Я не ехидничаю, я никого не хочу обидеть, я сама тоже хочу разобраться во всей этой ситуации. У меня не получается!!!!!!!!!!!!!! Даю кусками, потому что все написать не могу, а просто отвечаю на дополнительные вопросы, и все!!!!!!!!!!оляля писав:перестаньте єхіднічати: Вам тут стараються допомогти, Ви інформацію видаєте кусками, подивіться самі з чого Ви почали. А для Вашого контрагента юриста ось:201.7. Податкова накладна складається на кожне повне або часткове постачання товарів/послуг, а також на суму коштів, що надійшли на поточний рахунок як попередня оплата (аванс).Що Ви ще хочете почути? Було постачання послуг? Якщо так - то де підтвердження цього. Якщо ні, то про яку ПН йде мова?Санька писав:Спасибо!!!! У мене немає підстав виписати ПН!!!!!!!!! Акт не підписаний!!!!!! А орендатор вимагає.... от я повинна пояснити йому, керуючись законами бух. обліку, що тільки акт виконаних робіт, підписаний, або оплата є основою для виписки ПН.оляля писав:а нащо Ви збираєтесь виписувати ПН?
Я вважаю, що якщо Ви не випишете Пн, маючи на це підстави - все добре. От якби був акт, а Ви не виписали ПН - було б гірше.
він сам юрист, тому просто словам не вірить.....
#g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray#