост док+ дод5, а реєстр уже піде з декою за 11

Elis_ka
УченикУченик

Повідомлення Elis_ka »

svitlass писав: включаєте в реєстр листопада, дата ,н-д, 16/11, а там внизу є галочка"вкл в уточн расчет", коли поставите відмітку, то стане активний період, який треба уточнити
В реєстр листопада, сьогоднішньою датою? тобто дата виписки податкової сьогодні? не вереснем?
що означає н-д? у вашому коментарі?
і ще: знімаю кредит вересня, у реєстрі ці податкові вже були відображені, уточнюючого реєстру не подають, але я хочу той кредит що зняла у вересні відобразити у жовтні; чи варто їх повторно відображати у реєстрі?

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення svitlass »

Elis_ka писав:
svitlass писав: включаєте в реєстр листопада, дата ,н-д, 16/11, а там внизу є галочка"вкл в уточн расчет", коли поставите відмітку, то стане активний період, який треба уточнити
В реєстр листопада, сьогоднішньою датою? тобто дата виписки податкової сьогодні? не вереснем?
що означає н-д? у вашому коментарі?
і ще: знімаю кредит вересня, у реєстрі ці податкові вже були відображені, уточнюючого реєстру не подають, але я хочу той кредит що зняла у вересні відобразити у жовтні; чи варто їх повторно відображати у реєстрі?
н-д =наприклад
ПН виписана 16/09, в реєстрі, щоб записано було в 11 місяці реєструємо сьогоднішньою датою і вказуємо, що коригуємо вересень.
знімаю кредит вересня, у реєстрі ці податкові вже були відображені, ви хочете сказати, що в реєстрі вони були, а в дод5 ні?

Elis_ka
УченикУченик

Повідомлення Elis_ka »

svitlass писав: знімаю кредит вересня, у реєстрі ці податкові вже були відображені, ви хочете сказати, що в реєстрі вони були, а в дод5 ні?
там дуже довга історія...
1) у вересні ми імпортували товар, показники декларації були наступні колонка (Б) по рядках :
9рядок зобов'язання 15736
10,1 рядок кредит 5881
12,1 рядок ПДВ сплачений на митниці 32292
17 рядок усього кредиту 38173
19 рядок від'ємне значення до складу податкового кредиту наступного періоду 22437

2) подала декларацію за жовтень де зобов'язаннь колонка (Б) було 22461
тобто сума податку до сплати 24 гривні!
але зателефонували з податкової викликали на аудієнцію з заступником начальника де наполегливо нарекомендували директору подати уточнюючий розрахунок за вересень, де донарахувати собі зобов'язання аби сума кредиту за вересень була поглинута зобов'язанями за вересень і у декларації за жовтень від'ємного значення вже не було
3) аби не надто навантажувати "загубленими зобов'язаннями" уточнюючий розрахунок я вирішила зняти кредит (10,1 рядок кредит 5881), що сформований при придбання товарів у контрагентів, і залишила у кредиті лише пдв сплачений на митниці, а дану суму включити до складу податкового кредиту за жовтень (дані ПН вже були у реєстрі за вересень і у дод 5 за вересень!
4) тепер з декл за жовтень я їх знову відображую у складі ПК і у додатку 5
5) щодо УР:
коли я нарахувала собі ПЗ я подала дод5 де уточнила контрагента й суму
коли я зняла ПК я подала дод1 ??? за рекоммендацією інспектора, а тепер сумніви, чи варто було дод 1 подавати? чи просто зняти кредит не пояснюючи чому?

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”