Додаток 8. Допоможіть заповнити

декларація, уточнення, виправлення помилок
Natali39419
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення Natali39419 »

Я ще жодного разу не подавала 8 додаток. Завжди виходило домовитись. А тут вийшла цікава ситуація. Один з постачальників виписуючи податкові завжди додавав квитанцію про реєстрацію. І тут я випадково виявила. що ця податкова насправді не зареєстрована. Хочу подати додаток 8 на нього. За який період можна включати податкові? І які особливості його заповнення?

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

Natali39419 писав:Я ще жодного разу не подавала 8 додаток. Завжди виходило домовитись. А тут вийшла цікава ситуація. Один з постачальників виписуючи податкові завжди додавав квитанцію про реєстрацію. І тут я випадково виявила. що ця податкова насправді не зареєстрована. Хочу подати додаток 8 на нього. За який період можна включати податкові? І які особливості його заповнення?
Воспользуйтесь "поиском". Информации очень много по данному вопросу...

Бюгюльмэ
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2170 разів
Подякували: 4361 раз

Повідомлення Бюгюльмэ »

Почитайте эту тему, там обсуждались подобные ситуации.
Если возникнут вопросы, задайте их там же.
http://buhgalter911.com/yaf/yaf_postst23449.aspx

elen_maman
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 8617 разів
Подякували: 4356 разів

Повідомлення elen_maman »

Natali39419 писав:Я ще жодного разу не подавала 8 додаток. Завжди виходило домовитись. А тут вийшла цікава ситуація. Один з постачальників виписуючи податкові завжди додавав квитанцію про реєстрацію. І тут я випадково виявила. що ця податкова насправді не зареєстрована. Хочу подати додаток 8 на нього. За який період можна включати податкові? І які особливості його заповнення?
Перепроверьте еще раз регистрацию, бывали случаи, когда из-за перепутанных данных по инн контрагента получали информацию, что нн не зарегистрирована и начинали военные действия...а потом выяснялось, что бух. ошибся набирая запрос...Если предприятие всегда прилаживает квитанции о регистрации, может у них-таки все верно? Убедитесь в отсутствии регистрации, свяжителсь с их главбухом и т.п. и только тогда думайте о дод.8 (кстати включать только за текущий месяц гни обычно разрешает).
Люблю и горжусь Донбассом!!

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”