PАЗНЫЕ ВОПРОСЫ, ТРЕБУЮЩИЕ СРОЧНОГО ОТВЕТА
-
- Мастер
- Дякував (ла): 30 разів
- Подякували: 10 разів
Доброго дня всім)....в мене питання, закривається приватний підприємець, в ньго за 2004 рік заборгованість по фізичній особі(після здачі декларації про доходи) 800 грн, податкова нараховує пеню за 12 років...Скажіть, будь ласка, чи правомірно і чи можливо уникнути хоч частково сплати, то виходить порядку 3500 грн
-
- Мастер
дуже треба#g_cray2# #help# #help# #help# #help# #help# #help# #help# #help#anochka писав:Доброго дня всім)....в мене питання, закривається приватний підприємець, в ньго за 2004 рік заборгованість по фізичній особі(після здачі декларації про доходи) 800 грн, податкова нараховує пеню за 12 років...Скажіть, будь ласка, чи правомірно і чи можливо уникнути хоч частково сплати, то виходить порядку 3500 грн
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1415 разів
- Подякували: 777 разів
задолженность по НДФЛ?anochka писав:дуже треба#g_cray2# #help# #help# #help# #help# #help# #help# #help# #help#anochka писав:Доброго дня всім)....в мене питання, закривається приватний підприємець, в ньго за 2004 рік заборгованість по фізичній особі(після здачі декларації про доходи) 800 грн, податкова нараховує пеню за 12 років...Скажіть, будь ласка, чи правомірно і чи можливо уникнути хоч частково сплати, то виходить порядку 3500 грн
-
- Светоч Мысли
Рахункову палату?InnaAccad писав:Здравствуйте!Вчера услышала, что до 1 мая в Рахункову палату всем ООО нужно отправить финансовую отчетность.Подскажите, пожалуйста, надо ли и где это законодательно подтверждено?Спасибо)
#wall# может кто то сталкивался? по идее ведь в отпуске человек не работает значит и заполнять эту 24ю графу не нужно? #wall#Ушастый писав:Пожалуйста подскажите, подаю отчет ЕСВ с переходящими отпускными, в строке с зап сотрудника я ставлю в графе 24 - неполный раб.день, в строках с отпускными нужно это ставить???
-
- Мастер
такAj писав:задолженность по НДФЛ?anochka писав:дуже треба#g_cray2# #help# #help# #help# #help# #help# #help# #help# #help#anochka писав:Доброго дня всім)....в мене питання, закривається приватний підприємець, в ньго за 2004 рік заборгованість по фізичній особі(після здачі декларації про доходи) 800 грн, податкова нараховує пеню за 12 років...Скажіть, будь ласка, чи правомірно і чи можливо уникнути хоч частково сплати, то виходить порядку 3500 грн
-
- Светоч Мысли
А что в платежке написано? Ошибочный платеж? Может неправильно банк разнесли?Аkta писав:очень горящий вопрос! в январе мы заплатили налог на прибыль иностранных юр.лиц
бухгалтер поменялся и я теперь не знаю вообще откуда этот налог взялся, если мы неприбыльная фирма
и как теперь закрыть (нужно ли проводить документ "расчет по налогу на прибыль")?
-
- Светоч Мысли
Может на пеню не распространяется исковая давность??? Хороший вопрос для юристов))))))anochka писав:такAj писав:задолженность по НДФЛ?anochka писав: дуже треба#g_cray2# #help# #help# #help# #help# #help# #help# #help# #help#
-
- Светоч Мысли
наверно для тех, кто получает бюджетные средства.......#secret#InnaAccad писав:Точно, в Рахункову палату.