Положение 637Denis@@@ писав:а хочу установить на 19 мая 2016 года?Denis@@@ писав:Добрый день. Подскажите могу ли я пересмотреть лимит вновь созданного предприятия по истечению 3-х месяцев среди текущего месяца? Прогнозный лимит был установлен на февраль-март-апрель. А фактический я хочу установить в мае а не на 01 июня.
Підприємства, що розпочинають свою діяльність, а також підприємства, діяльність яких була пов'язана виключно з безготівковими розрахунками та які відповідно до становленого законодавством України порядку отримують право на здійснення додаткового виду діяльності, що передбачає здійснення готівкових розрахунків, на перші три місяці їх роботи ліміт каси встановлюють згідно з прогнозними розрахунками. Установлений з урахуванням прогнозних розрахунків ліміт каси у двотижневий строк після
закінчення перших трьох місяців їх роботи переглядається за фактичними показниками діяльності відповідно до вимог цього Положення. { Абзац третій пункту 5.2 глави 5 в редакції Постанови Національного банку N 454 ( z1362-06 ) від 13.12.2006 }
с 19 мая уже установил