Natali Z писав:ок,спасибо за ответ .наверное также сделаю
Valudser писав:
Natali Z писав:Девочки,а как вы считаете,может всё-таки ИНН в дод.2 -графа 2 ставить 300000000 ? ведь он так в реестре проходит? Минус то образовался за счёт импорта? или свой ИНН ставить? как вы думаете?
Я считаю, что свой, не зависимо от того за счет чего минус.
Я вчера сдала деку , у меня 2 строчки и в обоих я поставила в дод2 свой ИПН.
Таж ситуація. Вчора здала деку з додатком 2, імпорт, вказала свій ІПН, все пройшло, є квитанція 2.
Сьогодні дзвонить інспектор і загрожуючим тоном вимагає перездати додаток 2 вказавши постачальників.
На моє питання - дайте індивідуальний номер митниці, відповідь - дзвоніть на гарячу лінію.
Я навіть не збираюсь нічого переробляти, система пропустила, а там буде видно
ira1601 писав:
В Вас світиться зеленим чи пише без помилок, бо в мене зелена помилка (за рахунок заокруглень ряд1,1+4,1 сума без ПДВ в декларації не дорівнює дод 5)але декларація прийнялась , дзвонила в ДПІ мені казали не заморочуйся, якщо виправити дод 5 то буде розбіжність з реєстром, сума ПДВ співпадає в кого які думки кидати нову звітну з виправленням, чи залишити так
нет все черное, сейчас жду кв.2
Ви коригували копійки в дод 5???
я пишу все с копейками, а оно потом все автоматом убирает и делает целое число, вот может потому все одинаковое и пишет без ошибок
Valudser писав:
Natali Z писав:Девочки,а как вы считаете,может всё-таки ИНН в дод.2 -графа 2 ставить 300000000 ? ведь он так в реестре проходит? Минус то образовался за счёт импорта? или свой ИНН ставить? как вы думаете?
Valudser писав:
Таж ситуація. Вчора здала деку з додатком 2, імпорт, вказала свій ІПН, все пройшло, є квитанція 2.
Сьогодні дзвонить інспектор і загрожуючим тоном вимагає перездати додаток 2 вказавши постачальників.
На моє питання - дайте індивідуальний номер митниці, відповідь - дзвоніть на гарячу лінію.
Я навіть не збираюсь нічого переробляти, система пропустила, а там буде видно
А наша інспекція сьогодні навпаки сказала "В додатку покупці, значить покупці)))"
Может кому то будет интересно по кассовому методу. Астелит (лайфсел) сказали, что они работают НЕ по кассовому методу. Укртелеком просит официальное письмо на наш вопрос, чтобы дать официальный ответ, поэтому идут в баню... Крестики ставить никому не буду.
instyle.buhs писав:Вот сижу и думаю мне в дод. 2, колонка 5 и 6 ставить с + число ... или все таки минус, который у нас образовался????
Не совсем поняла вопрос...
Если вы про знаки +/- то в колонках 5 и 6 не нужно ставить впереди знак" -"
Ну вот как раз про это и спрашиваю, т.е. в колонке 5 ставлю - 120 (хотя в шапочке написано "сума від ємного значення" как бы уже понятно что "-". А на счет чей ИПН писать, свой или поставщика.
У мене прохання, якщо у когось є зноска на лист ДФС, в якому розказується про РК(там, де РК з "-" покупець має ставити в податковий кредит по даті виписки), скиньте, будь ласка. ДУЖЕ ТЕРМІНОВО ПОТРІБНО!!!
Valudser писав: