договір поставки товару за "держані кошти" якою датою виписати податкову накладну

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
PAN
Гений
Гений
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення PAN »

Укладено договір поставки товару за держівні кошти, відвантажуємо товар 14 грудня, чи можу я виписати податкову накладну датою, коли до нас на розрахунковий рахунок зайдуть від казначейства кошти на підставі п. 187.7 ПКУ, а не датою відвантаження? і я к до цього ставляться податківці, чи буде це правомірним?

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

PAN писав:Укладено договір поставки товару за держівні кошти, відвантажуємо товар 14 грудня, чи можу я виписати податкову накладну датою, коли до нас на розрахунковий рахунок зайдуть від казначейства кошти на підставі п. 187.7 ПКУ? і я к до цього ставляться податківці, чи буде це правомірним?
Если в договоре указан казначейский счет, думаю, что да. Возьмите от них справочку соответствующую (раньше давала Казначейская служба), что финансируются за таким-то КПК за рахунок коштив ...... бюджету..

PAN
Гений
Гений

Повідомлення PAN »

в договоре прописан р/с казначейства

Ир4ик
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 3704 рази
Подякували: 2325 разів

Повідомлення Ир4ик »

По дате поступления средств с казначейского счета.

PAN
Гений
Гений

Повідомлення PAN »

спасибо девочки, а как при проверке на это налоговики смотрят, вопросов у них не бывает?

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”