В карточке клиента ИНН и № свидетельства- поля чистые, в НН - тип причины "02" и тогда в НН в ИНН и № св. "0" будет автоматически.Сofiy писав:Пишу ноль отправляю реестр НН присылают квитанцию о не принятии документа пишут Помилка- не визначений індивідуальний,номер платника ПДВ.Где именно моя ощибка?
Что писать в графе Номер свідотства про реєстрацію платника податку на додану вартість(покупця) если покупатель не являе
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 739 разів
- Подякували: 557 разів
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2114 разів
- Подякували: 10409 разів
Да, я Попёр, но этот вопрос не ко мне...Лапа писав:Попер, извините, но где в реестре Вы видели номер св - ва?. Или я что - то путаю? Там ИНН
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 871 раз
- Подякували: 670 разів
Я в картке клиента проставляю 0 и в налоговой и в реестре 0 автоматом.Venera писав:В карточке клиента ИНН и № свидетельства- поля чистые, в НН - тип причины "02" и тогда в НН в ИНН и № св. "0" будет автоматически.Сofiy писав:Пишу ноль отправляю реестр НН присылают квитанцию о не принятии документа пишут Помилка- не визначений індивідуальний,номер платника ПДВ.Где именно моя ощибка?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
Лапа писав:Попер, извините, но где в реестре Вы видели номер св - ва?. Или я что - то путаю? Там ИНН
popen писав:Черным по белому написано в Порядке "НОЛЬ".
" 8.1. У разі постачання товарів/послуг покупцю, який не зареєстрований як платник податку, включаючи постачання на експорт, здійснення операцій з натуральних виплат у рахунок оплати праці фізичним особам, що перебувають у трудових відносинах з платником податку, у рядках Індивідуальний податковий номер покупця" та "Номер свідоцтва про реєстрацію платника подат-ку на додану вартість (покупця)" проставляється нуль. "
Все поняла де моя ошибка и исправила все ОК.Спасибо всем.